Hikayenizi okudum benzer durumları yaşıyoruz canım bir senedir tedavilerim devam ediyor Rabbim yardımcınız olsunGebeliğe Hazırlık - Laparoskopi ve Histeroskopi Hikayem🏨
Ağustos 2019 da evlendim ve ekim 2019 itibariyle çocuk düşünmeye başladık ve seruvenimiz böyle başladı. Eşimle ilk karar verdigimizde gidip bütün tetkikleri yapmak ve varsa bir sorun onu çözmek sonra hamile kalmak istiyordum. 15 yaşımda ilk regl oldum o gunden beridir de sürekli ağır adet...www.kadinlarkulubu.com
Yaa hadi hayırlı olsunAkşam adet oldum. Perşembeye randevu verdiler. Çok heyecanlıyım kızlar. Inşallah başlarım tüp bebeğe
Amin hepimizin yardimcisi olsunHikayenizi okudum benzer durumları yaşıyoruz canım bir senedir tedavilerim devam ediyor Rabbim yardımcınız olsun
uzun protokol olacak sanırım canım. Ama ona bile başlasam mutlu olacağım.Yaa hadi hayırlı olsunilaclarini aldirir ve kullanamaya başlarsin soyledigi gun
Ben adetin 3. Günü ignelere başlıcam ve yumurta toplama dollenme vs adet olmadan transfwr edilecek yani taze transfwr oluyor sanirimuzun protokol olacak sanırım canım. Ama ona bile başlasam mutlu olacağım.
Çok yakınsın canım benim. Hayırlısı ile gelsin bebişin.Ben adetin 3. Günü ignelere başlıcam ve yumurta toplama dollenme vs adet olmadan transfwr edilecek yani taze transfwr oluyor sanirim
Temmuzun ikinci haftasina tekabül ediyor
İnşallah. Rabbim hepimize nasip etsin. Hangi sehirdesinnsen ?Çok yakınsın canım benim. Hayırlısı ile gelsin bebişin.
elazığdayım canım.İnşallah. Rabbim hepimize nasip etsin. Hangi sehirdesinnsen ?
Memleketime yakınelazığdayım canım.
Ben niye muhteşem ifadesi bırakamıyorumAkşam adet oldum. Perşembeye randevu verdiler. Çok heyecanlıyım kızlar. Inşallah başlarım tüp bebeğe
SelaaaamBen adetin 3. Günü ignelere başlıcam ve yumurta toplama dollenme vs adet olmadan transfwr edilecek yani taze transfwr oluyor sanirim
Temmuzun ikinci haftasina tekabül ediyor
Merhaba canm. Hangi merkezde tedavi olacaksinSelaaaamo taze transfer oluyor. Bana da doktor görünen taze transfer dedi ama tabii yumurta toplandıktan sonra rahim ve hormon kontrollerine göre tekrar karar vericek
nasıl istersen canımMemleketime yakınsoylemiyim simdi neresi oldugunu ama yakin
Tüp bebek ilk tedavi olumsuz oldu şimdi polip çıktı histereskopi olucağım canımAmin hepimizin yardimcisi olsuntup bebek yaptirdn mi yaptiracak misin ne tedavisi görüyorsun
Vesile olur inşallah gebelige de gerek kalmaz tüpeTüp bebek ilk tedavi olumsuz oldu şimdi polip çıktı histereskopi olucağım canım
Ay canım keşke öle olsa her iki tüpümde kapalı benim tüp bebekten başka çarem yokVesile olur inşallah gebelige de gerek kalmaz tüpe
Ben de polip aldırmıştım canım tedaviye başlamadan.Tüp bebek ilk tedavi olumsuz oldu şimdi polip çıktı histereskopi olucağım canım
Sağ tüpüm de alındı tabiAy canım keşke öle olsa her iki tüpümde kapalı benim tüp bebekten başka çarem yok
Senindemi kapalıydı canım baştan doktorum görmedi polip en iyi kalite tutmadıSağ tüpüm de alındı tabi
Benim tedavilere başlamadan fark edildi canım. Ama yine de tutmadı maalesefSenindemi kapalıydı canım baştan doktorum görmedi polip en iyi kalite tutmadı