- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Aşılamada zaten bizim beraberlikle elde edemediğimizi onlar direkt spermleri rahime bırakarak yapıyor. Çok bir şey değil sanırım.Ah kuzum bende 2 asilama yaptim olmadi. Bi onceki konumda tum hikayem var bakarsan sorunlar var bizde. Berlindeyim ben batıdasin demek
Sorma canm donuyoruz yilin çoğuKonuna nasıl bakabiliyorum? Burayı tam olarak çözemedim halaEvet, Berlin de bulundum bir kez, eşimle gezmek için gelmiştik ama soğuk bir döneme denk geldik canımız çıktı
Konuna nasıl bakabiliyorum? Burayı tam olarak çözemedim halaEvet, Berlin de bulundum bir kez, eşimle gezmek için gelmiştik ama soğuk bir döneme denk geldik canımız çıktı
Iste deneyelim dedik ne olur ne olmaz ama olmadjAşılamada zaten bizim beraberlikle elde edemediğimizi onlar direkt spermleri rahime bırakarak yapıyor. Çok bir şey değil sanırım.
Evet normalde çook aşırı soğuk olmuyor ama bu sene bayağı bir kar gördük çok güzeldi benim içinSorma canm donuyoruz yilin çoğuama yazın havalar harika . Sizin oralar hep güzel hava
Bi dahakine yazin gelirisnizEvet normalde çook aşırı soğuk olmuyor ama bu sene bayağı bir kar gördük çok güzeldi benim içinBerlin in soğuğu bir kötü ama
Hikayeni okudum. Zor süreçler duygularını anlıyorum. Ben de laparoskopi oldum bir şey yoktu hamileliğe engel. o bir haftayı ve sancılarımı çok iyi hatırlıyorum. ve clomen kullandım senin gibi sonra da umutlar umutlar:) Ama senin için şu an her şey yolunda görünüyor, eşinin durumunun ne olduğunu bilmiyorum ama tedavi edilen bir şeydir umarım. Hayır ben eğitim için geldim, orada eşimle tanışıp hem üniversiteyi bitirdim sonra da evlendim:)Bi dahakine yazin gelirisnizburda mi dogup buyudun yoksa gelin mi geldin
Yaa ne güzel kac senedir buradasin ?Hikayeni okudum. Zor süreçler duygularını anlıyorum. Ben de laparoskopi oldum bir şey yoktu hamileliğe engel. o bir haftayı ve sancılarımı çok iyi hatırlıyorum. ve clomen kullandım senin gibi sonra da umutlar umutlar:) Ama senin için şu an her şey yolunda görünüyor, eşinin durumunun ne olduğunu bilmiyorum ama tedavi edilen bir şeydir umarım. Hayır ben eğitim için geldim, orada eşimle tanışıp hem üniversiteyi bitirdim sonra da evlendim:)
Oo maşallah 2 yıl olacak benimde.6 sene bittiSen peki?
Oo maşallah 2 yıl olacak benimde.
Maşallah sana da alışmışsındır artık:) Bakalım iki yol arkadaşı birbirimize güzel haberler verecek miyiz bu ayOo maşallah 2 yıl olacak benimde.
Yine ben ve yine mükemmel cevaplamalarımMaşallah sana da alışmışsındır artık:) Bakalım iki yol arkadaşı birbirimize güzel haberler verecek miyiz bu ayBence vericez ben güzel şeyler umuyorum Allah izin verirse Burada herkes için dileğim bu
Alıştım alismazmiyim sanki burda dogdum büyüdüm hic zorlanmadim esim sagolsunMaşallah sana da alışmışsındır artık:) Bakalım iki yol arkadaşı birbirimize güzel haberler verecek miyiz bu ayBence vericez ben güzel şeyler umuyorum Allah izin verirse Burada herkes için dileğim bu
MükemmelAlıştım alismazmiyim sanki burda dogdum büyüdüm hic zorlanmadim esim sagolsun
İnşaallah canm guzel haberler veririz. ❤
LHadi uyuyun artık
Iyi geceler kızlar
İnşallah canım hadi bakalım hayırlı güzel haberler ile gelAkşam adet oldum. Perşembeye randevu verdiler. Çok heyecanlıyım kızlar. Inşallah başlarım tüp bebeğe