En iyi kalitede sağlıklı olmayabiliyomuş embryo canım büyük ihtimal ondan tutmamıştır doktormda öle dediBenim tedavilere başlamadan fark edildi canım. Ama yine de tutmadı maalesef
Eşimde dna hasarı tespit edildi sonradan kaç aydır onu bekledik, düzeldi şükürEn iyi kalitede sağlıklı olmayabiliyomuş embryo canım büyük ihtimal ondan tutmamıştır doktormda öle dedi
Embryo kaliteleriniz nasıldı canım dna hasarına neden bakıldı acabaEşimde dna hasarı tespit edildi sonradan kaç aydır onu bekledik, düzeldi şükür
Benimde sol kapaliAy canım keşke öle olsa her iki tüpümde kapalı benim tüp bebekten başka çarem yok
Rabbim yardımcımız olsunBenimde sol kapali
4bb idi kalitesi canım. Dna hasarına 7 yumurta, 4 embriyo sadece 1 tanesi yaşadı diye bakıldı canım. Bende de endometriosiz var. İnşallah bu sefer iyi olurEmbryo kaliteleriniz nasıldı canım dna hasarına neden bakıldı acaba
İnşallah canım tüpler şuan bir işe yaramıyo yumurtalarımız önemli kaç tane transver olucaksın bu sefer canm4bb idi kalitesi canım. Dna hasarına 7 yumurta, 4 embriyo sadece 1 tanesi yaşadı diye bakıldı canım. Bende de endometriosiz var. İnşallah bu sefer iyi olur
Eğer embriyo olursa 2 canımİnşallah canım tüpler şuan bir işe yaramıyo yumurtalarımız önemli kaç tane transver olucaksın bu sefer canm
Endometriozis ne durumda? Benim rahim arka duvarinda odakları varmis alindi temizlendi tabi yeniden olusmazsa eger. Bagirsaklqra kadar gidebilen bir illet4bb idi kalitesi canım. Dna hasarına 7 yumurta, 4 embriyo sadece 1 tanesi yaşadı diye bakıldı canım. Bende de endometriosiz var. İnşallah bu sefer iyi olur
Benimde orta kalite kaldı 4 bb iki tane olucak galiba ama zamanı belli değil şu histerekopiyi atlatayım bakalım bu ay başlıyomusnz sizEğer embriyo olursa 2 canım
Perşembe muayene var canım, bakalım ne diyecek. Kovidden sonra muayene olmadım hiç inşallah rezerv çok azalmamıştırBenimde orta kalite kaldı 4 bb iki tane olucak galiba ama zamanı belli değil şu histerekopiyi atlatayım bakalım bu ay başlıyomusnz siz
Tam ölçüyü ben de bilmiyorum canımEndometriozis ne durumda? Benim rahim arka duvarinda odakları varmis alindi temizlendi tabi yeniden olusmazsa eger. Bagirsaklqra kadar gidebilen bir illet
Kovitmi geçirdiniz ona etki edeceğini sanmıyorumPerşembe muayene var canım, bakalım ne diyecek. Kovidden sonra muayene olmadım hiç inşallah rezerv çok azalmamıştır
Eşim de aşırı değer düşmesi oldu canım. Toplam sayı 5 kat düşmüştü. 3-4ayda zor toparladı. Her ay test verdi.Kovitmi geçirdiniz ona etki edeceğini sanmıyorum
Hayırlı olsun canımHastaneden haber geldi, Iyi kalitede 5.gun 4 tane blastosit dondurduk bugun 3+1 dediler..
3 neden, cozulurken bozulmazsa 3 mu transfer edecegiz bilemedim. Gecen sefer 2 tranfer etmisti, yapar benim doktor
Şimdi gunler gecmiyordu.....
Yaa cok heycanliiiiHastaneden haber geldi, Iyi kalitede 5.gun 4 tane blastosit dondurduk bugun 3+1 dediler..
3 neden, cozulurken bozulmazsa 3 mu transfer edecegiz bilemedim. Gecen sefer 2 tranfer etmisti, yapar benim doktor
Acıbademde görüyorum. Daha yeni geldim bugün bütün gün dışardaydım. İlaçlardan mı bilmiyorum depresif bir halim vardı ama şimdi iyiyim canımMerhaba canm. Hangi merkezde tedavi olacaksin
Hayırlı güzel haberlere vesile olsun inşallahHastaneden haber geldi, Iyi kalitede 5.gun 4 tane blastosit dondurduk bugun 3+1 dediler..