- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Bence çok haklısın. Ben de takılmam o zaman. Stres yapmaya gerek yokBak bu sigara alkol savsatasinu uyduranlara ayar oluyorum. Etrafimdaki tum hamileler emzirenler sigara iciyor. En yakin ornek eltim 6 aylik hamile halen pufur pufur sigara içiyor. Eşi alkol kullanıyor buda 4. Cocuklari olcak. Obur eltim sabah aksam emzik gibi sigara kullaniyo 6 tane cocugu var. E hani yumurta kalitesi ?
Yakin bi arkadaşım emzirirken bile sigara iciyoduyani takilma bu kadar.
Sorma ya şükür bitti. Simdi adet olmayi beklicem kafa rahatligiyla
Evet ben onu unuttumKuzum akşam saati olunca yemek vs telaşı
Hadi hayırlısı bakalım müjdelere vesile olsunBen Bugün Zeynep Kamil'e tüm evraklarımı teslim ettimHerşeyim eksiksiz oldu. 25 Haziran a gün aldım önemli olan tek şey regl ile gel dedi. Çok heyecanlıydım :) Sanırsınız her aşama hallolmuş
Amiin inşallah. Sadece daha fazla yorulmak istemiyorum. Ama tabii her şey kısmet bu hayattaHiç endişe etme canım. Benim 1 hafta sonrası toplamam olmuştu. Önde gideni de diğer iğnelerle dengeler. Nice sigara içenler normal yolla hamile kalıyor. Inşallah kalitesi de iyi olur
Ben de senin sınavını unuttumNoldu kuzum ? Bugun sinavim vardi kafam bi milyon neyi kacirdim
Ben Bugün Zeynep Kamil'e tüm evraklarımı teslim ettimHerşeyim eksiksiz oldu. 25 Haziran a gün aldım önemli olan tek şey regl ile gel dedi. Çok heyecanlıydım :) Sanırsınız her aşama hallolmuş
Guzeldi bence. Evet 22 haziran az kaldiBen de senin sınavını unuttumgüzel geçti mi? Şimdi artık regl zamanı
Hayırlı olsun senin için, çok güzel haberler al inşallahBen Bugün Zeynep Kamil'e tüm evraklarımı teslim ettimHerşeyim eksiksiz oldu. 25 Haziran a gün aldım önemli olan tek şey regl ile gel dedi. Çok heyecanlıydım :) Sanırsınız her aşama hallolmuş
Geçmiş olsun o zamanGuzeldi bence. Evet 22 haziran az kaldigobek egzersizi yapiyorm bu ay o zamana kadar biraz kas yapim
Ya kas da degilde binevi vücudum guclensin istiyorum hem bide hareketlilik rahime iyi geliyo kan akisi iyi olunca yumurtalar guzek buyuyor. 52 kiloyum cabuk yorulan bi insanım olurda gebe kalirsam guclu olmam lazmGeçmiş olsun o zamanKas her zaman iyidir, Allah izin verirse kilo alıcaz zaten yeterince
Çok doğru. Vücut fit ve güçlü olduğu zaman, metabolizma da ona göre gardını alıyor kötü etkilere. Çok güzel kilon, seni görmedim ama bence sadece karnı büyüyen annelerden olucaksın. Çok güzel görünüyor onlar. Gerçi her hamile kadın çok tatlı oluyor ama ben de öyle sadece karnım çıksın isterimYa kas da degilde binevi vücudum guclensin istiyorum hem bide hareketlilik rahime iyi geliyo kan akisi iyi olunca yumurtalar guzek buyuyor. 52 kiloyum cabuk yorulan bi insanım olurda gebe kalirsam guclu olmam lazm
55 güzel bir kilo boyun kac ?Çok doğru. Vücut fit ve güçlü olduğu zaman, metabolizma da ona göre gardını alıyor kötü etkilere. Çok güzel kilon, seni görmedim ama bence sadece karnı büyüyen annelerden olucaksın. Çok güzel görünüyor onlar. Gerçi her hamile kadın çok tatlı oluyor ama ben de öyle sadece karnım çıksın isterimBen de 55 kiloyum, salgın sebebiyle kilo almamak için her gün yürüyüş yaptım. Ama şu ara biraz ipin ucu kaçtı
Benim de 1.60. Bence gayet iyi kilon. Kilo alamayanlardan olmak güzel değil mi? Ben çok rahat alanlardanım bir bıraksam kapıda bekliyor sağolsun kilolar alınmak için55 güzel bir kilo boyun kac ?
Ben 1.55 kilom iyi benim ama kilo alamayanlardanim bende. Göbeğim cikti bu pandemiden yana onu vermeye calisiyorm bendeaynen öyle hamile kadınların hepsine ayri bir guzellik geliyor
Evet sende mii
Fifty fifty diyelim bazen iyi bazen kötüBenim de 1.60. Bence gayet iyi kilon. Kilo alamayanlardan olmak güzel değil mi? Ben çok rahat alanlardanım bir bıraksam kapıda bekliyor sağolsun kilolar alınmak için
Evet cNm ben de almanyadayim burda tedavi gorcez. Daha ince yaptin mi burda herhangi bi tedavi ? Hangi şehirde yasiyosun burdaEvet sende miiAma ben Türkiye deyim şu an tedavi için işte.
Yok bu benim ilk olucak. Almanya da doktorum normalde bu ay aşılama dedi önce, çünkü bir sebep bulamıyordu. ben de o yorucu dönemi atlamak için Tüp bebeğe karar verdim ve Türkiyeyi tercih ettim. Ben Düsseldorf tayım sen?Evet cNm ben de almanyadayim burda tedavi gorcez. Daha ince yaptin mi burda herhangi bi tedavi ? Hangi şehirde yasiyosun burda
Ah kuzum bende 2 asilama yaptim olmadi. Bi onceki konumda tum hikayem var bakarsan sorunlar var bizde. Berlindeyim ben batıdasin demekYok bu benim ilk olucak. Almanya da doktorum normalde bu ay aşılama dedi önce, çünkü bir sebep bulamıyordu. ben de o yorucu dönemi atlamak için Tüp bebeğe karar verdim ve Türkiyeyi tercih ettim. Ben Düsseldorf tayım sen?
Konuna nasıl bakabiliyorum? Burayı tam olarak çözemedim halaAh kuzum bende 2 asilama yaptim olmadi. Bi onceki konumda tum hikayem var bakarsan sorunlar var bizde. Berlindeyim ben batıdasin demek