- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
İlaçlar çok duygu değişimi yapıyor canımAcıbademde görüyorum. Daha yeni geldim bugün bütün gün dışardaydım. İlaçlardan mı bilmiyorum depresif bir halim vardı ama şimdi iyiyim canım
Hayırlı olsun sürecin. İlk deneme mi olacak nasipseBende bu konu ne zaman açılcak acaba diyordumbende nasipse inşallah 2 temmuzda tüp bebek tedavisine başlıcam. Doktor kontrolünde ilaç olarak folikasit kullanıyorum ve Yasmin kullanıyorum. Durum şuan bundan ibaret
Yasmin ne için ?Bende bu konu ne zaman açılcak acaba diyordumbende nasipse inşallah 2 temmuzda tüp bebek tedavisine başlıcam. Doktor kontrolünde ilaç olarak folikasit kullanıyorum ve Yasmin kullanıyorum. Durum şuan bundan ibaret
Yaa kiyamamAcıbademde görüyorum. Daha yeni geldim bugün bütün gün dışardaydım. İlaçlardan mı bilmiyorum depresif bir halim vardı ama şimdi iyiyim canım
Oo eslerimize kolau gelsin deseneİlaçlar çok duygu değişimi yapıyor canım
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun inşallah. Aynen ilk deneme olcak nasipseHayırlı olsun sürecin. İlk deneme mi olacak nasipse
Adetim düzensiz,küçük bi kistim var tamamen erimesi için sanırımYasmin ne için ?
Evet yasmin kist için veriliyor. Fayda ediyor hemenAdetim düzensiz,küçük bi kistim var tamamen erimesi için sanırım
Hem de ne kolay gelsinYaa kiyamam
Oo eslerimize kolau gelsin desene
Daha önce kullandınız mı? Yan etkilerini merak ediyorum. Prospektüste yazdığı gibi mi acabaEvet yasmin kist için veriliyor. Fayda ediyor hemen
Kullandım canım ama 2 yıl oldu tam hatırlamıyorum yan etkisini ama kist gitmiştiDaha önce kullandınız mı? Yan etkilerini merak ediyorum. Prospektüste yazdığı gibi mi acaba
Hmm hayırlısı o zaman kullanıp görcem etkisiniKullandım canım ama 2 yıl oldu tam hatırlamıyorum yan etkisini ama kist gitmişti
Ergenlik doneminde kullanmıştım cikolata kisti icin bnde aşırı agri yapmıştı herkese ayni etkiyi vermiyor demekki sifa olsun inşallahAdetim düzensiz,küçük bi kistim var tamamen erimesi için sanırım
Normalde de çıt kırıldım biriyim esime dedim vay halineHem de ne kolay gelsin
Rabbim yardımcımız olsun
Bugün çok net farkettim onuİlaçlar çok duygu değişimi yapıyor canım
Perşembe muayene var canım, bakalım ne diyecek. Kovidden sonra muayene olmadım hiç inşallah rezerv çok azalmamıştır
Evet hazırlıklı olun, bir ağlayıp bir gülebilirsiniz. Aslında dışardan bakınca çok komikmişYaa kiyamam
Oo eslerimize kolau gelsin desene
AminNe heyecanlı günler ya bende hevesle öngörüşmemi bekliyorumyazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz güzel haberler verelim
Bende ovitrelleyi yapınca aynı modda olurdum. Durduk yere ağlama gelirdiEvet hazırlıklı olun, bir ağlayıp bir gülebilirsiniz. Aslında dışardan bakınca çok komikmiş
Bugün Cafe de çay içerken ağladım. Evet, çay içiyordum bir yandanBende ovitrelleyi yapınca aynı modda olurdum. Durduk yere ağlama gelirdi
Rabbim mutluluktan ağladığın o müjdeli günü de nasip etsin inşallahBugün Cafe de çay içerken ağladım. Evet, çay içiyordum bir yandan