Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konuna nasıl bakabiliyorum? Burayı tam olarak çözemedim hala😬 Evet, Berlin de bulundum bir kez, eşimle gezmek için gelmiştik ama soğuk bir döneme denk geldik canımız çıktı😂
Sorma canm donuyoruz yilin çoğu 🤣🤣 ama yazın havalar harika . Sizin oralar hep güzel hava 😅

Konuna nasıl bakabiliyorum? Burayı tam olarak çözemedim hala😬 Evet, Berlin de bulundum bir kez, eşimle gezmek için gelmiştik ama soğuk bir döneme denk geldik canımız çıktı😂

Bi dahakine yazin gelirisniz :KK51: burda mi dogup buyudun yoksa gelin mi geldin :KK15:
Hikayeni okudum. Zor süreçler duygularını anlıyorum. Ben de laparoskopi oldum bir şey yoktu hamileliğe engel. o bir haftayı ve sancılarımı çok iyi hatırlıyorum. ve clomen kullandım senin gibi sonra da umutlar umutlar:) Ama senin için şu an her şey yolunda görünüyor, eşinin durumunun ne olduğunu bilmiyorum ama tedavi edilen bir şeydir umarım. Hayır ben eğitim için geldim, orada eşimle tanışıp hem üniversiteyi bitirdim sonra da evlendim:)

Hikayeni okudum. Zor süreçler duygularını anlıyorum. Ben de laparoskopi oldum bir şey yoktu hamileliğe engel. o bir haftayı ve sancılarımı çok iyi hatırlıyorum. ve clomen kullandım senin gibi sonra da umutlar umutlar:) Ama senin için şu an her şey yolunda görünüyor, eşinin durumunun ne olduğunu bilmiyorum ama tedavi edilen bir şeydir umarım. Hayır ben eğitim için geldim, orada eşimle tanışıp hem üniversiteyi bitirdim sonra da evlendim:)
Yaa ne güzel kac senedir buradasin ?
😍

Maşallah sana da alışmışsındır artık:) Bakalım iki yol arkadaşı birbirimize güzel haberler verecek miyiz bu ay😍 Bence vericez ben güzel şeyler umuyorum Allah izin verirse🤩🤩 Burada herkes için dileğim bu🧡
Alıştım alismazmiyim sanki burda dogdum büyüdüm hic zorlanmadim esim sagolsun🥰
İnşaallah canm guzel haberler veririz. ❤

X