Benm 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi, transfer gününe 2 tane kalmış, biri döllenmeyi bırakmış ikisininde gelişimi geriden gelmiş dondurmaya gerek görmediler, kalan 2 tanesini de transfer ettilerKizlar ben sormak istiyorum kac yumurtanizntoplandi 6. Güne kac hücreli gitti ve 2.gundeb ihtibaren bölünme sayıları neler
Annelerine tutunsunlar inşallahBenm 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi, transfer gününe 2 tane kalmış, biri döllenmeyi bırakmış ikisininde gelişimi geriden gelmiş dondurmaya gerek görmediler, kalan 2 tanesini de transfer ettiler
AmiinAnnelerine tutunsunlar inşallah
Test günü mu ?Amiinburda bekleyen herkesin inşaallah salı gününü heyecanla bekliyoruz bakalım
5.gün embriyosu 48 saat içinde tutunmaya başlar yazıyorduAma bi dur canm benim kanda ki değer önemli test yapmasaydin keske
İnşallah canm erken mi acaba bilemiyorum ki
Evet test günümTest günü mu ?
İnşallah canm benim ❤5.gün embriyosu 48 saat içinde tutunmaya başlar yazıyordu
Benim merkez randevusuz saat 11 gibi gel demişti turkiyede durum nasil bilmiyorum. Test gunum 16 Temmuz. Pazartesi arayip sor randevusu gerekmez ya kan veriliyor sadeceEvet test günümama test günü nasıl oluyo işlem için sabahtan mı gitmek gerekir prosedür nasıl işliyo bilgin varmı acaba
Tammdır çok tşkler, 16 temmuzda bebişlerinin haberini aldırsın RabbimBenim merkez randevusuz saat 11 gibi gel demişti turkiyede durum nasil bilmiyorum. Test gunum 16 Temmuz. Pazartesi arayip sor randevusu gerekmez ya kan veriliyor sadece
Tek embriyo benimkiTammdır çok tşkler, 16 temmuzda bebişlerinin haberini aldırsın Rabbim
5.gün muydu canım?Kuzum erken değildi 8.gündü
Evet canım5.gün muydu canım?
İlk deneme mıydı senınEvet canım
Rabbim bana öle dedirtti hayırlısı inşaallahTek embriyo benimkiamin inşallah hepimiz guzel haberler alalim
Yok canım 2.deneme.İlk denememde de sadece tek embriyo kalmıştı. Bunda da öyle oldu. İlkinde hiç test yapmamıştım. Bunda sanırım fitilin etkilerine aldandım. Kasık ve bel ağrım çoktu. Tuttu sandımİlk deneme mıydı senın
Ahh canım benım ya, bagısıklık testlerini yaptırdın mı?Yok canım 2.deneme.İlk denememde de sadece tek embriyo kalmıştı. Bunda da öyle oldu. İlkinde hiç test yapmamıştım. Bunda sanırım fitilin etkilerine aldandım. Kasık ve bel ağrım çoktu. Tuttu sandım
Yaptırmadım kuzum. Önce genetik test mi yaptıralım diyorum. Doktorla konuşacağım bakalım ne diyecekAhh canım benım ya, bagısıklık testlerini yaptırdın mı?
Genetik, sperm dna hasarı, bagısıklık, bunlara mutlaka baktırınYaptırmadım kuzum. Önce genetik test mi yaptıralım diyorum. Doktorla konuşacağım bakalım ne diyecek
Dna hasarına baktırmıştık canım. Öncesinde yüzde 30du.sonra yüzde 3 çıktı başladığımız sürede. Ama bağışıklığı düşünmemiştim. Bizde embriyo da yaşamıyor. 4ü döllendi sadece 1i yaşadı. Artık ne test varsa yaptıracağızGenetik, sperm dna hasarı, bagısıklık, bunlara mutlaka baktırın