- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Morula blast denilir evet hucreler sayilamaz fazla olduklari icin yani saglikli bir embriyodur o5. Gün blast yapıda olduğu için hücre sayısı çok fazlalaşıyor. Sayısını söylemediler sadece blast olmuş dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morula blast denilir evet hucreler sayilamaz fazla olduklari icin yani saglikli bir embriyodur o5. Gün blast yapıda olduğu için hücre sayısı çok fazlalaşıyor. Sayısını söylemediler sadece blast olmuş dediler
Umarım öyledirMorula blast denilir evet hucreler sayilamaz fazla olduklari icin yani saglikli bir embriyodur o
Hayir embriyoyu transfer asamasinda ekranda izlemekle beraber ultrason goruntusunu ya da bir baska yontemle resmi cekildi ise de onu almadim. Embriyolarim hakkinda tibbi bilgilendirme iceren lab sorumlusu ve merkez sorumlusunun imzaladigi bir beyanname aldim1. Gun 2 hücre, 2. Gun 4 hücre, 3. Gun 8 hucreye bolunur ve 4. Gunden sonra morula haline gelir yani hucreler fazlalasir bu boyledir.
Besinci gün morula haline geliyor fazla hücreye bolundukleri icin. Benim 2. Gundu 4 hucreliydi. Transfer gunu embriyonun resmini vermediler mi sana ?
Bana transfer öncesi embriyo resminin oldugi bir evrak verildi hatira olarak ondan sordum.Hayir embriyoyu transfer asamasinda ekranda izlemekle beraber ultrason goruntusunu ya da bir baska yontemle resmi cekildi ise de onu almadim. Embriyolarim hakkinda tibbi bilgilendirme iceren lab sorumlusu ve merkez sorumlusunun imzaladigi bir beyanname aldim
Cok sevimli bir uygulamaymisBana transfer öncesi embriyo resminin oldugi bir evrak verildi hatira olarak ondan sordum.
Evet canm inşallah ultrasonda gormekde nasip olur bizlereCok sevimli bir uygulamaymis
Bu benım tutunamayan embriyom iki tane konulmuştuBana transfer öncesi embriyo resminin oldugi bir evrak verildi hatira olarak ondan sordum.
Kıyamam o hep hatira olarak kalicak keskeler ile bakiyorsundur her seferinde rabbim inşallah bu kez saglikli bir gebelik nasip etsin ❤Bu benım tutunamayan embriyom iki tane konulmuştu
Embriyo sayısı 1 yaziyo ama?Bu benım tutunamayan embriyom iki tane konulmuştu
Evet, bakmaktan alıkoyamıyorum kendımıKıyamam o hep hatira olarak kalicak keskeler ile bakiyorsundur her seferinde rabbim inşallah bu kez saglikli bir gebelik nasip etsin ❤
Evet kuzum 35 yas altına resmiyette 1 konuluyor, ama doktorum 2 koymustuEmbriyo sayısı 1 yaziyo ama?
KiyamamEvet, bakmaktan alıkoyamıyorum kendımı
Evet kuzum 35 yas altına resmiyette 1 konuluyor, ama doktorum 2 koymustu
Canım benım bu işler gercekten nasip, bak 5aa blast embrıyolar tutunamadı, 3.gun c kalıte tutunuyor. Ben artık Rabbıme bıraktım, en dogru zamanda hayırlısıyla gonderecek yavrularımızıKiyamam
bende korkuyorum ya olmazsa diye...
Canim benim bu kez olacak hayirlisi ile ❤
Bana da verdiler canımBana transfer öncesi embriyo resminin oldugi bir evrak verildi hatira olarak ondan sordum.
Aynen öyle canm hakkimizda hayirlisi olsun❤Canım benım bu işler gercekten nasip, bak 5aa blast embrıyolar tutunamadı, 3.gun c kalıte tutunuyor. Ben artık Rabbıme bıraktım, en dogru zamanda hayırlısıyla gonderecek yavrularımızı
Elimizden geleni yapıyoruz, dua edıcez artık
Canm benim bildigim gelisen rahim duvarina birakmiyormu doktor hangi tarafa birakti emin degilim ama benimde su an sol kasigim agriyo bacagima atiyo anlamadim.
sen nasilsin canm ne zaman kan vereceksin ne durumdasin yazdiysanda kaçırmış olabilirimBana da verdiler canım
Yok yazmadım kuzum. Pazartesi kan günü. Sizlerin heyecanları daha güzel. Benim olmadı yüzde 90.O yüzden enerji bozulsun istemiyorumAynen öyle canm hakkimizda hayirlisi olsun❤
Canm benim bildigim gelisen rahim duvarina birakmiyormu doktor hangi tarafa birakti emin degilim ama benimde su an sol kasigim agriyo bacagima atiyo anlamadim.
sen nasilsin canm ne zaman kan vereceksin ne durumdasin yazdiysanda kaçırmış olabilirim
aynen benimde öyle bacağıma atıyor inşallah yerleşiyorlardırAynen öyle canm hakkimizda hayirlisi olsun❤
sen nasilsin canm ne zaman kan vereceksin ne durumdasin yazdiysanda kaçırmış olabilirim
Erkenden test yapıyorsunuz, sonra bos yere uzulmus olacaksınızYok yazmadım kuzum. Pazartesi kan günü. Sizlerin heyecanları daha güzel. Benim olmadı yüzde 90.O yüzden enerji bozulsun istemiyorum
Ama bi dur canm benim kanda ki değer önemli test yapmasaydin keskeYok yazmadım kuzum. Pazartesi kan günü. Sizlerin heyecanları daha güzel. Benim olmadı yüzde 90.O yüzden enerji bozulsun istemiyorum
İnşallah canm erken mi acaba bilemiyorum kiaynen benimde öyle bacağıma atıyor inşallah yerleşiyorlardır
Kuzum erken değildi 8.gündüErkenden test yapıyorsunuz, sonra bos yere uzulmus olacaksınız