Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1. Gun 2 hücre, 2. Gun 4 hücre, 3. Gun 8 hucreye bolunur ve 4. Gunden sonra morula haline gelir yani hucreler fazlalasir bu boyledir.

Besinci gün morula haline geliyor fazla hücreye bolundukleri icin. Benim 2. Gundu 4 hucreliydi. Transfer gunu embriyonun resmini vermediler mi sana ?
Hayir embriyoyu transfer asamasinda ekranda izlemekle beraber ultrason goruntusunu ya da bir baska yontemle resmi cekildi ise de onu almadim. Embriyolarim hakkinda tibbi bilgilendirme iceren lab sorumlusu ve merkez sorumlusunun imzaladigi bir beyanname aldim

Hayir embriyoyu transfer asamasinda ekranda izlemekle beraber ultrason goruntusunu ya da bir baska yontemle resmi cekildi ise de onu almadim. Embriyolarim hakkinda tibbi bilgilendirme iceren lab sorumlusu ve merkez sorumlusunun imzaladigi bir beyanname aldim
Bana transfer öncesi embriyo resminin oldugi bir evrak verildi hatira olarak ondan sordum.

Eklentiler

• Screenshot_20210703_191100.jpg
    Screenshot_20210703_191100.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 78
Kiyamam 🥺
bende korkuyorum ya olmazsa diye...
Canim benim bu kez olacak hayirlisi ile ❤ :KK74:
Canım benım bu işler gercekten nasip, bak 5aa blast embrıyolar tutunamadı, 3.gun c kalıte tutunuyor. Ben artık Rabbıme bıraktım, en dogru zamanda hayırlısıyla gonderecek yavrularımızı❤️
Elimizden geleni yapıyoruz, dua edıcez artık🙏🏻

Canım benım bu işler gercekten nasip, bak 5aa blast embrıyolar tutunamadı, 3.gun c kalıte tutunuyor. Ben artık Rabbıme bıraktım, en dogru zamanda hayırlısıyla gonderecek yavrularımızı❤️
Elimizden geleni yapıyoruz, dua edıcez artık🙏🏻
Aynen öyle canm hakkimizda hayirlisi olsun❤
X xnobodyx cnm benim sağ tarafımda biraz sancım var embriyoları da sağa koydular sence iyi birşey midir inş tutunuyorlardır korkuyorum
Canm benim bildigim gelisen rahim duvarina birakmiyormu doktor 🤔 hangi tarafa birakti emin degilim ama benimde su an sol kasigim agriyo bacagima atiyo anlamadim.
Bana da verdiler canım
😍 sen nasilsin canm ne zaman kan vereceksin ne durumdasin yazdiysanda kaçırmış olabilirim

Canm benim bildigim gelisen rahim duvarina birakmiyormu doktor 🤔 hangi tarafa birakti emin degilim ama benimde su an sol kasigim agriyo bacagima atiyo anlamadim.

😍 sen nasilsin canm ne zaman kan vereceksin ne durumdasin yazdiysanda kaçırmış olabilirim
Yok yazmadım kuzum. Pazartesi kan günü. Sizlerin heyecanları daha güzel. Benim olmadı yüzde 90.O yüzden enerji bozulsun istemiyorum ❤️

aynen benimde öyle bacağıma atıyor inşallah yerleşiyorlardır 😍

X