- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Babana acil şifalar dilerim canım Rabbim şafi ismi ile şifalar versin.Oh sonunda okumayi bitirdim) hamileleri tebrik ederim, olmayanlara da bir arkadasimizin dedigi gibi insirah ferahligi diliyorum.
Opu sonrasi 2.regle 5 gun kaldi, heyecanliyim, 33 yumurta sonrasi 3 gun canim çikti sanki icimi bosaltmislar gibiydi, verilen agri kesiciyi almadim, dayanilirdi, hamile yastigimi aldim bacaklarimin ortasina, 2 gun kalkmadan yattim. İgnelerin morlugu epey desenli bir hava katti karnima...
Bu ayi eglenerek gecirdim, her gun havuzda yuzuyorum, pilates yapiyorum, kahvemi iciyorum.. Zihnime ve bedenime tatil verdim. Bugun kahveye veda gunum :)) Hersey yolunda giderse 3 adet blast transfer olacak.
Ikinci deneme ve Ilk donuk transfer, reglin ikinci gunu ilaclar nar suyu ve ananas takviyesine baslayacagim insallah.
Kendimin tıbbi avukati olarak tum bu surecte benim merkezde bir kere bile e2 vb. kan tahlili yapilmadi, disaridan getirdigim bir tahlil dosyama sokuluyor. Hep neden diye soruyorum, alnimda mi yaziyor acabaNeyse pozitif olsa da kendi jinokologuma geri donsem diye bekliyorum :))
Son olarak musade varsa kuyuya icimi dokmeye geldim, buradan sonrasi negatif bir ruh haliyle yazilmistir...
Negatif sonuc almaktan ya da bebegimi gene kaybetmekten korkuyorum, dusuk yasadigim gun, kesesi icinde avucumdaki hali gozumun onunden gitmiyor. 15 gun once babamin akciger kanserinin oldugunu ve ileri bir evresinde oldugunu ogrendim vb. Dokunsalar aglarim modu on)
Merhaba canım. Dün yaptım. 8. Gün 1.06 ydi. 10. Gün 15,32. Yarın 12. Günüm tekrar vereceğimay ben A Alvaro morte yerine A Alyamalis etiketlemişim yanlışlıkla kusura bakmayın kızlar A Alvaro morte ne yaptın cnm bugün testi tekrarlayacaktın haber ver
İnşallah sağlıklı bir şekilde birden sıçrar canım değerinMerhaba canım. Dün yaptım. 8. Gün 1.06 ydi. 10. Gün 15,32. Yarın 12. Günüm tekrar vereceğim
he tamam canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşMerhaba canım. Dün yaptım. 8. Gün 1.06 ydi. 10. Gün 15,32. Yarın 12. Günüm tekrar vereceğim
gecmis olsun canm dikkat et bu süreçte usutme coraplarini hep giy hava sicak dahi olsa. Bitki cayi falanda içme ilaclardan olabilir doktoruna sor canmX xnobodyx nasıl gidiyor cnm dün gece ben çok kötü oldum mide bulantısı çektim midemi üşüttüm herhalde bilmiyorum bir kaç saat fenaydım en sonunda uyumadan çıkarttım çok kötüydü hayatımda ilk kez böyle istifra ettim ilaçlardan mıdır nedir doktoruma sorucam bugün afedersin kusarken de karnım zorlandı inşallah bir sorun olmaz
Aaa yeni gördüm inşallah yükselir canımMerhaba canım. Dün yaptım. 8. Gün 1.06 ydi. 10. Gün 15,32. Yarın 12. Günüm tekrar vereceğim
Kist için ilaci vermiştir folikul kisti ise ilacla duser adetle sökülür. Yumurtan catlamayip kist mi olmus ? Kac defadir böyle oluyo ? Bi baska doktorla da gorus durumu izah et nedenini öğrenMerhaba kızlar bende temmuzun 2 sinde başlıcaktım ancak yine kist göründü adet olmadığımdan mı bilmiyorum ama eve gelince adet oldum. Doktorum temmuz 25 te gel dedi. Yine doğum kontrol hapı verdi. Ne yapacağım bilmiyorum neden böyle oluyor. Doktoru mu değiştirmeliyim. Yoksa sabredip beklemeli miyim?
Sağol canım. Şoktayım. Böyle bir artış beklemiyordum. Tabi sonra biraz etrafa sorunca olumsuz geri dönüşler geldi. Bakalım bekleyeceğim. Bı hemsire arkadaş değeri çok düşük buldu kimyasal olabilir dedi veya birden artış olduğu için dış gebelik de olabilir dediAaa yeni gördüm inşallah yükselir canım
İnşallah dediklerinin aksine güzel gelişmeler olur. Evde test yaptın mı peki canımSağol canım. Şoktayım. Böyle bir artış beklemiyordum. Tabi sonra biraz etrafa sorunca olumsuz geri dönüşler geldi. Bakalım bekleyeceğim. Bı hemsire arkadaş değeri çok düşük buldu kimyasal olabilir dedi veya birden artış olduğu için dış gebelik de olabilir dedimerkezden de değer düşük,12. Gün 50-60-70 civarında olmasını beklemeliyiz sonra artışa bakarız falan dediler
Hasta olamasak da çorap mı giymeliyiz transfer sonrası kuzum cevaplarsan sevinirimgecmis olsun canm dikkat et bu süreçte usutme coraplarini hep giy hava sicak dahi olsa. Bitki cayi falanda içme ilaclardan olabilir doktoruna sor canm
Yok canım yapamadım. Eşimle kan verip gorumcemin yanına gittim. Oradayken sonuç belli oldu. Kimse bilmediği için eczaneye de gidemedim. Bu sabah da uçağa bindim havaalanindauim diğer uçağa binmeyi bekliyorum. Ben de çok merak ediyordum. Hayatımda hiç çift çizgi görmedim çünkü.İnşallah dediklerinin aksine güzel gelişmeler olur. Evde test yaptın mı peki canım
Canm yumurtalıklar ve rahmi usutmememiz lazm farkinda olmadan usutebiliriz ne olur ne olmaz dikkat etmek lazm. Hava ne kadar sicak olsa da evde yerler soguk oluyorHasta olamasak da çorap mı giymeliyiz transfer sonrası kuzum cevaplarsan sevinirim
Ya bende 2 transfer hazirligi icin gidecektim ama adetim gelmedi nisan ayinda transfer oldum ve negatif sonuc aldim mayis ayinda adet gordum haziranda adet olmadım ve temmuza girdik bugunde 11 gun olcak gelmedi hala kan testi yaptirdik negatif cikti 8 gun yaptirmistim birdaha yaptirsam acaba kendiliginden tutmus olurmu acaba neden gecikti bu kadar korkuyorum açıkçası bilginiz varmiben de yerimi alayım hemen. 2. deneme için ben de gelecek hafta muayeneye gideceğim inşallah. Bakalım başlayabilecek miyiz
Kist mi oluştu acaba? Tekrar test verin, şayet hamilelik yoksa söktürücü kekik çayı vs kullanabilirsinizYa bende 2 transfer hazirligi icin gidecektim ama adetim gelmedi nisan ayinda transfer oldum ve negatif sonuc aldim mayis ayinda adet gordum haziranda adet olmadım ve temmuza girdik bugunde 11 gun olcak gelmedi hala kan testi yaptirdik negatif cikti 8 gun yaptirmistim birdaha yaptirsam acaba kendiliginden tutmus olurmu acaba neden gecikti bu kadar korkuyorum açıkçası bilginiz varmi