Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inquisitive
Alinti yapma konusunda hala teknik sorunlar yasiyorum :))
Kendinize bir izin ve tatil vermekle en dogrusunu yapmissiniz. Merkezinizde e2 bakilmamasi konusundaki tespitinize katiliyorum. Umarim bir an evvel embebeklerinizle sevdiginiz guvendiginiz hekiminize gidersiniz. Babaniz icin acil sifalar dilerim. Her kayip, hatta kimyasal gebelik diye adlandirdiklari erken kayiplar bile hala bir kayiptir ve asla kucumsenmemesi gerekir. Lutfen bunun travmasini hala yasiyorsaniz bir psikologdan yardim isteyin. Bir seyi atlatmis olmamiz onu hasarsiz atlattigimiz anlamina gelmez ve bu surecte psikolog destegi bir ekstra bir luks degil bir ihtiyactir. O goruntu sizi bir hayalet gibi avlar ve anksiyetenizi tetikleyebilir. Kuyu burada. Her anne adayi da parcasi. Yolculugunuzu keyifle tamamlamanizi ve yavrunuza kavusmanizi dilerim.

Babana acil şifalar dilerim canım Rabbim şafi ismi ile şifalar versin.
Bu defa inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim. Buraya istediğin gibi içini dökebilirsin. Zaten bizi bizden başkası anlamıyor
Rabbim feraha çıkarsın inşallah

X xnobodyx nasıl gidiyor cnm dün gece ben çok kötü oldum mide bulantısı çektim midemi üşüttüm herhalde bilmiyorum bir kaç saat fenaydım en sonunda uyumadan çıkarttım çok kötüydü hayatımda ilk kez böyle istifra ettim ilaçlardan mıdır nedir doktoruma sorucam bugün afedersin kusarken de karnım zorlandı inşallah bir sorun olmaz

Arkadaşlar benim 5.gün dışında 3 tane aynı kapta dondurulmuş embriyo var 1 tanesine 1.kalite digerleri orta kalitedeymiş embriyologa sormuştum ama doktorum olur ya tütmüş ise bir daha yumurta toplayalım diyor hiç anlamadım neden tekrar en az bir defa daha deneylemez miyim ki 3.gün embriyolar ile

Merhaba kızlar bende temmuzun 2 sinde başlıcaktım ancak yine kist göründü adet olmadığımdan mı bilmiyorum ama eve gelince adet oldum. Doktorum temmuz 25 te gel dedi. Yine doğum kontrol hapı verdi. Ne yapacağım bilmiyorum neden böyle oluyor. Doktoru mu değiştirmeliyim. Yoksa sabredip beklemeli miyim?

gecmis olsun canm dikkat et bu süreçte usutme coraplarini hep giy hava sicak dahi olsa. Bitki cayi falanda içme ilaclardan olabilir doktoruna sor canm

Kist için ilaci vermiştir folikul kisti ise ilacla duser adetle sökülür. Yumurtan catlamayip kist mi olmus ? Kac defadir böyle oluyo ? Bi baska doktorla da gorus durumu izah et nedenini öğren

Aaa yeni gördüm inşallah yükselir canım
Sağol canım. Şoktayım. Böyle bir artış beklemiyordum. Tabi sonra biraz etrafa sorunca olumsuz geri dönüşler geldi. Bakalım bekleyeceğim. Bı hemsire arkadaş değeri çok düşük buldu kimyasal olabilir dedi veya birden artış olduğu için dış gebelik de olabilir dedi merkezden de değer düşük,12. Gün 50-60-70 civarında olmasını beklemeliyiz sonra artışa bakarız falan dediler

İnşallah dediklerinin aksine güzel gelişmeler olur. Evde test yaptın mı peki canım

İnşallah dediklerinin aksine güzel gelişmeler olur. Evde test yaptın mı peki canım
Yok canım yapamadım. Eşimle kan verip gorumcemin yanına gittim. Oradayken sonuç belli oldu. Kimse bilmediği için eczaneye de gidemedim. Bu sabah da uçağa bindim havaalanindauim diğer uçağa binmeyi bekliyorum. Ben de çok merak ediyordum. Hayatımda hiç çift çizgi görmedim çünkü.

Hasta olamasak da çorap mı giymeliyiz transfer sonrası kuzum cevaplarsan sevinirim
Canm yumurtalıklar ve rahmi usutmememiz lazm farkinda olmadan usutebiliriz ne olur ne olmaz dikkat etmek lazm. Hava ne kadar sicak olsa da evde yerler soguk oluyor

ben de yerimi alayım hemen. 2. deneme için ben de gelecek hafta muayeneye gideceğim inşallah. Bakalım başlayabilecek miyiz
Ya bende 2 transfer hazirligi icin gidecektim ama adetim gelmedi nisan ayinda transfer oldum ve negatif sonuc aldim mayis ayinda adet gordum haziranda adet olmadım ve temmuza girdik bugunde 11 gun olcak gelmedi hala kan testi yaptirdik negatif cikti 8 gun yaptirmistim birdaha yaptirsam acaba kendiliginden tutmus olurmu acaba neden gecikti bu kadar korkuyorum açıkçası bilginiz varmi

Kist mi oluştu acaba? Tekrar test verin, şayet hamilelik yoksa söktürücü kekik çayı vs kullanabilirsiniz

Nar endometrum'u kalinlastirirken ananas bag dokuyu guclendiriyor. Ayrica aanasta bulunan bromelain enzimi kanı inceltir ve iltihabı önler. Bu durum da rahmin içine embriyo yerleşmesini bilhassa pihtilasma sorunu olanlar icin kolaylaştırır. Hamile kalmak isteyen kadınların ananas tüketmesi tavsiye ediliyor, ama ifrada kacmamak lazim hersey gobi. pozitif sonrasi mola )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…