Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir embriyoyu transfer asamasinda ekranda izlemekle beraber ultrason goruntusunu ya da bir baska yontemle resmi cekildi ise de onu almadim. Embriyolarim hakkinda tibbi bilgilendirme iceren lab sorumlusu ve merkez sorumlusunun imzaladigi bir beyanname aldim

Bana transfer öncesi embriyo resminin oldugi bir evrak verildi hatira olarak ondan sordum.

Kiyamam
bende korkuyorum ya olmazsa diye...
Canim benim bu kez olacak hayirlisi ile ❤
Canım benım bu işler gercekten nasip, bak 5aa blast embrıyolar tutunamadı, 3.gun c kalıte tutunuyor. Ben artık Rabbıme bıraktım, en dogru zamanda hayırlısıyla gonderecek yavrularımızı
Elimizden geleni yapıyoruz, dua edıcez artık

Aynen öyle canm hakkimizda hayirlisi olsun❤
X xnobodyx cnm benim sağ tarafımda biraz sancım var embriyoları da sağa koydular sence iyi birşey midir inş tutunuyorlardır korkuyorum
Canm benim bildigim gelisen rahim duvarina birakmiyormu doktor hangi tarafa birakti emin degilim ama benimde su an sol kasigim agriyo bacagima atiyo anlamadim.
Bana da verdiler canım
sen nasilsin canm ne zaman kan vereceksin ne durumdasin yazdiysanda kaçırmış olabilirim

Yok yazmadım kuzum. Pazartesi kan günü. Sizlerin heyecanları daha güzel. Benim olmadı yüzde 90.O yüzden enerji bozulsun istemiyorum

aynen benimde öyle bacağıma atıyor inşallah yerleşiyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…