Eğer rahim dinlendirmediyse taze transfer yapılır yani embriyo dondurulmadan transfer gerçekleşir, senin geç olacağın anlamına gelmez yanlış anladın, bünyeden bünyeye değişir ama kullandığımız hormonlardan kaynaklı genellikle adet günümüz daha erken oluyor ondan bahsettim canımrahim dinlendirme ile ne ilgisi var acaba. benim de cmtesi günü yumurtalarım toplandı bir hafta oldu. embriyom donduruldu regl oldugunda gel dedi dokgtorum .ben geç mi olacağım şimdi :S
şimdi anladımEğer rahim dinlendirmediyse taze transfer yapılır yani embriyo dondurulmadan transfer gerçekleşir, senin geç olacağın anlamına gelmez yanlış anladın, bünyeden bünyeye değişir ama kullandığımız hormonlardan kaynaklı genellikle adet günümüz daha erken oluyor ondan bahsettim canım
Cd 56 testicnm en azından sıfırın üstünde bir değer olması gerekirdi. olmadı doktorla konuştum negatif olduğunu doğruladı. adet olduktan sonra bağışıklıkla ilgili testler yaptırmam gerektiğini söyledi. kısmet böyleymiş. ama napıyoruz umutsuz olmuyoruz burdaki güzel anne adayları için dua etmeye devam edicem
Degerler ile cok ilgisi var. Hastanin E2 degeri transfer oncesi progesteron degeri ve oncesinde kullanilan ostrojen degeri kisiye transfer sonrasi verilen progesteron hormonunu etkiler.değerlerle pek alakası yok bunun canım progestan tutunması için çok önemli transferden önce başlatılıyor ilk kez duydum bunu vermeyen doktoru hakkında hayılısı olsun bence bi doktoruna sor
Benimde 8 temmuz24 Haziran transfer tarihim. Test günüm 5 temmuz.
sen doktor musun cnmCd 56 testi
Degerler ile cok ilgisi var. Hastanin E2 degeri transfer oncesi progesteron degeri ve oncesinde kullanilan ostrojen degeri kisiye transfer sonrasi verilen progesteron hormonunu etkiler.
Merhaba kızlarr bugün yumurta toplamadan sonraki 9. Günüm biraz kahverengi lekelenme oldu acaba normal mi regl günüme daha var normalde ama bilgisi olan var mı acab
Ben geçen cuma günü opu oldum ve dün yani 7 gün sonra regl başladı .önce de kahverengi biraz vardı .eski kan oMerhaba kızlarr bugün yumurta toplamadan sonraki 9. Günüm biraz kahverengi lekelenme oldu acaba normal mi regl günüme daha var normalde ama bilgisi olan var mı acaba
EvetÜniversiteden rapor alıp anlaşması olan ozellerde tüp bebek yapiliyor mu peki
20 yumurtam toplanfi 18 dollendi. 7si 5. gune gidince 3. gune gidenlerden vazgecildi. 1 transfer edildi. Hucre sayilari hakkinda bilgi verilmedi.Kizlar ben sormak istiyorum kac yumurtanizntoplandi 6. Güne kac hücreli gitti ve 2.gundeb ihtibaren bölünme sayıları neler
Kalanlar ne oldu canım20 yumurtam toplanfi 18 dollendi. 7si 5. gune gidince 3. gune gidenlerden vazgecildi. 1 transfer edildi. Hucre sayilari hakkinda bilgi verilmedi.
11 toplandı.7 olgun oldu.4 tane döllenmiş ve 5 güne 2 tane kaldı sadeceKizlar ben sormak istiyorum kac yumurtanizntoplandi 6. Güne kac hücreli gitti ve 2.gundeb ihtibaren bölünme sayıları neler
6si da donduruldu. Zaten 3 embriyo genetik teste gitmisti hepsi saglikli gelmisti. Gelenlerden biri transfer oldu. 5BB yaziyordu ben de embriyologlarla konustum. Neye gore kalite belirliyorsunuz diye. Ayrica zar soyma yani hatched da yapilmisti transfer oncesi. UYTE sorumlusu dedi ki lutfen aslinda kaliteye cok bakmayin benim B dedigime cogu lab A diyor. Buraya A diye gelen embriyolar var biz onlari dondurmayiz bile. Bu kalitelendirme cok subjektif. Ben de kriterleri inceledim. Hakli. Belli bir seviyenin uzerinde gebelim vaad eden embriyolarda kalitelendirme subjektif. Lafi uzatiyorum sanirim ozur yaa.Kalanlar ne oldu canım
Ben hekiminiz degilim elbette bu anlamda bir tavsiye vermem yanlis olur. Bana transfer sonrasinda kabizlik ihtimaline karsi
Benim 8 yumurtam toplandı. 4 ü olgun çıktı ama sadece 1 tanesi döllendi. Döllenen de biraz geriden gitse de 5. Gün Blast olmaya başladı. Doktorum dondurmayı ve bir sonraki ay 2 embriyo transfer etmek istedi. Fakat ben tek başına giden bu embriyoya şans vermek istedim ve 26 Haziran da transfer oldum. Çok umutlu olmasam da bekliyorum bakalımKizlar ben sormak istiyorum kac yumurtanizntoplandi 6. Güne kac hücreli gitti ve 2.gundeb ihtibaren bölünme sayıları neler
11 toplandı.7 olgun oldu.4 tane döllenmiş ve 5 güne 2 tane kaldı
Kac hücreliydi canBenim 8 yumurtam ndı. 4 ü olgun çıktı ama sadece 1 tanesi döllendi. Döllenen de biraz geriden gitse de 5. Gün Blast olmaya başladı. Doktorum dondurmayı ve bir sonraki ay 2 embriyo transfer etmek istedi. Fakat ben tek başına giden bu embriyoya şans vermek istedim ve 26 Haziran da transfer oldum. Çok umutlu olmasam da bekliyorum bakalım
Kac hucreliydi canmBenim 8 yumurtam toplandı. 4 ü olgun çıktı ama sadece 1 tanesi döllendi. Döllenen de biraz geriden gitse de 5. Gün Blast olmaya başladı. Doktorum dondurmayı ve bir sonraki ay 2 embriyo transfer etmek istedi. Fakat ben tek başına giden bu embriyoya şans vermek istedim ve 26 Haziran da transfer oldum. Çok umutlu olmasam da bekliyorum bakalım
Kac hucrelilerdi11 toplandı.7 olgun oldu.4 tane döllenmiş ve 5 güne 2 tane kaldı sadece
5. Gün blast yapıda olduğu için hücre sayısı çok fazlalaşıyor. Sayısını söylemediler sadece blast olmuş dedilerKac hucreliydi canm
Aynen oyle blast zaten artik 100 uzerinde hucre var demektir. Bu asamadan sonra hucre sayilmaz. Bu konuda bilgi de verilme ihtiyacı duyulmaz pek.5. Gün blast yapıda olduğu için hücre sayısı çok fazlalaşıyor. Sayısını söylemediler sadece blast olmuş dediler
1. Gun 2 hücre, 2. Gun 4 hücre, 3. Gun 8 hucreye bolunur ve 4. Gunden sonra morula haline gelir yani hucreler fazlalasir bu boyledir.Kizlar ben sormak istiyorum kac yumurtanizntoplandi 6. Güne kac hücreli gitti ve 2.gundeb ihtibaren bölünme sayıları neler
Besinci gün morula haline geliyor fazla hücreye bolundukleri icin. Benim 2. Gundu 4 hucreliydi. Transfer gunu embriyonun resmini vermediler mi sana ?20 yumurtam toplanfi 18 dollendi. 7si 5. gune gidince 3. gune gidenlerden vazgecildi. 1 transfer edildi. Hucre sayilari hakkinda bilgi verilmedi.