- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 31
15 toplandı 12 tane olgun çıktı 9 tanesi 5. güne gitti 4 tanesi blastosist oldu.Kizlar ben sormak istiyorum kac yumurtanizntoplandi 6. Güne kac hücreli gitti ve 2.gundeb ihtibaren bölünme sayıları neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 toplandı 12 tane olgun çıktı 9 tanesi 5. güne gitti 4 tanesi blastosist oldu.Kizlar ben sormak istiyorum kac yumurtanizntoplandi 6. Güne kac hücreli gitti ve 2.gundeb ihtibaren bölünme sayıları neler
Pgt li tüp bebek dusunur musun?Dna hasarına baktırmıştık canım. Öncesinde yüzde 30du.sonra yüzde 3 çıktı başladığımız sürede. Ama bağışıklığı düşünmemiştim. Bizde embriyo da yaşamıyor. 4ü döllendi sadece 1i yaşadı. Artık ne test varsa yaptıracağız
Kuzum onun için embriyo yaşaması lazım. Benim sadece 1 tane 2.güne kalıyor. Öyle olunca da onu yaptırma şansım yokPgt li tüp bebek dusunur musun?
Evet, genetik te iyi olan bi merkez bulman lazım, insallah rabbim yardım eder, gönlünce olsunKuzum onun için embriyo yaşaması lazım. Benim sadece 1 tane 2.güne kalıyor. Öyle olunca da onu yaptırma şansım yok
Yok canım bizde öğreniyoruz böylece6si da donduruldu. Zaten 3 embriyo genetik teste gitmisti hepsi saglikli gelmisti. Gelenlerden biri transfer oldu. 5BB yaziyordu ben de embriyologlarla konustum. Neye gore kalite belirliyorsunuz diye. Ayrica zar soyma yani hatched da yapilmisti transfer oncesi. UYTE sorumlusu dedi ki lutfen aslinda kaliteye cok bakmayin benim B dedigime cogu lab A diyor. Buraya A diye gelen embriyolar var biz onlari dondurmayiz bile. Bu kalitelendirme cok subjektif. Ben de kriterleri inceledim. Hakli. Belli bir seviyenin uzerinde gebelim vaad eden embriyolarda kalitelendirme subjektif. Lafi uzatiyorum sanirim ozur yaa.
Sağol canım benim. Rabbim denk getirsin inşallahEvet, genetik te iyi olan bi merkez bulman lazım, insallah rabbim yardım eder, gönlünce olsun
Canim.ne durumdasın bekliyor musun test gününüSağol canım benim. Rabbim denk getirsin inşallah
Beklentim olduğundan değil, mecburi diye canım. Aradılar mı kaç tane gelmiş bugüneCanim.ne durumdasın bekliyor musun test gününü
Amerika'da bir soylem var kendinizin avukatı olacaksınız diyor saglik alaninda. Kendinizin avukati olmak ne demek? Bagirmak cagirmak degil ama bana neler neden yapiliyorya da yapılmiyor sorusunu anlamak için gerekli yeterlilige sahip olmaya calismak. Bu, neden bana 3. gun embriyosu transfer ediliyor sorusundan yola cikabilir ya da neden d vitamini degerim 17 iken 15 iken bana transfer yapılıyor oysa dunyada d vitamini seviyesi 70in uzerindeyken embriyolarin tutunma basarisi yuzde 80lere cikiyor sorusu da olabilir. Saglik hizmeti aliyoruz ve gynecology iste gebelik kadin dogum bizim kendimizi en savunmasiz hissettiğimiz yerler. Google arastirmaciligi yapmayin ama doktorunuzdan merkezinizden embriyologunuzdan hemsirenizden bilgi talep edin. Randevunuza gitmeden sorularinizi yazin kendi takip dosyanizi olusturun. Kendinizin avukati olun.Yok canım bizde öğreniyoruz böylece
Yoksa acemi balık gibi hissediyorum kendimi zaten hastanede felan
arkadasinizin 4 embriyosu var artik bunlarin 2 tanesi biraz onden gidiyor. Ama belli olmaz diger 2 tanesi de gelisir, onemli olan 5. gun ve hatta 6. gundeki degerleri. Bir tek embriyo bile yetebilir gebelik icin. Sizin de 2 embriyonuz var 4 hucreli ve gelismeye devam ediyor. Muhtemelen oburgun yeniden ararlar ve sureci soylerler. Ne kadar cok bölünürse ve her gun gelisimine devam ederse guzel. eger sadece 1 embriyonuz yasarsa onu 5. gune bekletmezler ve size rahim dinlendirme yapildiysa dondurup beklerler yapilmayacaksa taze transfer icin ararlar.Kizlar simdi biz 2 arkadaş beraber tup bebeğe başladık buğu ikimizinde 2. Günü yumurta toplamada ona siyle demişler "" bugun 4 yumurtanız var 2 tanesi 6 hücreli 2 tanesi 3 hücreli "" biz bise anlamadık bilen yardım etsin lütfen kafamız karıştı ba a 2 tane 4 hücreli normal dediler kapattılar ama o suan cok cani sıkılmış anlamamış durumda sizce 6 hücreli olması iyi bise mi ?kotu bise mi ?fazla bölünmüş
Beklentim olduğundan değil, mecburi diye canım. Aradılar mı kaç tane gelmiş bugüne
Canim bende iste kesin bir şey yok daha salıyı bekliycekmisiz eşimle konuşuyorlar oda ba a iste bise anlatmıyor pekEvet, genetik te iyi olan bi merkez bulman lazım, insallah rabbim yardım eder, gönlünce olsun
Hayırlısı olsun inş sonucu çok güzel olur umarım hepimizin.. Babanıza acil şifalar diliyorum inş çabucak iyileşir kaybınız için çok üzüldüm inş yaşamazsınız bir dahaOh sonunda okumayi bitirdim ) hamileleri tebrik ederim, olmayanlara da bir arkadasimizin dedigi gibi insirah ferahligi diliyorum.
Opu sonrasi 2.regle 5 gun kaldi, heyecanliyim, 33 yumurta sonrasi 3 gun canim çikti sanki icimi bosaltmislar gibiydi, verilen agri kesiciyi almadim, dayanilirdi, hamile yastigimi aldim bacaklarimin ortasina, 2 gun kalkmadan yattim. İgnelerin morlugu epey desenli bir hava katti karnima...
Bu ayi eglenerek gecirdim, her gun havuzda yuzuyorum, pilates yapiyorum, kahvemi iciyorum.. Zihnime ve bedenime tatil verdim. Bugun kahveye veda gunum :)) Hersey yolunda giderse 3 adet blast transfer olacak.
Ikinci deneme ve Ilk donuk transfer, reglin ikinci gunu ilaclar nar suyu ve ananas takviyesine baslayacagim insallah.
Kendimin tıbbi avukati olarak tum bu surecte benim merkezde bir kere bile e2 vb. kan tahlili yapilmadi, disaridan getirdigim bir tahlil dosyama sokuluyor. Hep neden diye soruyorum, alnimda mi yaziyor acaba Neyse pozitif olsa da kendi jinokologuma geri donsem diye bekliyorum :))
Son olarak musade varsa kuyuya icimi dokmeye geldim, buradan sonrasi negatif bir ruh haliyle yazilmistir...
Negatif sonuc almaktan ya da bebegimi gene kaybetmekten korkuyorum, dusuk yasadigim gun, kesesi icinde avucumdaki hali gozumun onunden gitmiyor. 15 gun once babamin akciger kanserinin oldugunu ve ileri bir evresinde oldugunu ogrendim vb. Dokunsalar aglarim modu on )
Rabbim daha yasatmasın Rabbim inşalalh güzel sonlu olsun bu arada Ananas dediniz anana transfer öncesi evet ama sonrası rahimde kasılmaya sebep oluyor diyorlar halbu ki Zengin c vitamin deposu sizin ananası tercih etme sebebiniz nedir acabaOh sonunda okumayi bitirdim ) hamileleri tebrik ederim, olmayanlara da bir arkadasimizin dedigi gibi insirah ferahligi diliyorum.
Opu sonrasi 2.regle 5 gun kaldi, heyecanliyim, 33 yumurta sonrasi 3 gun canim çikti sanki icimi bosaltmislar gibiydi, verilen agri kesiciyi almadim, dayanilirdi, hamile yastigimi aldim bacaklarimin ortasina, 2 gun kalkmadan yattim. İgnelerin morlugu epey desenli bir hava katti karnima...
Bu ayi eglenerek gecirdim, her gun havuzda yuzuyorum, pilates yapiyorum, kahvemi iciyorum.. Zihnime ve bedenime tatil verdim. Bugun kahveye veda gunum :)) Hersey yolunda giderse 3 adet blast transfer olacak.
Ikinci deneme ve Ilk donuk transfer, reglin ikinci gunu ilaclar nar suyu ve ananas takviyesine baslayacagim insallah.
Kendimin tıbbi avukati olarak tum bu surecte benim merkezde bir kere bile e2 vb. kan tahlili yapilmadi, disaridan getirdigim bir tahlil dosyama sokuluyor. Hep neden diye soruyorum, alnimda mi yaziyor acaba Neyse pozitif olsa da kendi jinokologuma geri donsem diye bekliyorum :))
Son olarak musade varsa kuyuya icimi dokmeye geldim, buradan sonrasi negatif bir ruh haliyle yazilmistir...
Negatif sonuc almaktan ya da bebegimi gene kaybetmekten korkuyorum, dusuk yasadigim gun, kesesi icinde avucumdaki hali gozumun onunden gitmiyor. 15 gun once babamin akciger kanserinin oldugunu ve ileri bir evresinde oldugunu ogrendim vb. Dokunsalar aglarim modu on )
Doktorumuz aynıydı arkadaşla canım. İllaki 5.günü bekliyor. 3.günde dondurma ya da transfer yapmıyorarkadasinizin 4 embriyosu var artik bunlarin 2 tanesi biraz onden gidiyor. Ama belli olmaz diger 2 tanesi de gelisir, onemli olan 5. gun ve hatta 6. gundeki degerleri. Bir tek embriyo bile yetebilir gebelik icin. Sizin de 2 embriyonuz var 4 hucreli ve gelismeye devam ediyor. Muhtemelen oburgun yeniden ararlar ve sureci soylerler. Ne kadar cok bölünürse ve her gun gelisimine devam ederse guzel. eger sadece 1 embriyonuz yasarsa onu 5. gune bekletmezler ve size rahim dinlendirme yapildiysa dondurup beklerler yapilmayacaksa taze transfer icin ararlar.
Çok geçmiş olsun canım.Oh sonunda okumayi bitirdim ) hamileleri tebrik ederim, olmayanlara da bir arkadasimizin dedigi gibi insirah ferahligi diliyorum.
Anladim, bazi hekimler tek embriyo kaldiysa 2 ya da 3. gun erismesini tercih edebiliyor. Tamamen bir metodoloji meselesi. Umarim saglicakla erisir embriyolari.Doktorumuz aynıydı arkadaşla canım. İllaki 5.günü bekliyor. 3.günde dondurma ya da transfer yapmıyor