- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
başın sağolsun canım. Anneciğinin mekanı cennet olsun. biran önce sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahAmin canım inşallah benim için umut olucak eğer tutarsa.. 1 ay önce annemi kaybettim hiç beklemediğimiz bir anda son gecesinde bile bana kontrolüne gittin mi dedi çok istiyordu bir bebeğimin olmasını annem için de çok istiyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alıp sadece mutluluktan göz yaşı döker
aa bizde yakında 5e gircez cnmAmin inşallah canım hepimize yaşatsın4 bitti 5.yılıa girdik
Amin canım inşallahhbaşın sağolsun canım. Anneciğinin mekanı cennet olsun. biran önce sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
32 canımaa bizde yakında 5e gircez cnmyaşın kaç
26 benimde cnm32 canımsenin kaç
Maşallah ne güzel genceciksin en güzel yaşlar26 benimde cnm
Yükselmiş canımKizlarrrrrrr yetişin Eki Görüntüle 2881846
nasıl yani progestan fitil iğne kullanıyor musun benim günde 3 kez fitil günde bir göbekten prolutex birde günde 1 progestan 50 iğne kalçadan
Rabbim mekanini cennet eylesin basın sağolsun canm benim ❤Amin canım inşallah benim için umut olucak eğer tutarsa.. 1 ay önce annemi kaybettim hiç beklemediğimiz bir anda son gecesinde bile bana kontrolüne gittin mi dedi çok istiyordu bir bebeğimin olmasını annem için de çok istiyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alıp sadece mutluluktan göz yaşı döker
Canm dun sordum baska ilac yok dedi Turkiyede degilim burdakilerle ordakiler ayni degil. gerek duysa yazardi zaten benden iyi biliyor sonuçta.değerlerle pek alakası yok bunun canım progestan tutunması için çok önemli transferden önce başlatılıyor ilk kez duydum bunu vermeyen doktoru hakkında hayılısı olsun bence bi doktoruna sor
Canmm cok sevindimm inşallah gun be gun yükselirKizlarrrrrrr yetişin Eki Görüntüle 2881846
Bende yatıyorum kitap okuyorum zaman geçmiyor. Sürekli uykum geliyor .mersin deyim ben hava o kadar sıcak ki bide
Basın sağolsun canım mekanı cennet olsun ınsalhh pozitif leri görürsün anneciginde mutlu olurAmin canım inşallah benim için umut olucak eğer tutarsa.. 1 ay önce annemi kaybettim hiç beklemediğimiz bir anda son gecesinde bile bana kontrolüne gittin mi dedi çok istiyordu bir bebeğimin olmasını annem için de çok istiyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alıp sadece mutluluktan göz yaşı döker
Gözlerim doldu kuzumN Nisanesintisi01 bak dun yazmıştım transferim dündü
Dahada artar canim tutunuyor bebisin çok sevindim vallaŞoktayım şoktayım şoktayım. Umut ediyordum birkaç değer inşallah artmıştır ki 2 gün sonra olan test gunume umut edeyim diye. Dondum kaldım. 1.06 dan 2 gün içinde 15.32 olmasına. 10. Gün için iyi mi. Eşimle gitmiştik tahlil vermeye,ne diyeyim ben ona şimdi
Bakayım kuzum cok duygusalım bu aralar inanılmaz sanki hamile gibi duygulara kapıldım sizde böyle miydiniz okuyacağım şimdiDun yazmistim bi kac sayfa geriye bakabilirsin
Canım benim inşallah sağlıkla artar değerin sağlıkla büyüsün,Kizlarrrrrrr yetişin Eki Görüntüle 2881846
10. Gün için normal bir değer mi acaba. Bugün De nasıl olsa negatif diye ne fitil kullandım ne de iğne. Evde de değilimCanım benim inşallah sağlıkla artar değerin sağlıkla büyüsün,
İnsallah sağlıkla artar eve dönünce girişinizi bırakırsınız hemen doktorunuza haber verin o en iyisini bilir10. Gün için normal bir değer mi acaba. Bugün De nasıl olsa negatif diye ne fitil kullandım ne de iğne. Evde de değilim
Arkadaşlar günde kaç litre su iciyorsunuzaynen bol bol su içicez artık yapacak birşey yok sanada kan sulandırıcı verdi mi doktorun bana corasprin birde oksapar iğne verdi
teşekkür ederimmmMaşallah ne güzel genceciksin en güzel yaşlar