Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10. Gün için normal bir değer mi acaba. Bugün De nasıl olsa negatif diye ne fitil kullandım ne de iğne. Evde de değilim
normal bir değer artabilir ama kendi kafana göre ilaçları bırakman çok kötü olmuş ilaçları bırakınca adet olunuyor çünkü keşke 12. günü bekleseydin doktoruna sormadan bırakmasaydın hemen kullan ilaçlarını bugün inş daha da yükselir

Bende yatıyorum kitap okuyorum zaman geçmiyor. Sürekli uykum geliyor .mersin deyim ben hava o kadar sıcak ki bide
Ilacalrdan havadan bide canm uyu sende nolcak
Daha da artacak inşallah
Gözlerim doldu kuzum bebeklerin sıkı sıkı tutunsun sana dilerim eşleri alıyorlar mı odaya aaaa sasırdım bilmiyordum İnan yoksa sizin hastaneye özel bir durum mu bu
Canm benim tek embriyo ve opu da 1 yumurtam tek çıkmıştı baya üzgünduk dollenme beklemiyorduk ama cok sukur oldu ve 2. Gun embriyosu olarak transfer edildi. ben almanyadayim.burda esimle beraber girdik odaya yanimdaydi elimi tutuyordu bana cok iyi geldi. Yapacagin yerle konus esinde gorsun o ani hissettin

Yok canım bırakmadım. Sadece yanıma almadım. Negatif tır diye. Akşam eve gittigim gibi devam ederim. Kullanmamak değeri mi düşürür peki

Bunu o kadar cok istiyorum ki insallah söyleyeceğim rica edeceğim

Kızlar benim de ayın 6 sında transferim olacak 3.gün iyi kalite embriyo dondurulmuş ilk denemem çok heyecanlıyım
benimde 3.gün iyi kalite embriyom var. zate sadece bir adetcik başka döllenmedi dört tane yumurta toplandı geçen cmtesi. siz opudan kaç gü sonra regl oldunuz ben hala bekliyorum da regl omadım . inş hayırlısı ile kucağınızada alırsınız. ben de çok heycalıyım tutunacak mı diye düşünüyorum:)

Eve gidince hemen kullanırsın canım inşallah sağlıkla artsın değerlerin
Amin inşallah. Hiç beklediğim bir şey değildi. Sevinmekle ağlamakla arasında bir şey oldu. Çünkü korku başladı hemen,değer düşük diye. Ama bu bile beni mutlu etti yine de. Tabi sonu kötü olursa yıkım olur. Allah korusun. Merkezi aradım,anlattım,uçağa bineceğim dedim,doktor uçak yolculuğuna müsade ediyormuş. Değerim için düşük dedi( 10. Gün). 12. Gün daha net olur dedi. 8. Gün 1.06 idi deyince iyi yükselmiş dedi. Pazartesiyi Sabirla bekleyeceğim.

Aynen canım 8. Güne göre iyi yükselmiş inşallah pazartesiye sağlıkla artsın sen bu süreçte yine ilaçları düzenli kullanmaya devam et,

Canım hayırlı olsun sağlıkla buyusün hem karnında hem dünyasında inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…