Surahiyi koy onune baktikca icArkadaşlar günde kaç litre su iciyorsunuz
normal bir değer artabilir ama kendi kafana göre ilaçları bırakman çok kötü olmuş ilaçları bırakınca adet olunuyor çünkü keşke 12. günü bekleseydin doktoruna sormadan bırakmasaydın hemen kullan ilaçlarını bugün inş daha da yükselir10. Gün için normal bir değer mi acaba. Bugün De nasıl olsa negatif diye ne fitil kullandım ne de iğne. Evde de değilim
Ilacalrdan havadan bide canm uyu sende nolcakBende yatıyorum kitap okuyorum zaman geçmiyor. Sürekli uykum geliyor .mersin deyim ben hava o kadar sıcak ki bide
Daha da artacak inşallahŞoktayım şoktayım şoktayım. Umut ediyordum birkaç değer inşallah artmıştır ki 2 gün sonra olan test gunume umut edeyim diye. Dondum kaldım. 1.06 dan 2 gün içinde 15.32 olmasına. 10. Gün için iyi mi. Eşimle gitmiştik tahlil vermeye,ne diyeyim ben ona şimdi
Canm benim tek embriyo ve opu da 1 yumurtam tek çıkmıştı baya üzgünduk dollenme beklemiyorduk ama cok sukur oldu ve 2. Gun embriyosu olarak transfer edildi.Gözlerim doldu kuzumbebeklerin sıkı sıkı tutunsun sana dilerim eşleri alıyorlar mı odaya aaaa sasırdım bilmiyordum İnan yoksa sizin hastaneye özel bir durum mu bu
1-2 litre cnm böyle 1 litrelik kocaman şişen var çok rahat oluyor tavsiye ederimArkadaşlar günde kaç litre su iciyorsunuz
Yok canım bırakmadım. Sadece yanıma almadım. Negatif tır diye. Akşam eve gittigim gibi devam ederim. Kullanmamak değeri mi düşürür pekinormal bir değer artabilir ama kendi kafana göre ilaçları bırakman çok kötü olmuş ilaçları bırakınca adet olunuyor çünkü keşke 12. günü bekleseydin doktoruna sormadan bırakmasaydın hemen kullan ilaçlarını bugün inş daha da yükselir
tabii ki tutunması için kullanıyoruz ilaçları düşmemesi için devam etmen gerekiyor eve gidince hemen kullanırsınYok canım bırakmadım. Sadece yanıma almadım. Negatif tır diye. Akşam eve gittigim gibi devam ederim. Kullanmamak değeri mi düşürür peki
Teşekkür ederim canımtabii ki tutunması için kullanıyoruz ilaçları düşmemesi için devam etmen gerekiyor eve gidince hemen kullanırsın
Koenzim QH da icin yumurta kaliteniz daha da aktaracaktırBen yumurta buyutmede başladım avakadoya kabak çekirdeği çiğ badem ceviz ve gerçekten faydası oluyor bence balik yagi falan da icyim bakalim inşallah güzel sonuçlarımız olur
Bende de var mor rengi tamamdır bu iş ona bırakırım ne kadar içtiğimi bilirim iyi aklıma geldi teşekkürler1-2 litre cnm böyle 1 litrelik kocaman şişen var çok rahat oluyor tavsiye ederim Eki Görüntüle 2881891
Bunu o kadar cok istiyorum ki insallah söyleyeceğim rica edeceğimIlacalrdan havadan bide canm uyu sende nolcak
Daha da artacak inşallah
Canm benim tek embriyo ve opu da 1 yumurtam tek çıkmıştı baya üzgünduk dollenme beklemiyorduk ama cok sukur oldu ve 2. Gun embriyosu olarak transfer edildi.ben almanyadayim.burda esimle beraber girdik odaya yanimdaydi elimi tutuyordu bana cok iyi geldi. Yapacagin yerle konus esinde gorsun o ani hissettin
Arkadasın kullandığı gibi litre ölçüsü gösteren su termosım var ondan kullanacağımSurahiyi koy onune baktikca ic
Yok düşürmez canım fitil bebegin düşmemesi icin kullanılıyor zaten aksama bırakılsın gönlünü ferah tutYok canım bırakmadım. Sadece yanıma almadım. Negatif tır diye. Akşam eve gittigim gibi devam ederim. Kullanmamak değeri mi düşürür peki
benimde 3.gün iyi kalite embriyom var. zate sadece bir adetcik başka döllenmedi dört tane yumurta toplandı geçen cmtesi. siz opudan kaç gü sonra regl oldunuz ben hala bekliyorum da regl omadım . inş hayırlısı ile kucağınızada alırsınız. ben de çok heycalıyım tutunacak mı diye düşünüyorum:)Kızlar benim de ayın 6 sında transferim olacak 3.gün iyi kalite embriyo dondurulmuş ilk denemem çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim canımYok düşürmez canım fitil bebegin düşmemesi icin kullanılıyor zaten aksama bırakılsın gönlünü ferah tut
rahim dinlendirme ile ne ilgisi var acaba. benim de cmtesi günü yumurtalarım toplandı bir hafta oldu. embriyom donduruldu regl oldugunda gel dedi dokgtorum .ben geç mi olacağım şimdi :SYumurta toplamadan sonra ilaçların etkisiyle adet daha erken oluyorsun rahim dinlendirmediysen tabi
Su cok onemli normalde de içerim bu yüzden tuvalet ihtiyacı da artiyoArkadasın kullandığı gibi litre ölçüsü gösteren su termosım var ondan kullanacağımsayenşzde su içeceğim
Eve gidince hemen kullanırsın canım inşallah sağlıkla artsın değerlerin10. Gün için normal bir değer mi acaba. Bugün De nasıl olsa negatif diye ne fitil kullandım ne de iğne. Evde de değilim
Amin inşallah. Hiç beklediğim bir şey değildi. Sevinmekle ağlamakla arasında bir şey oldu. Çünkü korku başladı hemen,değer düşük diye. Ama bu bile beni mutlu etti yine de. Tabi sonu kötü olursa yıkım olur. Allah korusun. Merkezi aradım,anlattım,uçağa bineceğim dedim,doktor uçak yolculuğuna müsade ediyormuş. Değerim için düşük dedi( 10. Gün). 12. Gün daha net olur dedi. 8. Gün 1.06 idi deyince iyi yükselmiş dedi. Pazartesiyi Sabirla bekleyeceğim.Eve gidince hemen kullanırsın canım inşallah sağlıkla artsın değerlerin
Aynen canım 8. Güne göre iyi yükselmiş inşallah pazartesiye sağlıkla artsın sen bu süreçte yine ilaçları düzenli kullanmaya devam et,Amin inşallah. Hiç beklediğim bir şey değildi. Sevinmekle ağlamakla arasında bir şey oldu. Çünkü korku başladı hemen,değer düşük diye. Ama bu bile beni mutlu etti yine de. Tabi sonu kötü olursa yıkım olur. Allah korusun. Merkezi aradım,anlattım,uçağa bineceğim dedim,doktor uçak yolculuğuna müsade ediyormuş. Değerim için düşük dedi( 10. Gün). 12. Gün daha net olur dedi. 8. Gün 1.06 idi deyince iyi yükselmiş dedi. Pazartesiyi Sabirla bekleyeceğim.
Canım hayırlı olsun sağlıkla buyusün hem karnında hem dünyasında inşaallahAmin inşallah. Hiç beklediğim bir şey değildi. Sevinmekle ağlamakla arasında bir şey oldu. Çünkü korku başladı hemen,değer düşük diye. Ama bu bile beni mutlu etti yine de. Tabi sonu kötü olursa yıkım olur. Allah korusun. Merkezi aradım,anlattım,uçağa bineceğim dedim,doktor uçak yolculuğuna müsade ediyormuş. Değerim için düşük dedi( 10. Gün). 12. Gün daha net olur dedi. 8. Gün 1.06 idi deyince iyi yükselmiş dedi. Pazartesiyi Sabirla bekleyeceğim.