Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öle olmuştum canım çok fena olmuştum gezinerek kayısı kurusu yedim mutlu sona ulaştım hatta ishal olarak

benim çok ağrım yok kızlar yatıyorum dün gece sürekli uyandım normalde yüzüstü yatarım o yüzden çok zorlandım sürekli boğazım kuruyor su içip duruyorum zamanın geçmemesi dışında bir sorun yok X xnobodyx ve diğer transfer olan arkadaşlar isimleri unutuyorum siz neler yapıyosunuz kuzular nasıl geçiyor 2.gününüz

Sağol canım. Yaştan ötürü aşılama ya çok takilmazlar herhalde. 38 yaşında bı arkadasim direk tüp bebeğe geçmişti fakültede. Ondan bilgi alayım

Uyku duzenini oturtunca sorun kalmaz canm. Su an istedigin pozisyonda uyuyabilirsin kasma kendini. Ben iyiyim kabizlik bitti kahvalti yaptim baya cesitli inşallah bu istikrarla devam ederim normalde çok az yerim su an davul gibiyim he bide bel agrim var cok su icmekten tuvalete sandalye aticam artk git gel git gel

aynen bol bol su içicez artık yapacak birşey yok sanada kan sulandırıcı verdi mi doktorun bana corasprin birde oksapar iğne verdi

Ayni gunlerimiz sen ben S Saturnyildizi bir gun farkla bide A Alyamalis dun yapti o da

aynen bol bol su içicez artık yapacak birşey yok sanada kan sulandırıcı verdi mi doktorun bana corasprin birde oksapar iğne verdi
Yok canm bana sadece duphaston hap verdi baska ilac kullanmiyorum. Folik asit ve omega3 kapsulleri aliyorm her gun vitamin olarak bide her gune vi avokado

Benim de ağrım yok şuan hafif kabızlık var göbekte iğne yerlerim ağrıyor biraz. Oksapar mahvetti beni dün gözümden yaş geldi iğne yüzünden

Lutfen ikinmayin, benim doktorum duphalac tavsiye etmisti belki hekiminiz bir sey tavsiye eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…