Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye hemen kesip atiyorsun kacinci gündesin ? 12. Yada 14. Gun de test yapman lazm
cnm en azından sıfırın üstünde bir değer olması gerekirdi. olmadı doktorla konuştum negatif olduğunu doğruladı. adet olduktan sonra bağışıklıkla ilgili testler yaptırmam gerektiğini söyledi. kısmet böyleymiş. ama napıyoruz umutsuz olmuyoruz burdaki güzel anne adayları için dua etmeye devam edicem

Arkadaslardan ricam var bize kısa bir şekilde özet olarak transfer anını anlatabilirler mi dinlemek isterim bir kaç arkdas anlatmıştı bana o kadar duygusal bir an ki diyor ben yaşamadım merak sa ediyorum ve cok heyecanlıyım

Canım ama demişsin ki 3. Gun embrıyosu 9. Gundeyım daha erken deıl mı neden direk bıraktın sen umutlan diye değil de ancak hcg salgılamaya baslıyor olabılır mjsın
canım 2 gün sonra test günümdü 5 in üstünde bir değer olsaydı umutlanırdım ama 0,3 bu saatden sonra yükselmez

hiç korkulcak bişey yok canın acımıyor. benim ki maalesef olmadı ama o anı yaşamak bile güzel rahmine yerleştirildiğini ultrasondan görüyorsun.

hiç korkulcak bişey yok canın acımıyor. benim ki maalesef olmadı ama o anı yaşamak bile güzel rahmine yerleştirildiğini ultrasondan görüyorsun.
İnsalalah bundan sonra pozitifi görmek nasip olsun dilerim Bu işler nasip kısmet işi hepimiz aynı yolun yolcusuyuz zamanı vakti geldi mi engel tanımaz elbette

Yok canm bana sadece duphaston hap verdi baska ilac kullanmiyorum. Folik asit ve omega3 kapsulleri aliyorm her gun vitamin olarak bide her gune vi avokado
nasıl yani progestan fitil iğne kullanıyor musun benim günde 3 kez fitil günde bir göbekten prolutex birde günde 1 progestan 50 iğne kalçadan

Canım senin test günün ne zamandı?
Bende Zeki beyde başladım dün tedaviye. A Alvaro morte
Canım pazartesi günü benim test günüm. Yani 12. Gün oluyor. Ama 8. Gün kan testinde 1.6 çıktı. Bugün 10. Gün tekrar test verdim,sonuç bekliyorum. Yukselmemisse pazartesi günü kan vermeyeceğim. Şu an negatif görünüyor benim. Hayırlı olsun yedavin,umarım pozitif alırsın

sabredicez canım ne yapalım inşallah sonu güzel olsun çektiklerimize değsin
Amin canım inşallah benim için umut olucak eğer tutarsa.. 1 ay önce annemi kaybettim hiç beklemediğimiz bir anda son gecesinde bile bana kontrolüne gittin mi dedi çok istiyordu bir bebeğimin olmasını annem için de çok istiyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alıp sadece mutluluktan göz yaşı döker

nasıl yani progestan fitil iğne kullanıyor musun benim günde 3 kez fitil günde bir göbekten prolutex birde günde 1 progestan 50 iğne kalçadan
Yok canm sqdece duphaston. Herkesin degerleri durumu ayni degilki herkes farkli şeyler kullanıyor

Dun yazmistim bi kac sayfa geriye bakabilirsin

N Nisanesintisi01 bak dun yazmıştım transferim dündü

Yükselmiş olsun inşaAllah haber ver bize de. Rabbim hayırlı Bi evlat nasip etsin inşaAllah isteyen herkese sana da. Sağol canım inşaAllah hayırlısı olur. Gonal-f 300 ile başladım haftaya çarşambaya kontrol dedi bakalım Rabbim neyi nasip edecek A Alvaro morte

başınsağolsun cnm mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sana mu mutluluğu yaşatsın anacığında hisseder inşallah kuzum sen kaç yıllık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…