- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Ben hekiminiz degilim elbette bu anlamda bir tavsiye vermem yanlis olur. Bana transfer sonrasinda kabizlik ihtimaline karsi bu ilaci verdiler.Duphaloc zarar vermez değil mi bende kronik kabızlık var ondan cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hekiminiz degilim elbette bu anlamda bir tavsiye vermem yanlis olur. Bana transfer sonrasinda kabizlik ihtimaline karsi bu ilaci verdiler.Duphaloc zarar vermez değil mi bende kronik kabızlık var ondan cok korkuyorum
çok teşekkür ederim. sizlerden gelen güzel haberler umut olur bana. iyi olun yeter. bugünümüze çok şükürElbette her serde bir hayir var ve her zorlukla bir kolaylik var. Guzel dilekler ve dualarda olacaksıniz. Eger yapabilecegim birsey olursa mesaj atin lutfen.
Bakalım sanırım doktor bana da ondan yazabilir arkdas gibi oturup beklemek zorundayımBen hekiminiz degilim elbette bu anlamda bir tavsiye vermem yanlis olur. Bana transfer sonrasinda kabizlik ihtimaline karsi bu ilaci verdiler.
cnm en azından sıfırın üstünde bir değer olması gerekirdi. olmadı doktorla konuştum negatif olduğunu doğruladı. adet olduktan sonra bağışıklıkla ilgili testler yaptırmam gerektiğini söyledi. kısmet böyleymiş. ama napıyoruz umutsuz olmuyoruz burdaki güzel anne adayları için dua etmeye devam edicemNiye hemen kesip atiyorsun kacinci gündesin ? 12. Yada 14. Gun de test yapman lazm
canım 2 gün sonra test günümdü 5 in üstünde bir değer olsaydı umutlanırdım ama 0,3 bu saatden sonra yükselmezCanım ama demişsin ki 3. Gun embrıyosu 9. Gundeyım daha erken deıl mı neden direk bıraktın sen umutlan diye değil de ancak hcg salgılamaya baslıyor olabılır mjsın
hiç korkulcak bişey yok canın acımıyor. benim ki maalesef olmadı ama o anı yaşamak bile güzel rahmine yerleştirildiğini ultrasondan görüyorsun.Arkadaslardan ricam var bize kısa bir şekilde özet olarak transfer anını anlatabilirler mi dinlemek isterim bir kaç arkdas anlatmıştı bana o kadar duygusal bir an ki diyor ben yaşamadım merak sa ediyorum ve cok heyecanlıyım
Anladım canımm rabbim yardımcın olsun gonlunu ferahlatacak vesıleler karsına çıksın inşaallahcanım 2 gün sonra test günümdü 5 in üstünde bir değer olsaydı umutlanırdım ama 0,3 bu saatden sonra yükselmez
İnsalalah bundan sonra pozitifi görmek nasip olsun dilerim Bu işler nasip kısmet işi hepimiz aynı yolun yolcusuyuz zamanı vakti geldi mi engel tanımaz elbettehiç korkulcak bişey yok canın acımıyor. benim ki maalesef olmadı ama o anı yaşamak bile güzel rahmine yerleştirildiğini ultrasondan görüyorsun.
nasıl yani progestan fitil iğne kullanıyor musun benim günde 3 kez fitil günde bir göbekten prolutex birde günde 1 progestan 50 iğne kalçadanYok canm bana sadece duphaston hap verdi baska ilac kullanmiyorum. Folik asit ve omega3 kapsulleri aliyorm her gun vitamin olarak bide her gune vi avokado
sabredicez canım ne yapalım inşallah sonu güzel olsun çektiklerimize değsinBenim de ağrım yok şuan hafif kabızlık var göbekte iğne yerlerim ağrıyor biraz. Oksapar mahvetti beni dün gözümden yaş geldi iğne yüzünden
Canım pazartesi günü benim test günüm. Yani 12. Gün oluyor. Ama 8. Gün kan testinde 1.6 çıktı. Bugün 10. Gün tekrar test verdim,sonuç bekliyorum. Yukselmemisse pazartesi günü kan vermeyeceğim. Şu an negatif görünüyor benim. Hayırlı olsun yedavin,umarım pozitif alırsın
Amin canım inşallah benim için umut olucak eğer tutarsa.. 1 ay önce annemi kaybettim hiç beklemediğimiz bir anda son gecesinde bile bana kontrolüne gittin mi dedi çok istiyordu bir bebeğimin olmasını annem için de çok istiyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alıp sadece mutluluktan göz yaşı dökersabredicez canım ne yapalım inşallah sonu güzel olsun çektiklerimize değsin
Yok canm sqdece duphaston. Herkesin degerleri durumu ayni degilki herkes farkli şeyler kullanıyornasıl yani progestan fitil iğne kullanıyor musun benim günde 3 kez fitil günde bir göbekten prolutex birde günde 1 progestan 50 iğne kalçadan
Dun yazmistim bi kac sayfa geriye bakabilirsinArkadaslardan ricam var bize kısa bir şekilde özet olarak transfer anını anlatabilirler mi dinlemek isterim bir kaç arkdas anlatmıştı bana o kadar duygusal bir an ki diyor ben yaşamadım merak sa ediyorum ve cok heyecanlıyım
N Nisanesintisi01 bak dun yazmıştım transferim dündüİdrara sıkışık gittim. 11:30 alindim 12 de doktor geldi spekulumu takti vajinayi hazirladi duvardaki ekrana bak dedi izle laboratuvarda embriyoyu gösterdiler katatere alinma aşamalarını o an cok ağladım çok degisik bir duyguydu hemşirenin bile gozleri doldu esimde elimi tutuyordu o sira. Hemen katater geldi rahime yerlestirdi hemsire göbekten ultrasonu tutuyordu ekranda herseyi gösterdiler. Embriyonun resmjni de verdiler sonra 5 dk yattim tuvalete cikmam icin geldi hemşire gittim geldim ciktik eve geldik canm. Hepsi cok ilgiliydi
Yükselmiş olsun inşaAllah haber ver bize de. Rabbim hayırlı Bi evlat nasip etsin inşaAllah isteyen herkese sana da. Sağol canım inşaAllah hayırlısı olur. Gonal-f 300 ile başladım haftaya çarşambaya kontrol dedi bakalım Rabbim neyi nasip edecek A Alvaro morteCanım pazartesi günü benim test günüm. Yani 12. Gün oluyor. Ama 8. Gün kan testinde 1.6 çıktı. Bugün 10. Gün tekrar test verdim,sonuç bekliyorum. Yukselmemisse pazartesi günü kan vermeyeceğim. Şu an negatif görünüyor benim. Hayırlı olsun yedavin,umarım pozitif alırsın
başınsağolsun cnm mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sana mu mutluluğu yaşatsın anacığında hisseder inşallah kuzum sen kaç yıllık evlisinAmin canım inşallah benim için umut olucak eğer tutarsa.. 1 ay önce annemi kaybettim hiç beklemediğimiz bir anda son gecesinde bile bana kontrolüne gittin mi dedi çok istiyordu bir bebeğimin olmasını annem için de çok istiyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alıp sadece mutluluktan göz yaşı döker
değerlerle pek alakası yok bunun canım progestan tutunması için çok önemli transferden önce başlatılıyor ilk kez duydum bunu vermeyen doktoru hakkında hayılısı olsun bence bi doktoruna sorYok canm sqdece duphaston. Herkesin degerleri durumu ayni degilki herkes farkli şeyler kullanıyor
Amin inşallah canım hepimize yaşatsın 4 bitti 5.yılıa girdikbaşınsağolsun cnm mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sana mu mutluluğu yaşatsın anacığında hisseder inşallah kuzum sen kaç yıllık evlisin