- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Evet yunus aydını bende istemiştim ama,rıdvan hocada iyi beraber çalışıyorlar zaten Siz merkezde mi oturuyorsunuzRıdvan beye gidiyordunuz, takipteyim sizi ben yunus beye gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yunus aydını bende istemiştim ama,rıdvan hocada iyi beraber çalışıyorlar zaten Siz merkezde mi oturuyorsunuzRıdvan beye gidiyordunuz, takipteyim sizi ben yunus beye gidiyorum
Ben sadece duphaston hap kullaniyorm canm. Bebek icin katlanacaksin mecburValla inşallah bebeklerimize kavuşuruz lutinus fitil beni var ya bitirdi şişkinlik hissi ne zormuş boyle ya resmen bittim iğneler ile beni böyle etkilememistu
Eşinin sperm sayısı 5 milyonun altındave 900 gün sigortası varsa aşılama fln gerek olmuyormuş 3 yıllık evlilik şartı da olmuyor bu durumdaBen de öyle yapayım olmazsa. Şartlarım uyuyor mu acaba. 3 yıldır evliyim. Yaş 36. 1 aşılama 2 tüp bebek
Evet canım merkezdeyimEvet yunus aydını bende istemiştim ama,rıdvan hocada iyi beraber çalışıyorlar zaten Siz merkezde mi oturuyorsunuz
Tamam canım takipteyimTatli Limon buradayız
Canım ama demişsin ki 3. Gun embrıyosu 9. Gundeyım daha erken deıl mı neden direk bıraktın sen umutlan diye değil de ancak hcg salgılamaya baslıyor olabılır mjsınçok saol canım. Allah ne verirse hayırlısını versin. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız onlara seviniriz
Niye hemen kesip atiyorsun kacinci gündesin ? 12. Yada 14. Gun de test yapman lazmKızlar testim negatif çıktı. kendinize iyi bakın. umarım sizlerinki olumlu sonuçlanır. herkese sevgiler
Canım bence de 12. gün bi daha kan testi yaptır, henüz çok erken.Kızlar testim negatif çıktı. kendinize iyi bakın. umarım sizlerinki olumlu sonuçlanır. herkese sevgiler
Sayi 1 den fazla olunca daha saglikli olani secmek icin bekliyorlar 5. Gune bu yuzden gidiliyor. Benim tek yumurtaydi 2. Gun transfer edildi.beni de dün hiç aramadılar, akşamüstü doktoruma yazdım, 3 embriyonun gelişimi devam ediyor, pazartesi öğleden sonra transfer yapalım dedi. şimdi korkuyorum sanki dışarda durdukça zarar görüyorlar, verin içimde büyüsünler gibi hissediyorum. erken çağırsalar da neden erkenden transfer ediyorlar, embriyolar gelişmiyor muydu diyecektim...
Normalde hiç kabız olmam transferden sonra kabız gibiyim afedersiniz ıkınmıyorum ama biraz beklemek zorunda kalıyorum sürekli meyve kayısı kayısı kurusu 3 4 litre su kiraz tüketiyorum bu sabah bi tık daha iyiydi sizde de var mı kabızlık kızlarB blimundacbn canım ınsaallah sağlıklılarsa daha iyi olur 5. Gun allahın ıznıyle az daha sabır X xnobodyx ve dier transfer olan arkadaşlarım bugun nasılsınız bende sanki hafif karın ağrısı ve ara ara inceden kasılmalar oluyor
biliyorum da saçma bi acelecilik işte, bi an önce herşey olsun istiyorum.Sayi 1 den fazla olunca daha saglikli olani secmek icin bekliyorlar 5. Gune bu yuzden gidiliyor. Benim tek yumurtaydi 2. Gun transfer edildi.
Bugun bel agrim var canm. Erken uyudum dün alismamisim yatakda dolandim durdum. Simdi kahvalti yapıyorumB blimundacbn canım ınsaallah sağlıklılarsa daha iyi olur 5. Gun allahın ıznıyle az daha sabır X xnobodyx ve dier transfer olan arkadaşlarım bugun nasılsınız bende sanki hafif karın ağrısı ve ara ara inceden kasılmalar oluyor
Var cikamiyorm maalesef zaten ikinma olmamali ne zaman isterse gelir ahahshshs zorlamayalimNormalde hiç kabız olmam transferden sonra kabız gibiyim afedersiniz ıkınmıyorum ama biraz beklemek zorunda kalıyorum sürekli meyve kayısı kayısı kurusu 3 4 litre su kiraz tüketiyorum bu sabah bi tık daha iyiydi sizde de var mı kabızlık kızlar
İnşallah biz isteyenler hepimiz pozitif haberler aliriz ❤biliyorum da saçma bi acelecilik işte, bi an önce herşey olsun istiyorum.
seninki de inşallah sımsıkı tutunacak canım annesine. transfer sürecini okuyunca çok duygulanmıstım, dilerim daha da güzel hislerle pozitif haberini alırız. :)
progesteron kullanıyoruz ya, onun etkisiyle bağırsak hareketleri yavaşlayabiliyormuş. kayısı gerçekten işe yarar, tazesini de yiyebilirsiniz kuru da, beş altı kayısı ile yanında iki üç bardak su için, özellikle sabah aç karnına ve gece yatarken bunu yapın baya işe yarar.Normalde hiç kabız olmam transferden sonra kabız gibiyim afedersiniz ıkınmıyorum ama biraz beklemek zorunda kalıyorum sürekli meyve kayısı kayısı kurusu 3 4 litre su kiraz tüketiyorum bu sabah bi tık daha iyiydi sizde de var mı kabızlık kızlar
Allahim hepimizin hakkı da hayırlısını versin elbette ama şu doğurup sokwga atanları falan görünce onlari boğmak istiyorum küçücük melekleri atıyorlar biz olsun diye neler yapıyoruzBen sadece duphaston hap kullaniyorm canm. Bebek icin katlanacaksin mecbur