- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Tolga gürelKimi buldunuz cihan hoca mı
Kızlar testim negatif çıktı. kendinize iyi bakın. umarım sizlerinki olumlu sonuçlanır. herkese sevgiler
Bu hangi hastanede hiç duymadım adını, diğer doktor da devam etmeyi neden düşünmüyoraunuzTolga gürel
Canım ben bir kez daha aynı yerde denicem şimdi herşeyi bu adam biliyo başka doktora göstermek biraz tuhaf alışamıyor insan 2. Adette gel demişti eğer olmazsa inşallah olur bu sefer ozaman üniversiteye gidecemİlk adette gidecek misin canım? Bakarlar mi acaba ben de kendi şehrimde üniversiteye gideceğim
Bu paüde evet 1 sefer daha kendi doktorumda deneme kararı aldım ben özel sağlık hastanesindeBu hangi hastanede hiç duymadım adını, diğer doktor da devam etmeyi neden düşünmüyoraunuz
Rıdvan beye gidiyordunuz, takipteyim siziBu paüde evet 1 sefer daha kendi doktorumda deneme kararı aldım ben özel sağlık hastanesinde
Yapılıyor canım ben öyle yaptım. Kayseri fakülteden rapor çıkarttım memorialde başladım tüp bebeğeÜniversiteden rapor alıp anlaşması olan ozellerde tüp bebek yapiliyor mu peki
çok teşekkür ederim daha ne diyeceksin ne güzel temennilerde bulunmuşsun. Vardır elbet bir bildiği her şerde bir hayır var inanıyorumRabbim sıkıntını hafifletsin, inşirah ferahlığı versin başka ne denir bilmiyorum
Hayırlısı olsunKızlar testim negatif çıktı. kendinize iyi bakın. umarım sizlerinki olumlu sonuçlanır. herkese sevgiler
çok saol canım. Allah ne verirse hayırlısını versin. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız onlara sevinirizHayırlısı olsunne denir bilmiyorum. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Öyle tabi canım biz bilemeyiz hayırlı olanı. Ama inşallah gönlündeki hakkında hayırlı olur ve hayırlısıyla nasip olurçok saol canım. Allah ne verirse hayırlısını versin. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız onlara seviniriz
Teşekkür ederim canımEvet yaptırılabiliyor sanırım ancak tedavi ve ilaç desteği şrtlarını tam bilmiyorumç
Ben de öyle yapayım olmazsa. Şartlarım uyuyor mu acaba. 3 yıldır evliyim. Yaş 36. 1 aşılama 2 tüp bebekYapılıyor canım ben öyle yaptım. Kayseri fakülteden rapor çıkarttım memorialde başladım tüp bebeğe
Valla tam bilmiyorum canım 3 yıl evlilik uyuyor 2 aşılama şartı var ama senin tüp bebek yapıldığı için onlar da dahil olur mu sor. Bence olması lazım. Birde 5 yıllık sigorta priminin düzenli yatmış olması lazım senin ya da eşininBen de öyle yapayım olmazsa. Şartlarım uyuyor mu acaba. 3 yıldır evliyim. Yaş 36. 1 aşılama 2 tüp bebek
Kisa surede pozitif sonuc almaniz dilegiyleKızlar testim negatif çıktı. kendinize iyi bakın. umarım sizlerinki olumlu sonuçlanır. herkese sevgiler
Cok tesekkur ederim, tek embriyo konmustu, genetik testli 5. gun embriyosu. 5. gun embriyolari coook nadiren bölünüyor ve ikiz oluyorlar. Predictor erken gebelik testi bu yaptigim. Sanirim o nedenle koyu cikti. Merkez, 5 temmuzdan once kan vermeyin gecerli de sayamayiz dedi 5 temmuzu bekliyorum. ♡Seni umutlandırmak için dememiştim ama seni hep pozitif hissediyordum canım. Çok sevindimmm. Hayırlı olsun inşallah. Çift miydi canım? Bayağı koyu çünkü
Elbette her serde bir hayir var ve her zorlukla bir kolaylik var. Guzel dilekler ve dualarda olacaksıniz. Eger yapabilecegim birsey olursa mesaj atin lutfen.çok teşekkür ederim daha ne diyeceksin ne güzel temennilerde bulunmuşsun. Vardır elbet bir bildiği her şerde bir hayır var inanıyorum
Ben yumurta buyutmede başladım avakadoya kabak çekirdeği çiğ badem ceviz ve gerçekten faydası oluyor bence balik yagi falan da icyim bakalim inşallah güzel sonuçlarımız olurHer gun bir avokado ye canm tutunmasina yardimci oluyormus.
Evet bende her gun omega3 kapsullerini aliyorum. Sifa olsun bizeBen yumurta buyutmede başladım avakadoya kabak çekirdeği çiğ badem ceviz ve gerçekten faydası oluyor bence balik yagi falan da icyim bakalim inşallah güzel sonuçlarımız olur
Valla inşallah bebeklerimize kavuşuruz lutinus fitil beni var ya bitirdi şişkinlik hissi ne zormuş boyle ya resmen bittim iğneler ile beni böyle etkilememistuEvet bende her gun omega3 kapsullerini aliyorum. Sifa olsun bize