Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kanda da pozitif olur canım sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim İnşallah

Merhaba kızlarr bugün yumurta toplamadan sonraki 9. Günüm biraz kahverengi lekelenme oldu acaba normal mi regl günüme daha var normalde ama bilgisi olan var mı acaba

Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Biz bu süreçte neleri yapmıyoruz ki su içlerinde en kolayı sanki Alarm kur kendine saat başı havalar da sıcak gidiyor
Evet sıcak oluşu açısından sorun yok su istegi artıyor arrık öyle yakacağız aynen ama en zorları yapıyorum bu su da bana zor ama kendimi zorlayacağım inşallah

Tedaviyi nerde kiminle yaptırdınız öğrenebilir miyim
Biraz ilginc oldu. Ben Bahcecide Selen Hoca ile basladim ama transferimden hemen once ayrildi. Cok uzuldum. Ama sagolsun telefonla hep aradi sordu beni. Transferimi Berfu Hoca yaptı. O da kendi tarzina sahip cok iyi bir hekim. Ben uzun soluklu hastasi degildim ve cok mesguldu o nedenle hani sorularima uzun uzun cevap alayim beni rahatlarsın derseniz belki zor olur.

İnşallah kanda da pozitif olur canım sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim İnşallah
Cok tesekkur ederim bekleyen isteyen arzulayan keske diyen umut eden umudunu kesen kesmeyen hayal kuran tum anne adaylarina guzel haberler dilerim. Bu basliktaki herkesin haberini alacağımızı hayal ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…