- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Yumurta toplama sonrasinda rahim dinlendirilecek mi? Taze transfer mibolacak?Merhaba kızlarr bugün yumurta toplamadan sonraki 9. Günüm biraz kahverengi lekelenme oldu acaba normal mi regl günüme daha var normalde ama bilgisi olan var mı acaba
Rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsunBiraz ilginc oldu. Ben Bahcecide Selen Hoca ile basladim ama transferimden hemen once ayrildi. Cok uzuldum. Ama sagolsun telefonla hep aradi sordu beni. Transferimi Berfu Hoca yaptı. O da kendi tarzina sahip cok iyi bir hekim. Ben uzun soluklu hastasi degildim ve cok mesguldu o nedenle hani sorularima uzun uzun cevap alayim beni rahatlarsın derseniz belki zor olur.
Aslinda yanlis anlasilmaktan da korktum cunku belki bir baska anne adayi ovulasyon testinde koyu görür ama negatiftir ya da tam tersi olabilir. Lutfen bilimsel bir veri gibi almayın. Hala en guvenilir test kan testi.Ne güzel bilgi dolu bir mesaj olmus, umarım tüm arkadslarım faydalanır tecrubelerınızden decok tebrik ederim, rabbim saglıkla ilerlemesini nasip etsin insallah
Yumurta toplamadan sonra ilaçların etkisiyle adet daha erken oluyorsun rahim dinlendirmediysen tabiMerhaba kızlarr bugün yumurta toplamadan sonraki 9. Günüm biraz kahverengi lekelenme oldu acaba normal mi regl günüme daha var normalde ama bilgisi olan var mı acaba
Kesınlıkle kan testi, ama gözlemlediğim kadarıyla gebelık varsa adetten 1 2 gun once yapılan ovulasyon testleri genelde koyu cıkıyor.. Tabiki ovulasyon lh ölçüyor ama, beta yukselmeye basladıkca lh da artıs oluyorAslinda yanlis anlasilmaktan da korktum cunku belki bir baska anne adayi ovulasyon testinde koyu görür ama negatiftir ya da tam tersi olabilir. Lutfen bilimsel bir veri gibi almayın. Hala en guvenilir test kan testi.
2 embriyo donduruldu benim amh düşük diye doktorum ikinci toplama yapabiliriz demişti transfer için yeterli embriyo olsun elimizde tekrar başa dönmeyelim eğer tutmazsa diye. Muhtemelen tekrarlanacak .Yumurta toplama sonrasinda rahim dinlendirilecek mi? Taze transfer mibolacak?
Dinlendirme için değil de amh düşük diye doktorum tekrardan yumurta toplama yapabiliriz demişti negatif olursa tekrardan başa dönmeyelim diye. 2 embriyo donduruldu regl olunca gel demişti ben tekrardan toplama yapılır diye düşünüyorum daha konuşmadım doktorumla.Yumurta toplamadan sonra ilaçların etkisiyle adet daha erken oluyorsun rahim dinlendirmediysen tabi
O zaman adet olabilirsiniz muhtemelen2 embriyo donduruldu benim amh düşük diye doktorum ikinci toplama yapabiliriz demişti transfer için yeterli embriyo olsun elimizde tekrar başa dönmeyelim eğer tutmazsa diye. Muhtemelen tekrarlanacak .
Aslinda lh artmiyor. LH yumurtlama oncesi artan bir hormon. Kesinlikle yumurtlama evresine girmiyoruz. Dedigim gibi BHCG ve LH hormonunu ayrit edemiyor testin yapisi. Ondan kaynaklaniyorKesınlıkle kan testi, ama gözlemlediğim kadarıyla gebelık varsa adetten 1 2 gun once yapılan ovulasyon testleri genelde koyu cıkıyor.. Tabiki ovulasyon lh ölçüyor ama, beta yukselmeye basladıkca lh da artıs oluyor
süreci bilmiyorum orda özelde genelde testler aynı gün çıkıyor. benim bir amh 3 günde çıkmıştı. ama ilaçlara başlatacakları için çok uzun sürmez diye düşünüyorum. sürecin inşallah olumlu ilerler. sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahMerhaba kızlar Zeynep kamilde aşılamak başlıcam kan vericem pazartesi günü sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor kadın kısırlığa randevu aldım bi sonraki güne o zamana çıkar mı
Okspari göbekten yapın canım. Kol daha çok yakıyor.aynen cnm prolutexi ben rahim kalınlaştırma da başlattı doktorum hala devam ediyorum bende devamını bulamadım progestan dex aldım oksaparı da bugün başlattı gerçekten çok yaktı koldan yaptı annem
Üniversiteden rapor alıp anlaşması olan ozellerde tüp bebek yapiliyor mu pekiİlk adette gidecek misin canım? Bakarlar mi acaba ben de kendi şehrimde üniversiteye gideceğim
Sağol kuzum inşallah şimdi pazartesi gidip kan vercem herşeye rağmen bi sonraki günede randevu aldım bakalımsüreci bilmiyorum orda özelde genelde testler aynı gün çıkıyor. benim bir amh 3 günde çıkmıştı. ama ilaçlara başlatacakları için çok uzun sürmez diye düşünüyorum. sürecin inşallah olumlu ilerler. sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Evet yaptırılabiliyor sanırım ancak tedavi ve ilaç desteği şrtlarını tam bilmiyorumçÜniversiteden rapor alıp anlaşması olan ozellerde tüp bebek yapiliyor mu peki
Burada raporu dışarıya vermiyoruz dediler. Her yerde aynı mıdır bilmiyorumÜniversiteden rapor alıp anlaşması olan ozellerde tüp bebek yapiliyor mu peki
Hayırlısı olsun demekten başka bir şey diyemiyorum canımKızlar testim negatif çıktı. kendinize iyi bakın. umarım sizlerinki olumlu sonuçlanır. herkese sevgiler