Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz ilginc oldu. Ben Bahcecide Selen Hoca ile basladim ama transferimden hemen once ayrildi. Cok uzuldum. Ama sagolsun telefonla hep aradi sordu beni. Transferimi Berfu Hoca yaptı. O da kendi tarzina sahip cok iyi bir hekim. Ben uzun soluklu hastasi degildim ve cok mesguldu o nedenle hani sorularima uzun uzun cevap alayim beni rahatlarsın derseniz belki zor olur.
Rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun ☺️

Ne güzel bilgi dolu bir mesaj olmus, umarım tüm arkadslarım faydalanır tecrubelerınızden de 🥰 cok tebrik ederim, rabbim saglıkla ilerlemesini nasip etsin insallah ❤️
Aslinda yanlis anlasilmaktan da korktum cunku belki bir baska anne adayi ovulasyon testinde koyu görür ama negatiftir ya da tam tersi olabilir. Lutfen bilimsel bir veri gibi almayın. Hala en guvenilir test kan testi. :KK66:

Aslinda yanlis anlasilmaktan da korktum cunku belki bir baska anne adayi ovulasyon testinde koyu görür ama negatiftir ya da tam tersi olabilir. Lutfen bilimsel bir veri gibi almayın. Hala en guvenilir test kan testi. :KK66:
Kesınlıkle kan testi, ama gözlemlediğim kadarıyla gebelık varsa adetten 1 2 gun once yapılan ovulasyon testleri genelde koyu cıkıyor.. Tabiki ovulasyon lh ölçüyor ama, beta yukselmeye basladıkca lh da artıs oluyor

Yumurta toplamadan sonra ilaçların etkisiyle adet daha erken oluyorsun rahim dinlendirmediysen tabi
Dinlendirme için değil de amh düşük diye doktorum tekrardan yumurta toplama yapabiliriz demişti negatif olursa tekrardan başa dönmeyelim diye. 2 embriyo donduruldu regl olunca gel demişti ben tekrardan toplama yapılır diye düşünüyorum daha konuşmadım doktorumla.

Merhaba kızlar Zeynep kamilde aşılamak başlıcam kan vericem pazartesi günü sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor kadın kısırlığa randevu aldım bi sonraki güne o zamana çıkar mı

Kesınlıkle kan testi, ama gözlemlediğim kadarıyla gebelık varsa adetten 1 2 gun once yapılan ovulasyon testleri genelde koyu cıkıyor.. Tabiki ovulasyon lh ölçüyor ama, beta yukselmeye basladıkca lh da artıs oluyor
Aslinda lh artmiyor. LH yumurtlama oncesi artan bir hormon. Kesinlikle yumurtlama evresine girmiyoruz. Dedigim gibi BHCG ve LH hormonunu ayrit edemiyor testin yapisi. Ondan kaynaklaniyor
.

Merhaba kızlar Zeynep kamilde aşılamak başlıcam kan vericem pazartesi günü sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor kadın kısırlığa randevu aldım bi sonraki güne o zamana çıkar mı
süreci bilmiyorum orda özelde genelde testler aynı gün çıkıyor. benim bir amh 3 günde çıkmıştı. ama ilaçlara başlatacakları için çok uzun sürmez diye düşünüyorum. sürecin inşallah olumlu ilerler. sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

süreci bilmiyorum orda özelde genelde testler aynı gün çıkıyor. benim bir amh 3 günde çıkmıştı. ama ilaçlara başlatacakları için çok uzun sürmez diye düşünüyorum. sürecin inşallah olumlu ilerler. sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Sağol kuzum inşallah şimdi pazartesi gidip kan vercem herşeye rağmen bi sonraki günede randevu aldım bakalım

X