- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Haklsınz cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorumHerkesin durumu ayni degil canm icin rahat olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklsınz cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorumHerkesin durumu ayni degil canm icin rahat olsun
Tesekkur ederimHayırlı olsun.çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah
İnşallah kanda da pozitif olur canım sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim İnşallahSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonra sonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
Aa evet ya bende bir kaç araştırma yaptım ama yine de tavsiyelwri merak ediyorumBeslenme tavsiyeleri yazacak arkadaşlarımın da cevabını bekliyorum
Bana doktorum protein ağırlıklı beslenmemi, hazır gıdalardan uzak durmamı ve en az 2 lt su içmemi önerdi.Beslenme tavsiyeleri yazacak arkadaşlarımın da cevabını bekliyorum
Bende aynı şekilde neyin vesile olacağını bilemeyizAa evet ya bende bir kaç araştırma yaptım ama yine de tavsiyelwri merak ediyorum
Ahh şu suyu bir içebilsem o kadar içemiyorum ama taransfer sonrası daha cok içeceğim insallahBana doktorum protein ağırlıklı beslenmemi, hazır gıdalardan uzak durmamı ve en az 2 lt su içmemi önerdi.
Biz bu süreçte neleri yapmıyoruz ki su içlerinde en kolayı sanki Alarm kur kendine saat başı havalar da sıcak gidiyorAhh şu suyu bir içebilsem o kadar içemiyorum ama taransfer sonrası daha cok içeceğim insallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonra sonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
Tedaviyi nerde kiminle yaptırdınız öğrenebilir miyim24 Haziran, 5. gun embriyosu ama isterseniz kan testini bekleyebiliriz yanlis bilgi olmasin yine de
Evet sıcak oluşu açısından sorun yok su istegi artıyor arrık öyle yakacağız aynen ama en zorları yapıyorum bu su da bana zor ama kendimi zorlayacağım inşallahBiz bu süreçte neleri yapmıyoruz ki su içlerinde en kolayı sanki Alarm kur kendine saat başı havalar da sıcak gidiyor
Ben msjınızı yeni farkettim k.bkmayın hayır aşı olmadım covid testi yapıldı eşimle banaaşı oldunuz mu transfer öncesi covıd aşısı
Rabbim sağlıcakla tutunması ı nasip etsinKızlar benim de ayın 6 sında transferim olacak 3.gün iyi kalite embriyo dondurulmuş ilk denemem çok heyecanlıyım
Amin inşallah hakkıyla isteyen herkese nasip etsinRabbim sağlıcakla tutunması ı nasip etsin
Biraz ilginc oldu. Ben Bahcecide Selen Hoca ile basladim ama transferimden hemen once ayrildi. Cok uzuldum. Ama sagolsun telefonla hep aradi sordu beni. Transferimi Berfu Hoca yaptı. O da kendi tarzina sahip cok iyi bir hekim. Ben uzun soluklu hastasi degildim ve cok mesguldu o nedenle hani sorularima uzun uzun cevap alayim beni rahatlarsın derseniz belki zor olur.Tedaviyi nerde kiminle yaptırdınız öğrenebilir miyim
Cok tesekkur ederim bekleyen isteyen arzulayan keske diyen umut eden umudunu kesen kesmeyen hayal kuran tum anne adaylarina guzel haberler dilerim. Bu basliktaki herkesin haberini alacağımızı hayal ediyorum.İnşallah kanda da pozitif olur canım sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim İnşallah