- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
24 Haziran, 5. gun embriyosu ama isterseniz kan testini bekleyebiliriz yanlis bilgi olmasin yine deBana kaçıncı gun embriyosu, transfer tarihini yazar misin ilk mesajda listeye ekleyeyim
Ekleyeyim listeye sonucu yazinca gebe olduğunu eklerim24 Haziran, 5. gun embriyosu ama isterseniz kan testini bekleyebiliriz yanlis bilgi olmasin yine de
hayırlı olsun kuzum çok sevindim bize de çok dua et sağlıkla kucağına alırsın inşallahSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonrasonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
Çok teşekkürler, inşallah sizler de kavuşursunuzhayırlı olsun kuzum çok sevindim bize de çok dua et sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım inş sağ salim kucağına da alırsın çok duygulandım okurken çok sevindim senin adınaSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonrasonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
neyi kız anlamadımzumramirza ilk mesaja bak canm yanlislik varsa söyle listeye ekledim
A Alyamalis canm bugun transferdi ya 5. Gun mu embriyo bide test günün ne zaman ekleyeyim senide
he şimdi anladım canım tek değil 2 embriyo test günümde 12 temmuz değil 14 temmuzzumramirza ilk mesaja bak canm yanlislik varsa söyle listeye ekledim
A Alyamalis canm bugun transferdi ya 5. Gun mu embriyo bide test günün ne zaman ekleyeyim senide
Ben transfere kadar taze nar suyu içtim günde 1 bardak ama transfer sabahı kestim ve asla transferden sonra içmedim. Hemen herkeste işe yaradı ama lütfen ya taze sıkılmış ya da donmuş nardan sıkın.Temmuz ayında Allah izim verirse transfer olacak olan arkadaşlarım var mı şuan tedavideyim Pazartesi kontrolüm var estrofem kullanıyorum günde 3 defa 8.gün kontrol inş Rahim kalınlığı icin ekstra bir şey yapmamıza gerek var mı nasıl besleniyorsunuz okuyan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim Öner’i ve tavsiyeler açığımcanım yol arkadaşlarım
Taze derken kuzum şuan taze yok ama babam dolaba kaldırmış orda bekletmiş onu içeyim bir bardak içtim önceki gün coknfazla kalınlaşma olur iptal olur bu defa diyor arkadaşlarım öylece korktum sormak istedimBen transfere kadar taze nar suyu içtim günde 1 bardak ama transfer sabahı kestim ve asla transferden sonra içmedim. Hemen herkeste işe yaradı ama lütfen ya taze sıkılmış ya da donmuş nardan sıkın.
Nar suyu içebilirsin yada yiyebilirsin direkt. O gune kadar zaten yeterli kalinliga ulasiyor fazla takma bunuTemmuz ayında Allah izim verirse transfer olacak olan arkadaşlarım var mı şuan tedavideyim Pazartesi kontrolüm var estrofem kullanıyorum günde 3 defa 8.gün kontrol inş Rahim kalınlığı icin ekstra bir şey yapmamıza gerek var mı nasıl besleniyorsunuz okuyan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim Öner’i ve tavsiyeler açığımcanım yol arkadaşlarım
Günde bir bardaktan fazla içmeyin, size mevcut rahim kalınlığınız ve bunun transfere dek ne süreçte ilerleyeceği söylendi mi? Eğer "Rahim kalınlığın şimdiden fazla" gibi bir şey dendiyse lütfen bırakın tabii. Tazeden kastım markette kutulu ürünlerden içmeyin oldu. Bu süreçte ayrıca lütfen kahve, bitki çayı da tüketmeyin.Taze derken kuzum şuan taze yok ama babam dolaba kaldırmış orda bekletmiş onu içeyim bir bardak içtim önceki gün coknfazla kalınlaşma olur iptal olur bu defa diyor arkadaşlarım öylece korktum sormak istedimhemen brş bardak sıkıp içeyim ben
Hayırlı olsun.çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallahSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonrasonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
5.gün embriyosu canım 13 temmuz test günümzumramirza ilk mesaja bak canm yanlislik varsa söyle listeye ekledim
Hiç kahve içmiyorum cpk sevdigim cayı bile içerim gelmiyor bu hafta portakal suyuna gwcmeyi düşünüyorum kahvaltıda onun dışında kahve zaten hiç sevmem bitki çayında sevmem henüz 2.kontrol gitmedim Pazartesi o yüzden hiç fikrim yok ne durumda bilmiyorum merakla bekliyorum 2 gun kaldıGünde bir bardaktan fazla içmeyin, size mevcut rahim kalınlığınız ve bunun transfere dek ne süreçte ilerleyeceği söylendi mi? Eğer "Rahim kalınlığın şimdiden fazla" gibi bir şey dendiyse lütfen bırakın tabii. Tazeden kastım markette kutulu ürünlerden içmeyin oldu. Bu süreçte ayrıca lütfen kahve, bitki çayı da tüketmeyin.
Bazı yerlerde okudum bir seyler omlardan etkilendim canımNar suyu içebilirsin yada yiyebilirsin direkt. O gune kadar zaten yeterli kalinliga ulasiyor fazla takma bunu
Herkesin durumu ayni degil canm icin rahat olsunBazı yerlerde okudum bir seyler omlardan etkilendim canım
Hayırlısı ile buyusunler inşallahMerhabalar kızlar bende opuya hazırlanıyrm iğne tedavimin 8. Günü. Bgn kontrolüm vardı yeterli büyüklüğe ulaşmadığndan bikaç gün daha beklycez dediler 3. Deneme olacak inşallah hep beraber güzel haberler alırız