Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı olsun kuzum çok sevindim bize de çok dua et sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hayırlı olsun canım inş sağ salim kucağına da alırsın çok duygulandım okurken çok sevindim senin adına

Temmuz ayında Allah izim verirse transfer olacak olan arkadaşlarım var mı şuan tedavideyim Pazartesi kontrolüm var estrofem kullanıyorum günde 3 defa 8.gün kontrol inş Rahim kalınlığı icin ekstra bir şey yapmamıza gerek var mı nasıl besleniyorsunuz okuyan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim Öner’i ve tavsiyeler açığım canım yol arkadaşlarım

Ben transfere kadar taze nar suyu içtim günde 1 bardak ama transfer sabahı kestim ve asla transferden sonra içmedim. Hemen herkeste işe yaradı ama lütfen ya taze sıkılmış ya da donmuş nardan sıkın.

Ben transfere kadar taze nar suyu içtim günde 1 bardak ama transfer sabahı kestim ve asla transferden sonra içmedim. Hemen herkeste işe yaradı ama lütfen ya taze sıkılmış ya da donmuş nardan sıkın.
Taze derken kuzum şuan taze yok ama babam dolaba kaldırmış orda bekletmiş onu içeyim bir bardak içtim önceki gün coknfazla kalınlaşma olur iptal olur bu defa diyor arkadaşlarım öylece korktum sormak istedim hemen brş bardak sıkıp içeyim ben

Nar suyu içebilirsin yada yiyebilirsin direkt. O gune kadar zaten yeterli kalinliga ulasiyor fazla takma bunu

Günde bir bardaktan fazla içmeyin, size mevcut rahim kalınlığınız ve bunun transfere dek ne süreçte ilerleyeceği söylendi mi? Eğer "Rahim kalınlığın şimdiden fazla" gibi bir şey dendiyse lütfen bırakın tabii. Tazeden kastım markette kutulu ürünlerden içmeyin oldu. Bu süreçte ayrıca lütfen kahve, bitki çayı da tüketmeyin.

Hayırlı olsun.çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah

Hiç kahve içmiyorum cpk sevdigim cayı bile içerim gelmiyor bu hafta portakal suyuna gwcmeyi düşünüyorum kahvaltıda onun dışında kahve zaten hiç sevmem bitki çayında sevmem henüz 2.kontrol gitmedim Pazartesi o yüzden hiç fikrim yok ne durumda bilmiyorum merakla bekliyorum 2 gun kaldı

Hayırlısı ile buyusunler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…