Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk adette gidecek misin canım? Bakarlar mi acaba ben de kendi şehrimde üniversiteye gideceğim
Canım ben bir kez daha aynı yerde denicem şimdi herşeyi bu adam biliyo başka doktora göstermek biraz tuhaf alışamıyor insan 2. Adette gel demişti eğer olmazsa inşallah olur bu sefer ozaman üniversiteye gidecem

Ben de öyle yapayım olmazsa. Şartlarım uyuyor mu acaba. 3 yıldır evliyim. Yaş 36. 1 aşılama 2 tüp bebek
Valla tam bilmiyorum canım 3 yıl evlilik uyuyor 2 aşılama şartı var ama senin tüp bebek yapıldığı için onlar da dahil olur mu sor. Bence olması lazım. Birde 5 yıllık sigorta priminin düzenli yatmış olması lazım senin ya da eşinin
Ama en doğru bilgiyi rapor veren merkezlerden öğrenebilirsin. Özellikle anlaşmalı olduğu yerleri öğren

Seni umutlandırmak için dememiştim ama seni hep pozitif hissediyordum canım. Çok sevindimmm. Hayırlı olsun inşallah. Çift miydi canım? Bayağı koyu çünkü
Cok tesekkur ederim, tek embriyo konmustu, genetik testli 5. gun embriyosu. 5. gun embriyolari coook nadiren bölünüyor ve ikiz oluyorlar. Predictor erken gebelik testi bu yaptigim. Sanirim o nedenle koyu cikti. Merkez, 5 temmuzdan once kan vermeyin gecerli de sayamayiz dedi 5 temmuzu bekliyorum. ♡

çok teşekkür ederim daha ne diyeceksin ne güzel temennilerde bulunmuşsun. Vardır elbet bir bildiği her şerde bir hayır var inanıyorum
Elbette her serde bir hayir var ve her zorlukla bir kolaylik var. Guzel dilekler ve dualarda olacaksıniz. Eger yapabilecegim birsey olursa mesaj atin lutfen.

Ben yumurta buyutmede başladım avakadoya kabak çekirdeği çiğ badem ceviz ve gerçekten faydası oluyor bence balik yagi falan da icyim bakalim inşallah güzel sonuçlarımız olur
Evet bende her gun omega3 kapsullerini aliyorum. Sifa olsun bize 🤗

X