EvettttAaaa Denizli de misiniz
Siz denizlide kime yaptırdınız ben paü de birini buldum onunla görüşcem adet olayımdaAaaa Denizli de misiniz
İlk adette gidecek misin canım? Bakarlar mi acaba ben de kendi şehrimde üniversiteye gideceğimSiz denizlide kime yaptırdınız ben paü de birini buldum onunla görüşcem adet olayımda
Hemen kötü düşünme Rabbim karşılıksız bırakmasın emeklerini inşaAllahPazartesi kuzum, olmadı benim büyük ihtimalle. Ama burdaki arkadaşlar için heyecanlıyım.hepiniz için kendim kadar istiyorum
Kimi buldunuz cihan hoca mıSiz denizlide kime yaptırdınız ben paü de birini buldum onunla görüşcem adet olayımda
Benimde sağ kasigimin altı batıyor oraya koydu hemşire oraya bastırmıştı .Bide afedersiniz akinti var baskada skntm yok şükürYa belim agriyo benim sizde durum nasil ? @zumramirza
Bugün esim de bana diyor 4 koyduysalar nasıl bakacaz der .dedim tutsunda bakılır bisekildeBugun okulda dördüz oldugunu ögrendim, anneleri karne almaya geldi, kadına sorduk nasıl oldu falan diye, tüp bebek tabıkı, 3 embrıyo transfer etmısler bi tanesı bolunmus 4 olmusbebekken bakmak daha kolaydı dıyo, sımdı hepsı basına buyruk, dördü de erkek cocuklar da Hıc benzemiyor bırnırıne
Ayyy hadi ınsalhh hayırlısı ile kucağına almak nasip olur .rabbim bizlerede nasip eder pozitif görmeyiSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonrasonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
Her birinizin haberini haberimmis gibi bekliyorumAyyy hadi ınsalhh hayırlısı ile kucağına almak nasip olur .rabbim bizlerede nasip eder pozitif görmeyivalla kendim pozotifmusim gibi sevindm
Rabbim yardım ederBugün esim de bana diyor 4 koyduysalar nasıl bakacaz der .dedim tutsunda bakılır bisekilde
Ne güzel bilgi dolu bir mesaj olmus, umarım tüm arkadslarım faydalanır tecrubelerınızden deSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonrasonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
Seni umutlandırmak için dememiştim ama seni hep pozitif hissediyordum canım. Çok sevindimmm. Hayırlı olsun inşallah. Çift miydi canım? Bayağı koyu çünküSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonrasonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
Bende akinti yok canm ama dunde vardi karin agrim sanirim opudan dolayı cunku henuz cok erken. Hakkimizda hayirlisi olsun hareket etme dinlen bol bol su ic can olsun sana embriyonBenimde sağ kasigimin altı batıyor oraya koydu hemşire oraya bastırmıştı .Bide afedersiniz akinti var baskada skntm yok şükür
Ya cok sevindim gözlerim dolduSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonrasonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
Insallah sizin de kavusmaniz nasip olsunYa cok sevindim gözlerim doldusag salim kucagina almak nasip olsun inşallah ❤
Bana kaçıncı gun embriyosu, transfer tarihini yazar misin ilk mesajda listeye ekleyeyimSevgili topik arkadaslarim, aslinda her sey Tsk 06'nin bir yazisini okumamla basladi. Ovulasyon testinin transferden sonra koyu çıktığından bahsediyordu. Benim de elimde ovulasyon testleri vardi. Sonra konuyla ilgili kisa bir arastirma yaptim. Donmus embriyo transferinin ardindan eger bhcg iceren bir ilac verilmediyse kisinin bhcg seviyesi false positive vermiyor ve LH testi de aslinda BHCG gonadotropine olan molekulleri yakaladigi icin anlamli olabiliyordu. Ben de sanirim 6. gunun sabahi elde kalan ovulasyon testini uyguladim ve koyu bir cizgi yakaladim. Sagolsun kendisine mesaj attigimda lab tetkiki yorumlar gibi yorumladi bana cesaret verdi. Ayni kutuda kalan bir normal gebelik testi de vardi ve o da silik bir çizgi gosterdi ama biraz hayal gibi geliyordu. Cook cool bir sekilde kan testi icin pazartesini bekleyecegimi soyledim ama sonrasonra eczaneye gidip bir erken gebelik testi aldim ve hatta o da bozuk olabilir diye bir tane daha aldim ama kendisine gerek kalmadi. Yine de kan testi icin pazartesiyi bekleyeceğim. Tum basliktaki embaby (embriyo bebek) annelerine, anne adaylarina, benim gozumde anneligi en cok hakeden ve bu yola ciktiklarinda karsilasacagi zorluklarin onlari birer kahraman haline getirdigi tum kadinlara ve kendime de guzel haberler diliyorum. Bu benim ilk transferimdi umarim kucaklamak da buyutmek ve vatana millete ve insanliga hayirli yetistirmek de kismet olur. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yol arkadasliginiz cok keyifli.
İnşallah burda bekleyen herkese ❤Insallah sizin de kavusmaniz nasip olsun