Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Türkiyeden farklı oluyor taze transferleride da kendi doğal hormon dengesine bırakıyorlar duphaston iyidir tutunmayı kolaylaştırır . Ben kist için kullandım . Biraz hormonlarla oynuyo duygusallık vs hatsafada oluyor ama olsun o kadar . Süpermiş evet o an beraber olmak mükemmel bir duygudur . İnşallah bizim buradaki kliniktede izin verirler

Konuş canm izin verirler umarım. Sen ne zaman basliyosun

çok teşekkür ederim, progesteron kasılmaya sebep olur mu? o zaman sorun değil.. doktorumla konuşayım, belki içeriye bişey ittirmek farketmeden kasılmama sebep oluyordur. nefes önerisi için teşekkür ederim. :)
Crinone jel verdiyonunda uyguladıktan sonra 15-20 dakika yürümek etkinliğini arttiriyordu...progestan fitili uyguladıktan sonra bir süre yatmak mi yoksa biraz yürümek mi daha faydalı acaba?

İlaçları kullanırken nasıl kanamanız oluyor rwgl olamazki yerleşme kanaması olmasın o ?
Canım bu tam kanama değil, diğer negatiflerde de aynısı olmuştu. Hani vücudumuz adet öncesi belirti verir ya, o şekilde. Az kaldı geldi, gelecek deriz. Bu yüzden benim için artık pozitif olma ihtimali hiç yok, geride kalanlara başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…