- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
Coraspin kullanıyordum ben bana da diğer ilaçlarıma ek olarak oksapar ve prolutex verdi ama piyasada bulunmadığı için onun yerine progestan dex aldırdı. Oksapar biraz can acıtıyorcorasprin ve oksapar ekledi canım
Türkiyeden farklı oluyor taze transferleride da kendi doğal hormon dengesine bırakıyorlar duphaston iyidir tutunmayı kolaylaştırır . Ben kist için kullandım . Biraz hormonlarla oynuyo duygusallık vs hatsafada oluyor ama olsun o kadar . Süpermiş evet o an beraber olmak mükemmel bir duygudur . İnşallah bizim buradaki kliniktede izin verirlerEvett esimde yanimdaydi o da duygulandi baya elimi tutuyordu boyle bi durumda yalnız olmak istemezdim berabwr bekledik beraber oldu hersey. A2 mi dedi ne o an agliyodum net hatrlamiyorm ama kalitesi cok iyi hepimiz bu kadar beklemiyorduk diyodu doktor. Sukur rabbime bu duygu bile o kadar degisik ki resmine baktikca gözlerim doluyorabbim tez vakitte biz isteyenlerin kucagini doldursun inşallah ❤
Duphaston gunde 3 defa içicem baska bisey vermedi canm gerek duymadı herhalde.
evet bugün de negatif çıktı ev testim. Pazartesi kan verip ona göre yeni umutlara yelken açacağım canımC Capanin Gururu Teyom canm ne yaptin test yaptin mi ne durumdasın
İnşallah pozitif görürüz rabbimden umut kesilmez ❤evet bugün de negatif çıktı ev testim. Pazartesi kan verip ona göre yeni umutlara yelken açacağım canım
Konuş canm izin verirler umarım. Sen ne zaman basliyosunTürkiyeden farklı oluyor taze transferleride da kendi doğal hormon dengesine bırakıyorlar duphaston iyidir tutunmayı kolaylaştırır . Ben kist için kullandım . Biraz hormonlarla oynuyo duygusallık vs hatsafada oluyor ama olsun o kadar . Süpermiş evet o an beraber olmak mükemmel bir duygudur . İnşallah bizim buradaki kliniktede izin verirler
Ben deBen de komple denizli li
O lanet olası testleri bir kere yapınca insanın hergün yapası geliyor. hele birde sonradan çıkan 2.çizgiler delirtiyor.evet bugün de negatif çıktı ev testim. Pazartesi kan verip ona göre yeni umutlara yelken açacağım canım
Crinone jel verdiyonunda uyguladıktan sonra 15-20 dakika yürümek etkinliğini arttiriyordu...progestan fitili uyguladıktan sonra bir süre yatmak mi yoksa biraz yürümek mi daha faydalı acaba?çok teşekkür ederim, progesteron kasılmaya sebep olur mu? o zaman sorun değil.. doktorumla konuşayım, belki içeriye bişey ittirmek farketmeden kasılmama sebep oluyordur. nefes önerisi için teşekkür ederim. :)
kaçı çıkar bilemem tabi. ama çok iyi bir sayı bence inşallah hepsi çıkar. ilk denemnde de pozitif olurMeraba kizlar bende dün yumurtalarim toplandı buğu aradilar 22 olgun yumurtadan 13 ü dollenmis sizce nasıl 5. Güne kaçı gider
Her gun bir avokado ye canm tutunmasina yardimci oluyormus.evet canım ultrasondan bende izledim çok güzeldi
Aaaa Denizli de misinizBen de
kuzu benim sonradan bile çıkmıyorO lanet olası testleri bir kere yapınca insanın hergün yapası geliyor. hele birde sonradan çıkan 2.çizgiler delirtiyor.
gayet güzel canım, sağlıkla ilerlesin hepsi inşallah.Meraba kizlar bende dün yumurtalarim toplandı buğu aradilar 22 olgun yumurtadan 13 ü dollenmis sizce nasıl 5. Güne kaçı gider
Ben de
hiç çıkmaması inan bana daha iyi. ben yıllardır bu testleri yapıyorum çoğu zaman yarım saat bir saat sonra ikinci çizgi çıkar bu yaptığım testlerde de çıkıyo ama anlamı yok. buharlaşma çizgileri pembeleşebiliyor.kuzu benim sonradan bile çıkmıyorne inatçı vücudum varsa
Adet olmayı bekliyorum canım 8 gün aşşa yıkarıKonuş canm izin verirler umarım. Sen ne zaman basliyosun
Insallqh kuzum valla korkuyorum yagayet güzel canım, sağlıkla ilerlesin hepsi inşallah.
Insallqh kuzum yaakaçı çıkar bilemem tabi. ama çok iyi bir sayı bence inşallah hepsi çıkar. ilk denemnde de pozitif olur
Canım bu tam kanama değil, diğer negatiflerde de aynısı olmuştu. Hani vücudumuz adet öncesi belirti verir ya, o şekilde. Az kaldı geldi, gelecek deriz. Bu yüzden benim için artık pozitif olma ihtimali hiç yok, geride kalanlara başarılar diliyorum.İlaçları kullanırken nasıl kanamanız oluyor rwgl olamazki yerleşme kanaması olmasın o ?