Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
X xnobodyx kuzum ayrıntı ver nasıl oluyor hurada transfer işlemi felan ?
İdrara sıkışık gittim. 11:30 alindim 12 de doktor geldi spekulumu takti vajinayi hazirladi duvardaki ekrana bak dedi izle laboratuvarda embriyoyu gösterdiler katatere alinma aşamalarını o an cok ağladım çok degisik bir duyguydu hemşirenin bile gozleri doldu esimde elimi tutuyordu o sira. Hemen katater geldi rahime yerlestirdi hemsire göbekten ultrasonu tutuyordu ekranda herseyi gösterdiler. Embriyonun resmjni de verdiler sonra 5 dk yattim tuvalete cikmam icin geldi hemşire gittim geldim ciktik eve geldik canm. Hepsi cok ilgiliydi

Omggg burada eşinde yanında gire biliyormu ? Türkiyede giremiyordu mütiş bi duygu demii ? Ben heycandan sıkışamamıştım inşallah bu kez sıkışırım yoksa sonda takıyolar .. eii amanitam gözlerim doldu resmen .. o anı tekrar yaşamak istiyorum çok güzel anlattın allah sana kolayca tutunmayı nasip etsin bebene Kalitesini söylüyorlarmı burada ? ( gerçi pek fark etmiyor kalite çok 5 aa tutmayıp 2 cc tuttu )

Sen transferden sonra ne kullanacaksın ? Estrofem verdimi ? Bana progestan yazmış şimdilik 100 lük ama transfer sonrası için galiba .

Evett esimde yanimdaydi o da duygulandi baya elimi tutuyordu boyle bi durumda yalnız olmak istemezdim berabwr bekledik beraber oldu hersey. A2 mi dedi ne o an agliyodum net hatrlamiyorm ama kalitesi cok iyi hepimiz bu kadar beklemiyorduk diyodu doktor. Sukur rabbime bu duygu bile o kadar degisik ki resmine baktikca gözlerim doluyo rabbim tez vakitte biz isteyenlerin kucagini doldursun inşallah ❤
Sen transferden sonra ne kullanacaksın ? Estrofem verdimi ? Bana progestan yazmış şimdilik 100 lük ama transfer sonrası için galiba .
Duphaston gunde 3 defa içicem baska bisey vermedi canm gerek duymadı herhalde.

Allah tamamına erdirsin .sağlıkla al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…