- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
sürecin hayırlı olsun inşallahBende bugün başladım tedaviye.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sürecin hayırlı olsun inşallahBende bugün başladım tedaviye.
Rabbim kolaylaştırsın süreci, hayırlı olsunBende bugün başladım tedaviye.
Hayırlı olsun sürecin Rabbim kolaylıklar versin inşallahBende bugün başladım tedaviye.
Amin canım ınsalhh tutunurlar 2 koycam demişti ama benim kafamı kurcalayan bisey söledi benim 4 embriyom vardı dondurulan .hiç embryonuz kalmadı dedi .4 tanemi koydunuz dedim ben elimden geleni yaptım gerisini rabbim bilir dediAyy hadi inşallah size tutunsu bebişleriniz sağlıkla büyüsünler
Amin Allah razı olsun test günün ne zaman?sürecin hayırlı olsun inşallah
Amin inşaAllah Allah razı olsun canımRabbim kolaylaştırsın süreci, hayırlı olsun
Amin Allah razı olsun Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşaAllahHayırlı olsun sürecin Rabbim kolaylıklar versin inşallah
aynen cnm prolutexi ben rahim kalınlaştırma da başlattı doktorum hala devam ediyorum bende devamını bulamadım progestan dex aldım oksaparı da bugün başlattı gerçekten çok yaktı koldan yaptı annemCoraspin kullanıyordum ben bana da diğer ilaçlarıma ek olarak oksapar ve prolutex verdi ama piyasada bulunmadığı için onun yerine progestan dex aldırdı. Oksapar biraz can acıtıyor
tamam cnmHer gun bir avokado ye canm tutunmasina yardimci oluyormus.
Çok tessekur ederim canım geldim eve uzanıyorumTransfer olacak kızlar Rabbim kolaylıklar versin inşallah sağ salim size tutunsun bebişleriniz X xnobodyx zumramirza
O nasıl cevapmış kız. Yani dördünü de mi koydun ya da kalan oldu mu diğerlerine ne oldu bununla ilgili bilgi verecek sadece. Neyse sen onları düşünme şimdi zaten kalmışsa dondurma işlemi için ararlar. Şuan bebişe odaklanheyecanlı bekleyiş başladı Rabbim hayırla mğdejli haber vermeyi nasip etsinAmin canım ınsalhh tutunurlar 2 koycam demişti ama benim kafamı kurcalayan bisey söledi benim 4 embriyom vardı dondurulan .hiç embryonuz kalmadı dedi .4 tanemi koydunuz dedim ben elimden geleni yaptım gerisini rabbim bilir dedi
Aynen bende dedim o nebiçim cevap dedim 2 tane kesin var ama fazlasıda olabilirO nasıl cevapmış kız. Yani dördünü de mi koydun ya da kalan oldu mu diğerlerine ne oldu bununla ilgili bilgi verecek sadece. Neyse sen onları düşünme şimdi zaten kalmışsa dondurma işlemi için ararlar. Şuan bebişe odaklanheyecanlı bekleyiş başladı Rabbim hayırla mğdejli haber vermeyi nasip etsin
Hadi bakalım hayırlısı inşallahAynen bende dedim o nebiçim cevap dedim 2 tane kesin var ama fazlasıda olabilir
Ya belim agriyo benim sizde durum nasil ? zumramirzaÇok tessekur ederim canım geldim eve uzanıyorum
var cnm kasıklarım da da var hastanedeki hemşire ağrın olur çok normal dediYa belim agriyo benim sizde durum nasil ? zumramirza
Zaten sıkışık kalmaktan karnim agriyordu eve geldigim 1 saat devam etti simdide bel agrisi var. Bol bol su ic tuvalet yemek disinda kalkma dikakt etmemiz lazm gece de erken uyuyalimvar cnm kasıklarım da da var hastanedeki hemşire ağrın olur çok normal dedi
aynen cnm yatıyorum zaten sende dinlen hakkımızda hayırlısı olsunZaten sıkışık kalmaktan karnim agriyordu eve geldigim 1 saat devam etti simdide bel agrisi var. Bol bol su ic tuvalet yemek disinda kalkma dikakt etmemiz lazm gece de erken uyuyalim
Pazartesi kuzum, olmadı benim büyük ihtimalle. Ama burdaki arkadaşlar için heyecanlıyım.hepiniz için kendim kadar istiyorumAmin Allah razı olsun test günün ne zaman?
Oy yerim senin uykunuZaten sıkışık kalmaktan karnim agriyordu eve geldigim 1 saat devam etti simdide bel agrisi var. Bol bol su ic tuvalet yemek disinda kalkma dikakt etmemiz lazm gece de erken uyuyalim
CanmmOy yerim senin uykunu