- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
ah ne güzel. benim doktorda denizliliydi. ben istanbuldayım bilmeden gittiğim doktor denizlili çıktı hemde buldanlı :) annem buldanlı da:)Ben de komple denizli li
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ne güzel. benim doktorda denizliliydi. ben istanbuldayım bilmeden gittiğim doktor denizlili çıktı hemde buldanlı :) annem buldanlı da:)Ben de komple denizli li
Ben de İstanbul da doğdum, yolunuz düşerse Denizliye bekleriz her zamanah ne güzel. benim doktorda denizliliydi. ben istanbuldayım bilmeden gittiğim doktor denizlili çıktı hemde buldanlı :) annem buldanlı da:)
Hayırlı olsun sonucu güzel olur inş canımSaol canm benim
Saol canm benim
Hayirli olsun kuzum bende oldum geldim eve
İnşallah düşer elbet :) bende istanbul da beklerimBen de İstanbul da doğdum, yolunuz düşerse Denizliye bekleriz her zaman
sağol cnm inşallahhhhAyy hadi inşallah size tutunsu bebişleriniz sağlıkla büyüsünler
İdrara sıkışık gittim. 11:30 alindim 12 de doktor geldi spekulumu takti vajinayi hazirladi duvardaki ekrana bak dedi izle laboratuvarda embriyoyu gösterdiler katatere alinma aşamalarını o an cok ağladım çok degisik bir duyguydu hemşirenin bile gozleri doldu esimde elimi tutuyordu o sira. Hemen katater geldi rahime yerlestirdi hemsire göbekten ultrasonu tutuyordu ekranda herseyi gösterdiler. Embriyonun resmjni de verdiler sonra 5 dk yattim tuvalete cikmam icin geldi hemşire gittim geldim ciktik eve geldik canm. Hepsi cok ilgiliydi
ikimiz içinde hayırlısı olsun canım benim bende evdeyim yatıyorum 14ü test günüSaol canm benim
Saol canm benim
Hayirli olsun kuzum bende oldum geldim eve
Canm turkiyede nasil asamalari izlettirdiler mi canli canlisağol cnm inşallahhhh
Benim 2. Gun embriyosu canm 16 temmuz test günüm tek yumurta ya riske atmamak için daha fazla beklenmediikimiz içinde hayırlısı olsun canım benim bende evdeyim yatıyorum 14ü test günü
Merhaba 10. Gün benimde blast olmasına rağmen kanda 6 kusur çıktı kanda 0 çıkıp 12. Günde yükselenler de olmuş Dr un kesin mi negatif dedi10. Gün doktorumun isteği ile kan testi verdim canım sağolasın şimdiden doktor araştırması yapıyorum yeniden 2. Deneme için
Omggg burada eşinde yanında gire biliyormu ? Türkiyede giremiyordu mütiş bi duygu demii ? Ben heycandan sıkışamamıştım inşallah bu kez sıkışırım yoksa sonda takıyolar .. eii amanitam gözlerim doldu resmen .. o anı tekrar yaşamak istiyorum çok güzel anlattın allah sana kolayca tutunmayı nasip etsin bebene Kalitesini söylüyorlarmı burada ? ( gerçi pek fark etmiyor kalite çok 5 aa tutmayıp 2 cc tuttu )İdrara sıkışık gittim. 11:30 alindim 12 de doktor geldi spekulumu takti vajinayi hazirladi duvardaki ekrana bak dedi izle laboratuvarda embriyoyu gösterdiler katatere alinma aşamalarını o an cok ağladım çok degisik bir duyguydu hemşirenin bile gozleri doldu esimde elimi tutuyordu o sira. Hemen katater geldi rahime yerlestirdi hemsire göbekten ultrasonu tutuyordu ekranda herseyi gösterdiler. Embriyonun resmjni de verdiler sonra 5 dk yattim tuvalete cikmam icin geldi hemşire gittim geldim ciktik eve geldik canm. Hepsi cok ilgiliydi
corasprin ve oksapar ekledi canımTransferden sonra hangi ilaçları kullanıcaksın canım eklediği oldu mu
Sen transferden sonra ne kullanacaksın ? Estrofem verdimi ? Bana progestan yazmış şimdilik 100 lük ama transfer sonrası için galiba .Omggg burada eşinde yanında gire biliyormu ? Türkiyede giremiyordu mütiş bi duygu demii ? Ben heycandan sıkışamamıştım inşallah bu kez sıkışırım yoksa sonda takıyolar .. eii amanitam gözlerim doldu resmen .. o anı tekrar yaşamak istiyorum çok güzel anlattın allah sana kolayca tutunmayı nasip etsin bebene Kalitesini söylüyorlarmı burada ? ( gerçi pek fark etmiyor kalite çok 5 aa tutmayıp 2 cc tuttu )
evet canım ultrasondan bende izledim çok güzeldiCanm turkiyede nasil asamalari izlettirdiler mi canli canli
İnşaallah kuzumİnşallah düşer elbet :) bende istanbul da beklerim
Evett esimde yanimdaydi o da duygulandi baya elimi tutuyordu boyle bi durumda yalnız olmak istemezdim berabwr bekledik beraber oldu hersey. A2 mi dedi ne o an agliyodum net hatrlamiyorm ama kalitesi cok iyi hepimiz bu kadar beklemiyorduk diyodu doktor. Sukur rabbime bu duygu bile o kadar degisik ki resmine baktikca gözlerim doluyo rabbim tez vakitte biz isteyenlerin kucagini doldursun inşallah ❤Omggg burada eşinde yanında gire biliyormu ? Türkiyede giremiyordu mütiş bi duygu demii ? Ben heycandan sıkışamamıştım inşallah bu kez sıkışırım yoksa sonda takıyolar .. eii amanitam gözlerim doldu resmen .. o anı tekrar yaşamak istiyorum çok güzel anlattın allah sana kolayca tutunmayı nasip etsin bebene Kalitesini söylüyorlarmı burada ? ( gerçi pek fark etmiyor kalite çok 5 aa tutmayıp 2 cc tuttu )
Duphaston gunde 3 defa içicem baska bisey vermedi canm gerek duymadı herhalde.Sen transferden sonra ne kullanacaksın ? Estrofem verdimi ? Bana progestan yazmış şimdilik 100 lük ama transfer sonrası için galiba .
Allah tamamına erdirsin .sağlıkla al kucağına inşallahİdrara sıkışık gittim. 11:30 alindim 12 de doktor geldi spekulumu takti vajinayi hazirladi duvardaki ekrana bak dedi izle laboratuvarda embriyoyu gösterdiler katatere alinma aşamalarını o an cok ağladım çok degisik bir duyguydu hemşirenin bile gozleri doldu esimde elimi tutuyordu o sira. Hemen katater geldi rahime yerlestirdi hemsire göbekten ultrasonu tutuyordu ekranda herseyi gösterdiler. Embriyonun resmjni de verdiler sonra 5 dk yattim tuvalete cikmam icin geldi hemşire gittim geldim ciktik eve geldik canm. Hepsi cok ilgiliydi
Saol canm rabbim hepimize nasip etsin inşallahAllah tamamına erdirsin .sağlıkla al kucağına inşallah