- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Ben 2019 da oldum yaşım 34ti o zaman. Hiçbir değişiklik olmadı canım. Laparoskopi zor bir işlem değil.Teşekkür ederim cevabınız için aslında ben embriyo dondurma maliyetini sormuştum siz laparoskopi için ücretsiz oldum dediniz değil mi?
forumda okuyorum laparoskopi sonrası menapoza giren genç insanları çok korkuyorum o yüzden
Denizlideyim canım o nerdeMeral Hanım hangi ildesiniz bilmyorum ama bir Selen Ecemiş ile görüşseniz lütfen.
Evet kesin sonuçOyle yapayim en iyisi
Evet artk her aksam erken uyumaya caliscam gece 10 gibi mesela inşallah
10. Gunde kesin sonuc mu
Saol canm benim sabahi zor ettim❤
MERHABA,Merhaba sizlerin değerli bilgilerine ihtiyacım var. Öncelikle umarım herkes gönlünden geçeni yaşar ve sağlıklı bebekler nasip olur.
Hsg filmi sonrası sağ tüpümde hidrosalpinks şüphesi var. Görüntü kesin değil filmi tekrarlayacağız fakat eğer öyle çıkarsa laporoskopi olmam gerekecek. 3 aydır hamile kalmayı deniyorum ve hsg filmi sonrası hamile kaldım anca 6. Haftada düşük oldu. düşüğün sebebi hidrosalpenks mi yoksa farklı bir sıkıntı mı bilmiyoruz.
bu sebeple laporoskopi olacaksam eğer yumurta rezervime zarar gelmesinden korkuyorum. 31 yaşındayım. Laporoskopi öncesi embriyo dondurma işlemi mi yapsam diye düşünüyorum rezerv zarar görürse diye. Tabiki merkezden merkeze maliyet farkı vardır fakat ortalama olarak bu işlemin maliyeti nedir. Yumurta geliştirici iğneler yumurta toplanması döllenmeliydi ve dondurma maliyeti hakkında bilgi verir misiniz?
eğer ki laporoskopi de tüpümde sıkıntı çıkmazsa ya da bir tüp alınır da diğeri temizse bir kaç ay doğal yoldan denerim diye düşünüyorum.
Maliyet hakkında az çok bilgim olursa ona göre karar vereceğim. Teşekkürler
Yani transfer olmasa da embriyo oluşturup dondurmak için ortalama 20 bin TL gözden çıkarılması gerek değil miMERHABA,
öncelikle geçmiş olsun :) tüp bebek bahçeci'de 12bin tl dondurmak için ayrı ücret ödüyorsunuz 2500tl falandı sanırım. ilaçlar sizin yumurta gelişimlerinize dozuna göre değişiyor. benim 5 gün kullanmamla gelişti çatlatma ve çatlatmama iğnesiyle birlikte 4bine yakın tuttu ama aşılamada nerdeyse iki hafta kullanmıştım ancak öyle gelişmişti. merkeze sorduğumda ilaçlar nekadar tutar diye 6-8bin tl demişlerdi.
Evet canım. Zaten parayı yumurta toplama öncesi alıyorlarYani transfer olmasa da embriyo oluşturup dondurmak için ortalama 20 bin TL gözden çıkarılması gerek değil mi
Insalhh canımSen diye Satürnü hatırladım etiket yaptımhayırlı olsun canım. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Tamamen ticaret odaklı tabii. Bizlerin yumuşak karnı da olunca insanın gözü verdiği parayı görmüyor. Benim bir kez hamilelik olduğu için tekrar olur mu diye umudum var aslında ama önce bu sağ tüpte hidrosalpenks var mı onu netleştirmem lazım. Echomar cevat bayrak hocaya gidip bir de orada hsg çekileceğim ona göre yolumu çizeceğim artık...Evet canım. Zaten parayı yumurta toplama öncesi alıyorlaryaşayan embriyo olmazsa dahi. Sadece dondurma parası sonra alınıyor
Aynen öyle. Hadi hayırlısı olsun inşallah.Tamamen ticaret odaklı tabii. Bizlerin yumuşak karnı da olunca insanın gözü verdiği parayı görmüyor. Benim bir kez hamilelik olduğu için tekrar olur mu diye umudum var aslında ama önce bu sağ tüpte hidrosalpenks var mı onu netleştirmem lazım. Echomar cevat bayrak hocaya gidip bir de orada hsg çekileceğim ona göre yolumu çizeceğim artık...
Hayırlı olsun canımkızlarrr transferim oldu dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimize versin inşallah hepimiz anne olabilirizşimdi günler geçmek bilmezzz
inşallah canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canıminşallah herkes çok güzel sonuçlar alır inş bebeğin seninle kalır
Transfer oldum ınsalhh güzel sonuçlanır dua ettim hepinize
Ayy hadi inşallah size tutunsu bebişleriniz sağlıkla büyüsünlerkızlarrr transferim oldu dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimize versin inşallah hepimiz anne olabilirizşimdi günler geçmek bilmezzz
Transferden sonra hangi ilaçları kullanıcaksın canım eklediği oldu muinşallah canım çok teşekkür ederim
Başka yerde mi deneyeceksin10. Gün doktorumun isteği ile kan testi verdim canım sağolasın şimdiden doktor araştırması yapıyorum yeniden 2. Deneme için
Ecemis klinigi ankarada, esi Tolga bey de Selen Hanim da cok iyi doktorlar. isterseniz ozelden sorabilirsiniz bana da. Selen Hanim bende 20 yumurta topladi ve oyle ozenli calisti ki anlatamam.Denizlideyim canım o nerde
Evet kesin aaa
aaa denizli demek annemden dolayı bende yarı denizlili sayılırmDenizlideyim canım o nerde
Saol canm benimTransfer olacak kızlar Rabbim kolaylıklar versin inşallah sağ salim size tutunsun bebişleriniz X xnobodyxzumramirza
Saol canm benimX xnobodyx S Saturnyildizizumramirza kızlar transferiniz hayırlı olsun inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayirli olsun kuzum bende oldum geldim evekızlarrr transferim oldu dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimize versin inşallah hepimiz anne olabilirizşimdi günler geçmek bilmezzz
Ben de komple denizli liaaa denizli demek annemden dolayı bende yarı denizlili sayılırm