- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Yesil diye hatirladim yeni farkettimbir kaç ay oldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesil diye hatirladim yeni farkettimbir kaç ay oldu canım
tam zamanını ben de hatırlamıyorumYesil diye hatirladim yeni farkettim
Sorduğun için teşekkür ederim öncelikle Güzel geçti her şey yolundaymış, sadece önden giden bir yumurtam var o çok istemediği bir durummuş doktorun ama bir sorun yaratmazmış. Yine 375 300 300 iğneler ve perşembe randevu:) Çok stresliyim ama garipmiş bu beklenti Senin konunun ne olduğunu bilmiyorum ben. Senin de mi tüp bebek?K Kentuckychicken canım kontrolün nasıl geçti
benim ikinci denemem olacak başlayabilirsem. Dozların güzel canım. Haftasonu ya da en geç pazartesi opu olur senin.Sorduğun için teşekkür ederim öncelikle Güzel geçti her şey yolundaymış, sadece önden giden bir yumurtam var o çok istemediği bir durummuş doktorun ama bir sorun yaratmazmış. Yine 375 300 300 iğneler ve perşembe randevu:) Çok stresliyim ama garipmiş bu beklenti Senin konunun ne olduğunu bilmiyorum ben. Senin de mi tüp bebek?
İnşallah hemen başlarsın ve güzel sonuç alırsın. olur mu cidden Ben 4 ünde başladım o iğnelere. Beni tek endişelendiren, yumurta kalitesi diye bir şey varmış. Acaba kalitesi nedir diye merak ediyorum çünkü sigara kullanıyordum şimdi bıraktım tedavi için. Etkilemiş midir diye korkuyorum.benim ikinci denemem olacak başlayabilirsem. Dozların güzel canım. Haftasonu ya da en geç pazartesi opu olur senin.
Bu aralar leylayim herseyi unutuyorm farketmwm zaman aliyotam zamanını ben de hatırlamıyorum
Noldu kuzum ? Bugun sinavim vardi kafam bi milyon neyi kacirdim
Hiç endişe etme canım. Benim 1 hafta sonrası toplamam olmuştu. Önde gideni de diğer iğnelerle dengeler. Nice sigara içenler normal yolla hamile kalıyor. Inşallah kalitesi de iyi olurİnşallah hemen başlarsın ve güzel sonuç alırsın. olur mu cidden Ben 4 ünde başladım o iğnelere. Beni tek endişelendiren, yumurta kalitesi diye bir şey varmış. Acaba kalitesi nedir diye merak ediyorum çünkü sigara kullanıyordum şimdi bıraktım tedavi için. Etkilemiş midir diye korkuyorum.
Kuzum akşam saati olunca yemek vs telaşı
Çok normal canım hem sınavların hem tedavi. Olsun o kadarBu aralar leylayim herseyi unutuyorm farketmwm zaman aliyo
Bak bu sigara alkol savsatasinu uyduranlara ayar oluyorum. Etrafimdaki tum hamileler emzirenler sigara iciyor. En yakin ornek eltim 6 aylik hamile halen pufur pufur sigara içiyor. Eşi alkol kullanıyor buda 4. Cocuklari olcak. Obur eltim sabah aksam emzik gibi sigara kullaniyo 6 tane cocugu var. E hani yumurta kalitesi ?İnşallah hemen başlarsın ve güzel sonuç alırsın. olur mu cidden Ben 4 ünde başladım o iğnelere. Beni tek endişelendiren, yumurta kalitesi diye bir şey varmış. Acaba kalitesi nedir diye merak ediyorum çünkü sigara kullanıyordum şimdi bıraktım tedavi için. Etkilemiş midir diye korkuyorum.
Sorma ya şükür bitti. Simdi adet olmayi beklicem kafa rahatligiylaÇok normal canım hem sınavların hem tedavi. Olsun o kadar
Sizin kontenjanı hep eltiler kullanmış, vay hainlerBak bu sigara alkol savsatasinu uyduranlara ayar oluyorum. Etrafimdaki tum hamileler emzirenler sigara iciyor. En yakin ornek eltim 6 aylik hamile halen pufur pufur sigara içiyor. Eşi alkol kullanıyor buda 4. Cocuklari olcak. Obur eltim sabah aksam emzik gibi sigara kullaniyo 6 tane cocugu var. E hani yumurta kalitesi ?
Yakin bi arkadaşım emzirirken bile sigara iciyodu yani takilma bu kadar.
Sorma ya şükür bitti. Simdi adet olmayi beklicem kafa rahatligiyla
İnşallaaaj hepimiz için, en güzel haberle buluşalım burda yarın kontrolüm var bakalım heycan doruktaYumurta sayisina takilma stres vermekten baska bisey yapmıyor . Ilaclarini kullan ve iyi düşün Rabbimin izni ile olacak hayirlisi ile
İnşallaah kaliteli yumurtalar üretelimHayırlı olsun sürecin canım. 1 yumurta, 1 sperm yetiyor. Sayıya çok takılma. Kaliteli olsun yeterli
Hayırlı olsun canımBen Bugün Zeynep Kamil'e tüm evraklarımı teslim ettim Herşeyim eksiksiz oldu. 25 Haziran a gün aldım önemli olan tek şey regl ile gel dedi. Çok heyecanlıydım :) Sanırsınız her aşama hallolmuş
Sorma hepsi fare gibi üremis ve halen ürüyorlar durmuyorlarSizin kontenjanı hep eltiler kullanmış, vay hainler