Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim devam ediyor derken, çok bir kanama mı yoksa lekelenme mi? Doktorunuz sıkıntı olacak bir şey değil demiş, vardır bir bildiği ama keşke sebebini de söyleseymiş.

Adetim devam ediyor derken, çok bir kanama mı yoksa lekelenme mi? Doktorunuz sıkıntı olacak bir şey değil demiş, vardır bir bildiği ama keşke sebebini de söyleseymiş.
Akıntıyla olan bişi ilk hafta normal adetti sonra adetin 4 günü bant verdi karnıma yapıştırdık ve akıntıya döndü ve hala devam ediyor. Doktora sordum olabilir dedi ama yarın tekrar arayacağım salı günü transfer var ve hala devam ediyor.

Bir sebebi olsa gerek. Bence de doktorunuzu arayıp sorun içiniz rahat eder. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum, olsa müdahale ederdi. Salı günü için de inşallah her şey güzel geçer ve bebeğinize kavuşursunuz

İnşallah canm. Benimde tahmini temmuz da olcak transfer hakkimizda hayirlisi olsun

Arkadaşlar elimde crinone jel ilacı(içerisinde 14 adet mevcut) kaldı , isteyene yollayacağım ilgilenenler mesajla ulaşabilir. Sadece kargo ücretini karşılamanız yeterli ilaç için ücret istemiyorum.

Eklentiler

• 54479B11-C70B-4C08-BF33-D06E44AE4ED5.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 29
Lavaj ve cızık ıslemı ne ıcın kızlar ? Benimde bu ay ilk denemem olacak hepimizin inşallaah hakkında hayırlısı olsun

Merhabaaa Hayırlısıyla hayırlısıysa kucağımıza almak ümidiyle hepimiz için dua edeceğim. Bu ay benim ilk tüp bebek denemem olacak benim için çok ani oldu. daha önce bir kaç dr a gittim fakat yumurta sayımın az olduğunu söylemediler taki cuma gününe kadar..
spontane olur diye bekliyorduk 2 yıldır deniyoruz bir sorun yok sanıyorduk Cuma günü Adetimin 2. Günü 6 adet yumurta izlendi. Cuma günü ani bir kararla denemeye karar verdik yumurta sayımın dusuk olması bızı cok korkuttu. Gonal f 450 300 doz günde ve sabah akşam femera kullanıyorum.. salı günü kontrolum var neler olacağı hk bilgim yok süreci öğreneceğim burdan ve yaşayarak birbirimize dua edelim güzel haberler almak dileğiyle.

Hayırlısı olsun. İnşallah çok güzel haberlerle bitirisin bu seneyi

Güzel haberlerle dön canım, geç kalmış olmayasın

Hayırlı olsun sürecin canım. 1 yumurta, 1 sperm yetiyor. Sayıya çok takılma. Kaliteli olsun yeterli

Benimde 4 de sinavim var saat 9.30 uyandim

Yumurta sayisina takilma stres vermekten baska bisey yapmıyor . Ilaclarini kullan ve iyi düşün Rabbimin izni ile olacak hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…