Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim cevabınız için aslında ben embriyo dondurma maliyetini sormuştum siz laparoskopi için ücretsiz oldum dediniz değil mi?
forumda okuyorum laparoskopi sonrası menapoza giren genç insanları çok korkuyorum o yüzden
Ben 2019 da oldum yaşım 34ti o zaman. Hiçbir değişiklik olmadı canım. Laparoskopi zor bir işlem değil.

Merhaba sizlerin değerli bilgilerine ihtiyacım var. Öncelikle umarım herkes gönlünden geçeni yaşar ve sağlıklı bebekler nasip olur.

Hsg filmi sonrası sağ tüpümde hidrosalpinks şüphesi var. Görüntü kesin değil filmi tekrarlayacağız fakat eğer öyle çıkarsa laporoskopi olmam gerekecek. 3 aydır hamile kalmayı deniyorum ve hsg filmi sonrası hamile kaldım anca 6. Haftada düşük oldu. düşüğün sebebi hidrosalpenks mi yoksa farklı bir sıkıntı mı bilmiyoruz.

bu sebeple laporoskopi olacaksam eğer yumurta rezervime zarar gelmesinden korkuyorum. 31 yaşındayım. Laporoskopi öncesi embriyo dondurma işlemi mi yapsam diye düşünüyorum rezerv zarar görürse diye. Tabiki merkezden merkeze maliyet farkı vardır fakat ortalama olarak bu işlemin maliyeti nedir. Yumurta geliştirici iğneler yumurta toplanması döllenmeliydi ve dondurma maliyeti hakkında bilgi verir misiniz?

eğer ki laporoskopi de tüpümde sıkıntı çıkmazsa ya da bir tüp alınır da diğeri temizse bir kaç ay doğal yoldan denerim diye düşünüyorum.

Maliyet hakkında az çok bilgim olursa ona göre karar vereceğim. Teşekkürler
MERHABA,
öncelikle geçmiş olsun :) tüp bebek bahçeci'de 12bin tl dondurmak için ayrı ücret ödüyorsunuz 2500tl falandı sanırım. ilaçlar sizin yumurta gelişimlerinize dozuna göre değişiyor. benim 5 gün kullanmamla gelişti çatlatma ve çatlatmama iğnesiyle birlikte 4bine yakın tuttu ama aşılamada nerdeyse iki hafta kullanmıştım ancak öyle gelişmişti. merkeze sorduğumda ilaçlar nekadar tutar diye 6-8bin tl demişlerdi.

MERHABA,
öncelikle geçmiş olsun :) tüp bebek bahçeci'de 12bin tl dondurmak için ayrı ücret ödüyorsunuz 2500tl falandı sanırım. ilaçlar sizin yumurta gelişimlerinize dozuna göre değişiyor. benim 5 gün kullanmamla gelişti çatlatma ve çatlatmama iğnesiyle birlikte 4bine yakın tuttu ama aşılamada nerdeyse iki hafta kullanmıştım ancak öyle gelişmişti. merkeze sorduğumda ilaçlar nekadar tutar diye 6-8bin tl demişlerdi.
Yani transfer olmasa da embriyo oluşturup dondurmak için ortalama 20 bin TL gözden çıkarılması gerek değil mi

Evet canım. Zaten parayı yumurta toplama öncesi alıyorlar 😊yaşayan embriyo olmazsa dahi. Sadece dondurma parası sonra alınıyor
Tamamen ticaret odaklı tabii. Bizlerin yumuşak karnı da olunca insanın gözü verdiği parayı görmüyor. Benim bir kez hamilelik olduğu için tekrar olur mu diye umudum var aslında ama önce bu sağ tüpte hidrosalpenks var mı onu netleştirmem lazım. Echomar cevat bayrak hocaya gidip bir de orada hsg çekileceğim ona göre yolumu çizeceğim artık...

Tamamen ticaret odaklı tabii. Bizlerin yumuşak karnı da olunca insanın gözü verdiği parayı görmüyor. Benim bir kez hamilelik olduğu için tekrar olur mu diye umudum var aslında ama önce bu sağ tüpte hidrosalpenks var mı onu netleştirmem lazım. Echomar cevat bayrak hocaya gidip bir de orada hsg çekileceğim ona göre yolumu çizeceğim artık...
Aynen öyle. Hadi hayırlısı olsun inşallah.

Transfer olacak kızlar Rabbim kolaylıklar versin inşallah sağ salim size tutunsun bebişleriniz X xnobodyx zumramirza zumramirza 😍😍🥰🥰💕
Saol canm benim🥰
X xnobodyx S Saturnyildizi zumramirza zumramirza kızlar transferiniz hayırlı olsun inşallah ♥️Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Saol canm benim 🥰
kızlarrr transferim oldu dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimize versin inşallah hepimiz anne olabiliriz 🤲🏻🤲🏻❤️❤️ şimdi günler geçmek bilmezzz😅
Hayirli olsun kuzum bende oldum geldim eve 🥰

X