Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evett esimde yanimdaydi o da duygulandi baya elimi tutuyordu boyle bi durumda yalnız olmak istemezdim berabwr bekledik beraber oldu hersey. A2 mi dedi ne o an agliyodum net hatrlamiyorm ama kalitesi cok iyi hepimiz bu kadar beklemiyorduk diyodu doktor. Sukur rabbime bu duygu bile o kadar degisik ki resmine baktikca gözlerim doluyo🥺🥰 rabbim tez vakitte biz isteyenlerin kucagini doldursun inşallah ❤

Duphaston gunde 3 defa içicem baska bisey vermedi canm gerek duymadı herhalde.
Türkiyeden farklı oluyor taze transferleride da kendi doğal hormon dengesine bırakıyorlar duphaston iyidir tutunmayı kolaylaştırır . Ben kist için kullandım . Biraz hormonlarla oynuyo duygusallık vs hatsafada oluyor ama olsun o kadar . Süpermiş evet o an beraber olmak mükemmel bir duygudur . İnşallah bizim buradaki kliniktede izin verirler ♥️

Türkiyeden farklı oluyor taze transferleride da kendi doğal hormon dengesine bırakıyorlar duphaston iyidir tutunmayı kolaylaştırır . Ben kist için kullandım . Biraz hormonlarla oynuyo duygusallık vs hatsafada oluyor ama olsun o kadar . Süpermiş evet o an beraber olmak mükemmel bir duygudur . İnşallah bizim buradaki kliniktede izin verirler ♥️
Konuş canm izin verirler umarım. Sen ne zaman basliyosun 😍

çok teşekkür ederim, progesteron kasılmaya sebep olur mu? o zaman sorun değil.. doktorumla konuşayım, belki içeriye bişey ittirmek farketmeden kasılmama sebep oluyordur. nefes önerisi için teşekkür ederim. :)
Crinone jel verdiyonunda uyguladıktan sonra 15-20 dakika yürümek etkinliğini arttiriyordu...progestan fitili uyguladıktan sonra bir süre yatmak mi yoksa biraz yürümek mi daha faydalı acaba?

İlaçları kullanırken nasıl kanamanız oluyor rwgl olamazki yerleşme kanaması olmasın o ?
Canım bu tam kanama değil, diğer negatiflerde de aynısı olmuştu. Hani vücudumuz adet öncesi belirti verir ya, o şekilde. Az kaldı geldi, gelecek deriz. Bu yüzden benim için artık pozitif olma ihtimali hiç yok, geride kalanlara başarılar diliyorum.

X