- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Meral Hanım hangi ildesiniz bilmyorum ama bir Selen Ecemiş ile görüşseniz lütfen.10.Gün kan verdim
Normal, progestan rahmi kalınlastırıyor, adet olacakmış gıbı agrılarınız olurherkese günaydın. bugün yumurta toplama işlemi ve transferi olanlara bol şans ve kolaylık diliyorum, umarım sonuçlar çok güzel olur. :)
ben bişey soracağım, bu progestan fitili aldıktan sonra bi yarım saat bi saat fazlaca kasık ağrısı oluyor, normal midir yoksa ben kendimi mi kasıyorum? ilacı en ileriye kadar itiyorum, burada bir arkadaşın dediği gibi üstüne bir makyaj pamuğu koyuyorum, yarım saat kadar uzanıyorum ve 5-6 saat hiç çıkmıyor sonra akıntı şeklinde geri gelmeye başlıyor. yani kullanımda sıkıntı yok bence de işte çok ağrım oluyor normal mi?
Ben dün transfer oldum canımm bi karışıklık olmuş ama olsun dularımdasınız hepinizTransferi olan kuzular hepinizin kuzuları sağlıkla tutunsun sizlere@Amanita S Saturnyildizi zumazuma kapın gelin kuzuları
Kusura bakma canım, kafam allak bullak yanlış hatırladım demek.Ben dün transfer oldum canımm bi karışıklık olmuş ama olsun dularımdasınız hepinizbugün birinci günüm kızların da çok güzel geçer inş transferleri
Estf olur mu kusur ha dün ha bugünKusura bakma canım, kafam allak bullak yanlış hatırladım demek.
Oyle yapayim en iyisiAcaip cok miktarda suyla beraber tok karna alin.
Evet artk her aksam erken uyumaya caliscam gece 10 gibi mesela inşallahElimde sopayla forumda gezip uyumayan anne adaylarini zorla uykuya gonderesim var. Transfer gunu ve sonrasindaki 3 gun. Mutlaka mutlaka mutlaka gece uyuyorsunuz. Bebeklerinizin size saglikla tutunmasi icin kendinizi uykuya veriyorsunuz. Gece uykusu cok onemli. Melatonin embriyolarinizin rahme saglikla tutunmasini saglar
10. Gunde kesin sonuc mu10.Gün kan verdim
Saol canm benim sabahi zor ettimTransferi olan kuzular hepinizin kuzuları sağlıkla tutunsun sizlere@Amanita S Saturnyildizi zumazuma kapın gelin kuzuları
Bebeğin tutunmasını ve gelişmesini sağlayan bir ilaç canımSanirim. Hap bu gunde 3 kez ağızdan alincak dusuk riski icin endometriozis icin vs yaziyo prospektufte bi sorayim belki kullnan vardır diye dedim.
Ama benim 5. Gün yaşayan ve gelişimi 4. Gün olan 2 embriyomu dondurdular! Sizinkini neden dondurmadılar. Neye göre yapıyorlar bunu5. Gun yaşıyormuş ama gelişimi geride dediler,dondurmadilar. Yani yumurta kalmadı
Yok canım. Kan günüm pazartesi diye onu bekliyorumC Capanin Gururu Teyom sen kan verdin mi canım ?
Sen diye Satürnü hatırladım etiket yaptımTransfer oldum ınsalhh güzel sonuçlanır dua ettim hepinize
Tespit edilirse muhakkak laparoskopi ol canım. Benim de sağ tüpüm alındı. Rezervim yüksek değildi zaten, operasyon sonrası da değişmedi. Hidrosalpenks düşüğe neden olabiliyor. Ben üniversite hastanesinde oldum canım. Hiç ücret ödemedimMerhaba sizlerin değerli bilgilerine ihtiyacım var. Öncelikle umarım herkes gönlünden geçeni yaşar ve sağlıklı bebekler nasip olur.
Hsg filmi sonrası sağ tüpümde hidrosalpinks şüphesi var. Görüntü kesin değil filmi tekrarlayacağız fakat eğer öyle çıkarsa laporoskopi olmam gerekecek. 3 aydır hamile kalmayı deniyorum ve hsg filmi sonrası hamile kaldım anca 6. Haftada düşük oldu. düşüğün sebebi hidrosalpenks mi yoksa farklı bir sıkıntı mı bilmiyoruz.
bu sebeple laporoskopi olacaksam eğer yumurta rezervime zarar gelmesinden korkuyorum. 31 yaşındayım. Laporoskopi öncesi embriyo dondurma işlemi mi yapsam diye düşünüyorum rezerv zarar görürse diye. Tabiki merkezden merkeze maliyet farkı vardır fakat ortalama olarak bu işlemin maliyeti nedir. Yumurta geliştirici iğneler yumurta toplanması döllenmeliydi ve dondurma maliyeti hakkında bilgi verir misiniz?
eğer ki laporoskopi de tüpümde sıkıntı çıkmazsa ya da bir tüp alınır da diğeri temizse bir kaç ay doğal yoldan denerim diye düşünüyorum.
Maliyet hakkında az çok bilgim olursa ona göre karar vereceğim. Teşekkürler
Teşekkür ederim cevabınız için aslında ben embriyo dondurma maliyetini sormuştum siz laparoskopi için ücretsiz oldum dediniz değil mi?Tespit edilirse muhakkak laparoskopi ol canım. Benim de sağ tüpüm alındı. Rezervim yüksek değildi zaten, operasyon sonrası da değişmedi. Hidrosalpenks düşüğe neden olabiliyor. Ben üniversite hastanesinde oldum canım. Hiç ücret ödemedim
Bilmiyorum ki öyle söylediler sadece. Açıkçası aklıma gelmediAma benim 5. Gün yaşayan ve gelişimi 4. Gün olan 2 embriyomu dondurdular! Sizinkini neden dondurmadılar. Neye göre yapıyorlar bunu
Embriyo dondurma merkeze göre değişiyor. Bize 1 tüp 2300 dediler, 3 embriyo oluyormuş. Tabi bu durumda tüp bebek ücretinin tamamını da ödersinizTeşekkür ederim cevabınız için aslında ben embriyo dondurma maliyetini sormuştum siz laparoskopi için ücretsiz oldum dediniz değil mi?
forumda okuyorum laparoskopi sonrası menapoza giren genç insanları çok korkuyorum o yüzden