- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
ah canım hiç kötü olma bende çok takmıştım. özellikle kimisini görüyorum 20-25 tane çıkıyo inan bana çokda önemli değil kaliteli olsun 1 olsun. hatta kimisinin iyi kalite olmasına rağmen tutmuyor kimisinin orta kalite tutuyor. varsa nasibimizde inşallah hayırlısı ile olur. üzme kendiniTek yumurta çıktı... cok kötüyüm
@remziye_06
İnşallahInsallah saglikli ve gebelige gidecek 1 yumurtanizdir. Tek yumurta ile gebe kalanlar da cok. Belki havuz yontemi de uygulanir yeniden yumurtaniz gelisir. Dualarim sizinle.
Umut edecek baska yumurta olmamasi üzüyor iste inşallah hayirli haber gelir teşekkür ederimah canım hiç kötü olma bende çok takmıştım. özellikle kimisini görüyorum 20-25 tane çıkıyo inan bana çokda önemli değil kaliteli olsun 1 olsun. hatta kimisinin iyi kalite olmasına rağmen tutmuyor kimisinin orta kalite tutuyor. varsa nasibimizde inşallah hayırlısı ile olur. üzme kendini
İnşallah sağlıkla tutunur sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsınKızlar yarın transferim var bana da dua eder misiniz
Zayıfım derken canım kaç kilosun kiBugun sanki daha iyi durumdayim. Zayif oldugum için önlem amaclı donduruldugunu dusunuyorum cnku benim hicbi sorunum yoktu eş kaynakliydi. Şuan 3.gün 3 embriyomuz donduruldu. 8inin 5.güne gidip dondurulmasi öyle gerçekleşcek bakalim gidebilecekler mi. 3.gündekiler kaliteliymoş ama korkuyorum kalitesi bozulur mu diye donduruldugu icin. Kafam cok karisik.
gelir inşallah.kendini transfere odakla yıpratma. elimizde değil bende çıldırıyorum negatif çıkarsa çokda üzülücem ama dünyanın sonu değilUmut edecek baska yumurta olmamasi üzüyor iste inşallah hayirli haber gelir teşekkür ederim
Canım inşallah o 1 tane sağ salim döllenip gelişir. Umudunu kaybetme Rabbim İnşallah ol desin sağlıkla sıhhatle gelişip büyüsünUmut edecek baska yumurta olmamasi üzüyor iste inşallah hayirli haber gelir teşekkür ederim
İnşallah sağlıkla tutunur sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın
Zayıfım derken canım kaç kilosun ki
İnşallah canmCanım inşallah o 1 tane sağ salim döllenip gelişir. Umudunu kaybetme Rabbim İnşallah ol desin sağlıkla sıhhatle gelişip büyüsün
kalanlar sana can olsun canım. Senin yine kimyasal da olsa olmuş, benim bugüne kadar hiç olmadı kuzum. Bu sefer yüzün gülsün inşallahKızlar geldim 5 güne sadece 2 embriyo kaldı ama iyi kalite 4AB ve 3 BB . 11 taneden 2 kaldı ama((((bu yüzden doğal olmuyor hiç kalitesi yol demek .2 defa kimyasal oldu demek kalitesiz ve vücüt attı onları
Canım benim düşmesin suratın inşallah Rabbim mucizeni getirsin o tek yumiş ileİnşallah canm
yok o da doğruymuş. Hiç bilemiyorum ki. İnşallah embriyo olur ve transferini olursun kuzum. Ama olmazsa doktor değiştirmen gerekebilirPazartesi 20 de bugun 8 de aldilar 36 saat
Kendini ne zaman hazır hissedersen öyle yap canımCumartesi vercem canım erken gebelik testi de varda korkuyorum yapmaya
Benim de 3. Gün embriyosu,2 tane. Bugün daha 7. Günüm. Yarın kan vereceğimSenin kaçıncı gün embriyosuydu canım benim 3. Gün ya erken mi diye düşündüm
Hepimiz güzel haberler verelim@MERAL dlk 3803 C Capanin Gururu Teyom A Alvaro morte heyecanla beklıyorum haberleriniziX xnobodyx saat kaçta demiştn hatıırlayamadım ama şimdiden geçmiş olsun canım umarım iyi geçmştir opu n
Evet canım. Sanki hiç birşey yokmuş gibiBen hissetmiyorum, sen de mi öyle
sabah eşime diyorum o da öyle deme diyor :)Evet canım. Sanki hiç birşey yokmuş gibi
Canım uzulme bak benim 11 taneden 2 tane yaşamiş sadece . 1 tane yeter bizeNe yapiyosa bilmiyorm tek yumurta dediklerinde sagir oldum hic bisey duymadim cok agladim.. yarin arayacklar iste. Spermler iyiymiş cok zoruma gitti 1 tane olmasi. Solda 2 vardi orda hic cikmamis sagda 5 vardi 1 cikti
aynen öyle Rabbim yeterki ol desinCanım uzulme bak benim 11 taneden 2 tane yaşamiş sadece . 1 tane yeter bize