Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek yumurta çıktı... cok kötüyüm
ah canım hiç kötü olma bende çok takmıştım. özellikle kimisini görüyorum 20-25 tane çıkıyo inan bana çokda önemli değil kaliteli olsun 1 olsun. hatta kimisinin iyi kalite olmasına rağmen tutmuyor kimisinin orta kalite tutuyor. varsa nasibimizde inşallah hayırlısı ile olur. üzme kendini

Umut edecek baska yumurta olmamasi üzüyor iste inşallah hayirli haber gelir teşekkür ederim

Kızlar yarın transferim var bana da dua eder misiniz
İnşallah sağlıkla tutunur sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın
Zayıfım derken canım kaç kilosun ki

Kızlar geldim 5 güne sadece 2 embriyo kaldı ama iyi kalite 4AB ve 3 BB . 11 taneden 2 kaldı ama((((bu yüzden doğal olmuyor hiç kalitesi yol demek .2 defa kimyasal oldu demek kalitesiz ve vücüt attı onları
kalanlar sana can olsun canım. Senin yine kimyasal da olsa olmuş, benim bugüne kadar hiç olmadı kuzum. Bu sefer yüzün gülsün inşallah

Ne yapiyosa bilmiyorm tek yumurta dediklerinde sagir oldum hic bisey duymadim cok agladim.. yarin arayacklar iste. Spermler iyiymiş cok zoruma gitti 1 tane olmasi. Solda 2 vardi orda hic cikmamis sagda 5 vardi 1 cikti
Canım uzulme bak benim 11 taneden 2 tane yaşamiş sadece . 1 tane yeter bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…