Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz cuma günü opu 8 kızlar yaptık şimdi 5 tane geldi ve sadece benim 2 tane oldu.öbür kızlardan hepsi 1 tane ve orta ve çok kötü kalitesi. Ben şoka girdim.kızlar benden daha genç 25-28 yaşında. Biz genciz o kadar sağılıksız mı oldu??2 kızlar aladılar bende üzüldüm 2 tane kaldı sadece(((yoksa hastanedeki laboratuvar kötüymüş??çözemedim

Bu iş de lab da önemli tabi canım. Ancak şöyle söyleyeyim ilk denemem üniversite hastanesinde tek embriyo kalmıştı, 2.denemem acıbadem labı yine tek embriyom kaldı. Sonuçlar itibariyle bakınca çok da birşey değişmedi sanki

Ne yapiyosa bilmiyorm tek yumurta dediklerinde sagir oldum hic bisey duymadim cok agladim.. yarin arayacklar iste. Spermler iyiymiş cok zoruma gitti 1 tane olmasi. Solda 2 vardi orda hic cikmamis sagda 5 vardi 1 cikti
Canım o şoku ben de yaşadım. Tabi seninki kadar değildi ama bende de 7 yumurta vardı ve 4_5 tane küçük vardı,menapur verdi ekstradan onlarda büyüsün toplayalım diye. 6 tane çıktı ancak. Hani 7 büyük vardı zaten,bu 6 nerden çıktı,diğerleri büyük ihtimal yetişir dedi ama olmadı. Yumurta toplama işi sürprizlerle dolu. İnşallah kalitelidir ve tutunur, Allah büyük bekle. Herseyin hayırlısı canım. Bak benim de 2 tane kaldi

Canım uzulme bak benim 11 taneden 2 tane yaşamiş sadece . 1 tane yeter bize
İnşallah
Benimde 7 gorunup tek cikmasi alt ust etti beni

Evet 3 gun kullandim
Cok ılgınc ultrasonda o kadar yumurtanın gorunup te 1 tane gelmesi, normal de 2 3 fazla topluyorlar dıye biliyordum ben, arkaya saklananlar falan oluyormuş. Benım de ilk kontrol de 12 saydı 10 gun de 5 kaldı, en son ultrasonda bıle 7 vardı. Demek kı ıcı bos olanlar kendını yok edıyor.. Yumurta kalıtesının üzerine gitmemiz gerekiyor

Demekki boşmuş icleri yapacak bisey yok ne yapilir bilmiyorum. Caresizce yarin ki tlefonu bekliyorum saat daha yeni 2 geçmiyor bi an once gece olsun sabah gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…