- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
Bu gebelik serumu nedir neden yapılıyor bana hiç böyle bişey söylenmediEvet canım
O zaman nasipse cuma gunu için 3 lendik
ayy canımm kuyrugunda dolaşmak tabirini öle iyi anlıyorum kirabbım ınsaallah seni geren herkese empati yapıp ılımlı yaklasmalarını nasip etsin
İnşaallah şifa olsun ve guzel haberlerı burda vermen nasip olsun canım
Aynı şeyi yaşıyorum dünden beriİdrarı yaparken yanma gibi bi durum yaşayan varmı kızlar
Ayy hadi inşallah canım benim konuştu mu eşin patronu ileHadi bismillah gözün Aydınnnnnhayırlı olsun inşallah canım yaaa darısı benim baslamama
Tiroidde tsh degeri ya da tpo ya da t3 t4 veya ft3 ft4 hatta rt3 rt4 Bazen de Antitg bakilir ama tiroid panelinde ldh duymadim. LDH genellikle bazi zaturee gibi agur hastaliklar sonrasi bobrek yetmezliklerinde filan yuksek cikar. Var mi boyle bir gecmisiniz? Yakin zamanda asi oldunuz mu? Bazen asilar boyle tepkilere yol acabilir 1 ay bekleseniz.Merhabalar ben de insallah adet ile tedaviye başlayacağım doktorum estrofemle baslamami istedir onu kullanıyorum bugün totroidimi ölctürmek için tahlil yaptırdım ldh değerim yüksek çıkmış rica etsem sizler de test yapilmissinizdir bu değerleriniz kaç bakip söyleyebilir misiniz
Sorda banada söyle canım bugün transferimin 8. Günü benim sen hangi aşamadasın?Aynı şeyi yaşıyorum dünden beriçok su içiyorum ama neden oldu anlamadım. Yarın doktora sorayım diyorum
Evett baya baya temmuzda herkes bi kısmet doguyo bende adet olup başlıcammÇok az kalmış canım. Temmuz ortası bir sürü hamiş olabilir
Adetin ne zaman acaba canimYok canım adet olucamtedavıye baslıcaız
O zaman gelsin konuşuruz demiş haftaya sefere yollyyor zaten o yurrt dışında iken regl olurum bu ay da yatarAyy hadi inşallah canım benim konuştu mu eşin patronu ileinşallah sıkıntı çıkarmamıştır
Herseyin hayırlısı canımm vardır bundada bir hayırrr bende hep aylardır başlıcam başlıcam bitürku kısmet olmadı araya korona oldum bide o girince 3 ay bekledim buay bitiyor allahın izniyle illaki birşey çıkıyor oyüzden sende canını sıkma allah uzatıyorsa güzelleştiriyodur 3 sene dir olmuyor mesela benim belki bugünlere kısmetO zaman gelsin konuşuruz demiş haftaya sefere yollyyor zaten o yurrt dışında iken regl olurum bu ay da yatarbakalım artık adetim çok düzensiz 1 hafta ileri 1 hafta geri atıyor bende bilmiyorum artık hayırlısı diyorum bekliyorum
Öyle canım öyle vardı bir hayır bende martan beri patronun keyfini bekliyorumHerseyin hayırlısı canımm vardır bundada bir hayırrr bende hep aylardır başlıcam başlıcam bitürku kısmet olmadı araya korona oldum bide o girince 3 ay bekledim buay bitiyor allahın izniyle illaki birşey çıkıyor oyüzden sende canını sıkma allah uzatıyorsa güzelleştiriyodur 3 sene dir olmuyor mesela benim belki bugünlere kısmetoyüzden motivasyonunu yüksek tut ❤❤
Evet ilk denemem olcak ve allahımmm inşaallahh bu son olsun senin içinn dua edeceğimmÖyle canım öyle vardı bir hayır bende martan beri patronun keyfini bekliyorumsenin ilk deneme mı olacak hadi hayırlısı inşallah canım
Benim 6.deneme olacak bakalım rabbimdaha çok yormadan aratmadam nasip etsin hepimize inşallah canım
Inşallah dahasina gerek kalmadan rabbim emeklerinin karşılığını verirEvet ilk denemem olcak ve allahımmm inşaallahh bu son olsun senin içinn dua edeceğimm
Gunum yarın, ama lucrin den kaynaklı 1 2 gun gecıkme olabilirmişAdetin ne zaman acaba canim
Insaallahhh hepimiz bekliyoruz hepimiz istiyoruzz allahımm hepimizin daime yüzümüzü güldürsün inşaallahh❤❤Inşallah dahasina gerek kalmadan rabbim emeklerinin karşılığını verirrabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepimizin kucağını doldursun
Allah razı olsun kuzum ya birilerinin dualarında olmak duygulandiriyor beniallahım hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlarlar nasip etsin inşallah
Olsun var bundada bie hayır benimde ya erken olurum ya geç benim bile belli degill koronadan dolayı 26 gün gecikmiştii bu ay nasıl olcam onu bilmiyorum korkuyorumdaGunum yarın, ama lucrin den kaynaklı 1 2 gun gecıkme olabilirmiş
Korona gecırdıgın ıcın mı gecıkti 26 gunOlsun var bundada bie hayır benimde ya erken olurum ya geç benim bile degill koronadan dolayı 26 gün gecikmiştii bu ay nasıl olcam onu bilmiyorum korkuyorumda
Transfer öncesi serum yapılmış size anladığım kadarıyla...peki ne kadar süre önce yoksa transfer günü mü?Benim doktorum transfer oncesi yaomayi tercih etti. Iyi ki de oyle olmus cd 56 yuzde 10 cikti. Bazi farkli ilaclar kullaniyorum transfer oncesi ve sonrasinda
Evett canim asla gecikmezdii hormonlarini etkiliyormuş oyüzden yinede sizde dikkat edinKorona gecırdıgın ıcın mı gecıkti 26 gun
Yaa cok gecmıs olsun, ınsallah bu sefer gecikmeden gelırEvett canim asla gecikmezdii hormonlarini etkiliyormuş oyüzden yinede sizde dikkat edin