Sonda mı takıldı sıkıaşmadınız ın?İdrarı yaparken yanma gibi bi durum yaşayan varmı kızlar
Aaaa iyiymişcanım makyaj pamuğu kullanıyorum ben çok rahatladım fitil hep dışarı çıkardı şimdi fitili koyduktan sonra makyaj pamuğunu tıkıyorum(afedersin) hiç dışarı akmıyor tavsiye ediyorum herkese özellikle çalışanlar için büyük rahatlık
bildiğim kadarıyla sorun olmaz canımArkadaşlar 25 haziranda transferim oldu kaç gündür bağırsak problemi yaşıyordum bugünde ishal gbiyim acaba bi sıkıntı falan olur mu
bildiğim kadarıyla sorun olmaz canım
Ne kusuru olurmu öyle şey evet komik gelcek ama iç çamaşırı yerine bol şalvar giyiyorum yatarken ve kalkmaya yakın rulo havlu tutuyorum günlük ped duyduğum kadarı ile ph dengesini bozuyor genital bölgenin ve bakteri üretmeye zemin hazırlıyorBen size bir cevap yazdim ama yanlis yere alintiladim. Cep telefonundan girdigim icin silebilir miyim bilemedim. Fitilden sonra uzandiginiz surece camasirinizi cekmeyin biraz hava alsin.
Uykudan uyanınca bütün mesajları yanlış okuyorum kızlar yaNe kusuru olurmu öyle şey evet komik gelcek ama iç çamaşırı yerine bol şalvar giyiyorum yatarken ve kalkmaya yakın rulo havlu tutuyorum günlük ped duyduğum kadarı ile ph dengesini bozuyor genital bölgenin ve bakteri üretmeye zemin hazırlıyor
Yok sonda takılmadı sıkışık gittim canımSonda mı takıldı sıkıaşmadınız ın?
Hayir sorun olmaz. Hatta kabiz ve ishal arasinda bir secim yapmak zorunda kalsak ishal olmak tercih bile edilebilir (su geldigim hale bakiniz)bildiğim kadarıyla sorun olmaz canım
Ben dun hic kasik agrim yok diye agladim, sonra bugün da kasiklarim agriyor diye agladim. Sabah buzdolabinda hardalin son kullanma tarihi gecti ve israf oldu diye agladim. Bu aralarda asansor düğmelerinin rengi sinirimi bozdu, florasan isiginin altinda gozaltlarim cok mor gorundu onlara agladim. Haberleri izlemeyecegim dedim ama mecburen dosyalarim var o dosyalara bakarken agladim.Bir de sey var, bu aglamalarimla haşhaş (bebegin lakabi bu) kortizole maruz kaliyor mudur diye endiselendim agladim.Ya benim hormonlar da saçma sapan davranıyor, sürekli trip atıyorum, ağlamaklı gülmeli durumlardayım
Saatini solemediler ariycaklarinşallahhh cnm haberleşelim hakkımızda hayırlısı olsun saat kaçta senin
Yok o hapları kullanmıyorum, baya su içiyodum bugün biraz daha çoğaltayım, ama rahatladım 3 gündür baya sıkıntıdaydımHayir sorun olmaz. Hatta kabiz ve ishal arasinda bir secim yapmak zorunda kalsak ishal olmak tercih bile edilebilir (su geldigim hale bakiniz)
Ancak anne adayinin su ve elektrolit dengesi goz onunda bulundurularak ishal oldugunuz donemde daha cok su icmeniz gerekir. Hatta prednisolon ya da deltacortil aliyorsaniz dusuk sodyunlu gazi gitmis maden suyu icmek suretiyile elektrolit dengenize katkida bulunursunuz.
Bende aynıyım)))eşim gülüyor eğer ben tedavi sürecinde deliyım o zaman hamile kalınca 9 ay neler çekecegizBen dun hic kasik agrim yok diye agladim, sonra bugün da kasiklarim agriyor diye agladim. Sabah buzdolabinda hardalin son kullanma tarihi gecti ve israf oldu diye agladim. Bu aralarda asansor düğmelerinin rengi sinirimi bozdu, florasan isiginin altinda gozaltlarim cok mor gorundu onlara agladim. Haberleri izlemeyecegim dedim ama mecburen dosyalarim var o dosyalara bakarken agladim.Bir de sey var, bu aglamalarimla haşhaş (bebegin lakabi bu) kortizole maruz kaliyor mudur diye endiselendim agladim.
Tupbebek anneleri icin ayri bir anneler gunu yapsinlar. Valla...
Amin canım inşallah Allah hepimizi sevindirhayırlısı olsun cnm inş bu kez olur
O zaman bir gazi alinmis maden suyu ile mineral ihtiyacinizi giderebilirsinizYok o hapları kullanmıyorum, baya su içiyodum bugün biraz daha çoğaltayım, ama rahatladım 3 gündür baya sıkıntıdaydımprogesteron fitil ve kalçadan iğne, estrofem hap, oksapar iğne, leucositim iğne, ester c vitamini, ovitrelle ve gonapeptyl iğne(bu iğneler iki ve bir defa ama)
Hadi bismillah gözün Aydınnnnn
canım makyaj pamuğu kullanıyorum ben çok rahatladım fitil hep dışarı çıkardı şimdi fitili koyduktan sonra makyaj pamuğunu tıkıyorum(afedersin) hiç dışarı akmıyor tavsiye ediyorum herkese özellikle çalışanlar için büyük rahatlık