Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben size bir cevap yazdim ama yanlis yere alintiladim. Cep telefonundan girdigim icin silebilir miyim bilemedim. Fitilden sonra uzandiginiz surece camasirinizi cekmeyin biraz hava alsin.
Ne kusuru olurmu öyle şey evet komik gelcek ama iç çamaşırı yerine bol şalvar giyiyorum yatarken ve kalkmaya yakın rulo havlu tutuyorum günlük ped duyduğum kadarı ile ph dengesini bozuyor genital bölgenin ve bakteri üretmeye zemin hazırlıyor

Uykudan uyanınca bütün mesajları yanlış okuyorum kızlar ya

bildiğim kadarıyla sorun olmaz canım
Hayir sorun olmaz. Hatta kabiz ve ishal arasinda bir secim yapmak zorunda kalsak ishal olmak tercih bile edilebilir (su geldigim hale bakiniz)
Ancak anne adayinin su ve elektrolit dengesi goz onunda bulundurularak ishal oldugunuz donemde daha cok su icmeniz gerekir. Hatta prednisolon ya da deltacortil aliyorsaniz dusuk sodyunlu gazi gitmis maden suyu icmek suretiyile elektrolit dengenize katkida bulunursunuz.

Ya benim hormonlar da saçma sapan davranıyor, sürekli trip atıyorum, ağlamaklı gülmeli durumlardayım
Ben dun hic kasik agrim yok diye agladim, sonra bugün da kasiklarim agriyor diye agladim. Sabah buzdolabinda hardalin son kullanma tarihi gecti ve israf oldu diye agladim. Bu aralarda asansor düğmelerinin rengi sinirimi bozdu, florasan isiginin altinda gozaltlarim cok mor gorundu onlara agladim. Haberleri izlemeyecegim dedim ama mecburen dosyalarim var o dosyalara bakarken agladim.Bir de sey var, bu aglamalarimla haşhaş (bebegin lakabi bu) kortizole maruz kaliyor mudur diye endiselendim agladim.
Tupbebek anneleri icin ayri bir anneler gunu yapsinlar. Valla...

Yok o hapları kullanmıyorum, baya su içiyodum bugün biraz daha çoğaltayım, ama rahatladım 3 gündür baya sıkıntıdaydım progesteron fitil ve kalçadan iğne, estrofem hap, oksapar iğne, leucositim iğne, ester c vitamini, ovitrelle ve gonapeptyl iğne(bu iğneler iki ve bir defa ama)

Bende aynıyım)))eşim gülüyor eğer ben tedavi sürecinde deliyım o zaman hamile kalınca 9 ay neler çekecegiz

O zaman bir gazi alinmis maden suyu ile mineral ihtiyacinizi giderebilirsiniz

Merhabalar ben de insallah adet ile tedaviye başlayacağım doktorum estrofemle baslamami istedir onu kullanıyorum bugün totroidimi ölctürmek için tahlil yaptırdım ldh değerim yüksek çıkmış rica etsem sizler de test yapilmissinizdir bu değerleriniz kaç bakip söyleyebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…