- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
Canim benim neguzel yazmissin oyle yatin transfer olcak demiAy bu nasıl bi heyecandir yarını iple çekiyorum. Yumoslarim hastanede kaldı eşim gitti. Annelerimız bize sizi ne Hallerle büyüttük diyorlar ya bende cocuguma seni hallerle yaptık diyecem
Hosgeldin tedavin hayirla sonuclansin insallah bende 2gun once opu oldum hic korkma canim anesttezili oluyor ve cok kisa suruyor islem sonrasinda agrinda pek olmuyor insallah saglikla dollenir embriyo olurlarBende aranıza yeni katıldım tüp bebek tedavisi görüyorum yarın son kontrol inşallah yumurta toplama için randevu yapacaklar ve çok korkuyorum
Hosgeldin tedavin hayirla sonuclansin insallah bende 2gun once opu oldum hic korkma canim anesttezili oluyor ve cok kisa suruyor islem sonrasinda agrinda pek olmuyor insallah saglikla dollenir embriyo olurlar
Canim benim kadar korkuyo olamazsın bi bugün opu oldum bir kaç sayfa önceki yazdıklarımı görürsen anlarsın hiç korkma bende hiç ağrı olmadı narkozdan korkuyorum uyaninca baya bi ortalığı kaldırdımBende aranıza yeni katıldım tüp bebek tedavisi görüyorum yarın son kontrol inşallah yumurta toplama için randevu yapacaklar ve çok korkuyorum
Haksız miyim ama :) ilk defa ne var da normal yolla olmadı diye içimden geçirdim normal yoldan kalmak ne büyük şansmis. Ama korkudan dedim bunları tabi şimdi ikinci yapılsa hiç korkmamCanim benim neguzel yazmissin oyle yatin transfer olcak demi
Allahimmmm insallah bizede yasatsin karnimizda hissetmeyi kucagimiza almayi dusunsene bi yumurtlar embriyo olunca bile nekadar seviniyoruz kimbilir karnimizda hareketlerini hissedince neler yapariz :)Yok canim yarın durumları belli olacak onda bile heyandan ölüyorum çok bişey istemiyorum bir kere karnımda hissedeyim. Nasıl bişey hiç bilmiyorum. Bugün mutluluktan ağladım Rabbine çok şükür bu günleri de gosterdi
Çok ama çok şanslı olacakları kesin. Benim için hayali bi aglatiyorAllahimmmm insallah bizede yasatsin karnimizda hissetmeyi kucagimiza almayi dusunsene bi yumurtlar embriyo olunca bile nekadar seviniyoruz kimbilir karnimizda hareketlerini hissedince neler yapariz :)
Canim benim kadar korkuyo olamazsın bi bugün opu oldum bir kaç sayfa önceki yazdıklarımı görürsen anlarsın hiç korkma bende hiç ağrı olmadı narkozdan korkuyorum uyaninca baya bi ortalığı kaldırdım
cnm opudan 5-6 gün sonra filan geçti. bi de opudan 3 gün sonra kasiklarim cok acidi sanki ameliyat olmusum gibi oda 2-3 güne geçtiNekadar sonra gecti peki fazla surmuyo demi canim iniyor
benim de 11 yum toplanmisti. hadi hayirli olsun cnmCanim ben opu oldum bugün 11 yum. Toplandı çok şükür hersey iyi geçti verene allah alanda yapacak bişey yok artık bekliyoruz dollenmelerini
doktor söyledim her sikayetime normal dediOh iyi bi ben değilmişim beni ailemin yanındayım gören akraba ne zamn dogum diye soruyor
Saol canım sağlıklı olurlar inşallah ne olursa olsun kabulüm aslindabenim de 11 yum toplanmisti. hadi hayirli olsun cnm
vururlar canımYk canm baya uzagim bunu daha once hc duymadm baska yerde vururlarmi snce bence zaten yeterince gobek var bde ignelerden olrsa yandik
Aynı durumdayız canım transferden sonra bol bol dua edicem birakmiycam bebeklerimi. Rabbim kaldiramiyacagimiz yük vermezHayirlisiyla olsunda sisligede raziyim herseye bende ck korkuyrm ya tutmazsa dyr gerci kotuyu anmak bile istemiyrm ama kendinizi nasil hazirladiniz kizlar neyle karsilasicagmi blmiyrm ya kendime nasl telkin vercem blmiyrm bazen dyorum olmayada bilir dunyann sonu diil bazn dyorum ya olmazsa naparim
Aynen canm bende ck ikiz istiyrm gonlmden oyle geciyo ne gre tek 2 blmiyrm ama snde bebeklermi demissin ya sen hangi asamadsnAynı durumdayız canım transferden sonra bol bol dua edicem birakmiycam bebeklerimi. Rabbim kaldiramiyacagimiz yük vermez
Canim benim bugün opu oldu 11 yum. Topladı inşallah iki embriyo konulacak oyüzden öyle dedimAynen canm bende ck ikiz istiyrm gonlmden oyle geciyo ne gre tek 2 blmiyrm ama snde bebeklermi demissin ya sen hangi asamadsn
canim ben bi ara sizofren olucaktim inan... beynim bu iş olmadi diyodu kendim beynime kiziyordum olumsuz düşünme vucudumu olumsuz etkileme diyeHayirlisiyla olsunda sisligede raziyim herseye bende ck korkuyrm ya tutmazsa dyr gerci kotuyu anmak bile istemiyrm ama kendinizi nasil hazirladiniz kizlar neyle karsilasicagmi blmiyrm ya kendime nasl telkin vercem blmiyrm bazen dyorum olmayada bilir dunyann sonu diil bazn dyorum ya olmazsa naparim