Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Bende aranıza yeni katıldım tüp bebek tedavisi görüyorum yarın son kontrol inşallah yumurta toplama için randevu yapacaklar ve çok korkuyorum
Hosgeldin tedavin hayirla sonuclansin insallah bende 2gun once opu oldum hic korkma canim anesttezili oluyor ve cok kisa suruyor islem sonrasinda agrinda pek olmuyor insallah saglikla dollenir embriyo olurlar

Hosgeldin tedavin hayirla sonuclansin insallah bende 2gun once opu oldum hic korkma canim anesttezili oluyor ve cok kisa suruyor islem sonrasinda agrinda pek olmuyor insallah saglikla dollenir embriyo olurlar

Hoşbulduk canım Amin inşallah çekeceğim acı değilde negatif sonuç almaktan korkuyorum çok karamsarım iğnelerdenmidir nedir inşallah Rabbim hepimize nasip eder o minicik elleri koklamak bize de nasip olur. İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur güzel haberlerini bekliyoruz

Yok canim yarın durumları belli olacak onda bile heyandan ölüyorum çok bişey istemiyorum bir kere karnımda hissedeyim. Nasıl bişey hiç bilmiyorum. Bugün mutluluktan ağladım Rabbine çok şükür bu günleri de gosterdi

Bende aranıza yeni katıldım tüp bebek tedavisi görüyorum yarın son kontrol inşallah yumurta toplama için randevu yapacaklar ve çok korkuyorum
Canim benim kadar korkuyo olamazsın bi bugün opu oldum bir kaç sayfa önceki yazdıklarımı görürsen anlarsın hiç korkma bende hiç ağrı olmadı narkozdan korkuyorum uyaninca baya bi ortalığı kaldırdım

Allahimmmm insallah bizede yasatsin karnimizda hissetmeyi kucagimiza almayi dusunsene bi yumurtlar embriyo olunca bile nekadar seviniyoruz kimbilir karnimizda hareketlerini hissedince neler yapariz :)

Allahimmmm insallah bizede yasatsin karnimizda hissetmeyi kucagimiza almayi dusunsene bi yumurtlar embriyo olunca bile nekadar seviniyoruz kimbilir karnimizda hareketlerini hissedince neler yapariz :)
Çok ama çok şanslı olacakları kesin. Benim için hayali bi aglatiyor

Yeni üye oldum kusura bakmayın hikayeleri tam okuyamadım. Doktorum bayıltmayacağını söyledi sadece uğuşturacaklarmış. Gerçekten yurtdışında sağlık sistemi sıfır. Sonuç güzel olsunda Ağrı'ya sızıya razıyız. Ben iğneden bile korkardım ama 5 haftadır iğnemi kendim yapıyorum herşey onlara kavuşmak için hiç belirtin varmı şu an. İni güzel haberler verirsin

Hayirlisiyla olsunda sisligede raziyim herseye bende ck korkuyrm ya tutmazsa dyr gerci kotuyu anmak bile istemiyrm ama kendinizi nasil hazirladiniz kizlar neyle karsilasicagmi blmiyrm ya kendime nasl telkin vercem blmiyrm bazen dyorum olmayada bilir dunyann sonu diil bazn dyorum ya olmazsa naparim

Aynı durumdayız canım transferden sonra bol bol dua edicem birakmiycam bebeklerimi. Rabbim kaldiramiyacagimiz yük vermez

canim ben bi ara sizofren olucaktim inan... beynim bu iş olmadi diyodu kendim beynime kiziyordum olumsuz düşünme vucudumu olumsuz etkileme diye
en sonunda kendimi hamile gibi kabul etmeye karar verdim en azindan şu sürecin tadini cikarmak lazim gerekirse sonra üzülürüz... ama cidden tup bebekte psikolojik destek almak lazim sanirim zaten ilaclardan duygusallik, sinirlilik tavan yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…