Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

aaa koldan yapmanin öyle bi güzelliği oldugunu bilmiyordum bilsem kendime koldan yapardim. koca göbekli bi kiz oldum iyice 1 senedir ilaclardan
canım doktor bana ya koldan ya göbekden dedi. kendin yapacaksan göbekten eşin yapacaksa koldan vursun dedi. eşim bir gün denedi menapor iğnesini vuramadı o gün beni haşat etti :)))) o yüzden merkeze gittim orada vurdular

eğer imkanın varsa merkeze yakınsan git onlar kolundan vursun. ben ilk iki denemem de karnımdan kendim vurdum. karnım hormondan çıktı. bir dahada veremedim. kilo versende kalıyor karın. bu sefer hergün eşimle merkeze gittim kolumdan vurdular. daha rahat oldu ve kilo almadım
Göbekten vurulan iğneyle uçları aynı mı peki yoksa farklı mı? Çünkü herkes Göbekten çok basit oluyor diyor.
Bende koldan tercih ederim doğrusu eşim yapabilir diye dusunuyorum.

Göbekten vurulan iğneyle uçları aynı mı peki yoksa farklı mı? Çünkü herkes Göbekten çok basit oluyor diyor.
Bende koldan tercih ederim doğrusu eşim yapabilir diye dusunuyorum.
uçları aynı canım. aynı iğne ister göbekten ister koldan ince iğne

eğer imkanın varsa merkeze yakınsan git onlar kolundan vursun. ben ilk iki denemem de karnımdan kendim vurdum. karnım hormondan çıktı. bir dahada veremedim. kilo versende kalıyor karın. bu sefer hergün eşimle merkeze gittim kolumdan vurdular. daha rahat oldu ve kilo almadım
Yk canm baya uzagim bunu daha once hc duymadm baska yerde vururlarmi snce bence zaten yeterince gobek var bde ignelerden olrsa yandik

X