canım doktor bana ya koldan ya göbekden dedi. kendin yapacaksan göbekten eşin yapacaksa koldan vursun dedi. eşim bir gün denedi menapor iğnesini vuramadı o gün beni haşat etti :)))) o yüzden merkeze gittim orada vurdularaaa koldan yapmanin öyle bi güzelliği oldugunu bilmiyordum bilsem kendime koldan yapardim. koca göbekli bi kiz oldum iyice 1 senedir ilaclardan
Sonuna dogru deriden girerken artik yaka yaka giriyordu o gunleri unutamiyorum ben de. AKendim vuruyorum bende ilk başta yapamam gibi geliyor ama bebis ler için Allah kuvvet veriyor
Göbekten vurulan iğneyle uçları aynı mı peki yoksa farklı mı? Çünkü herkes Göbekten çok basit oluyor diyor.eğer imkanın varsa merkeze yakınsan git onlar kolundan vursun. ben ilk iki denemem de karnımdan kendim vurdum. karnım hormondan çıktı. bir dahada veremedim. kilo versende kalıyor karın. bu sefer hergün eşimle merkeze gittim kolumdan vurdular. daha rahat oldu ve kilo almadım
Bende ağlıyordum sonra insan çok tuhaf oluyorSonuna dogru deriden girerken artik yaka yaka giriyordu o gunleri unutamiyorum ben de. A
Son catlamada bende ayni oldum resmen yakti gectiSonuna dogru deriden girerken artik yaka yaka giriyordu o gunleri unutamiyorum ben de. A
uçları aynı canım. aynı iğne ister göbekten ister koldan ince iğneGöbekten vurulan iğneyle uçları aynı mı peki yoksa farklı mı? Çünkü herkes Göbekten çok basit oluyor diyor.
Bende koldan tercih ederim doğrusu eşim yapabilir diye dusunuyorum.
Yk canm baya uzagim bunu daha once hc duymadm baska yerde vururlarmi snce bence zaten yeterince gobek var bde ignelerden olrsa yandikeğer imkanın varsa merkeze yakınsan git onlar kolundan vursun. ben ilk iki denemem de karnımdan kendim vurdum. karnım hormondan çıktı. bir dahada veremedim. kilo versende kalıyor karın. bu sefer hergün eşimle merkeze gittim kolumdan vurdular. daha rahat oldu ve kilo almadım
Amin kuzum ins hayirli olr sn naptnCanim daha önce aşılama da yine birlikte beklemistik inşallah hersey yolunda gider
Yaaa su anda soklardaym bunu hc duymamistimIgneler gercekten gobek yapiyo suan 5 aylik hamile gibiyim alistirma yapiyorum
Ama bikac haftaya iniyor merak etme kaldiki butur seyler cokta kotu degil yeterki sonu guzel olsunYaaa su anda soklardaym bunu hc duymamistim
ben opuya 2 gün kala ve opudan sonra 3 gün 6 aylik hamile gibi dolastim karnim catlicakti ohss olcam diye cok korktumIgneler gercekten gobek yapiyo suan 5 aylik hamile gibiyim alistirma yapiyorum
Nekadar sonra gecti peki fazla surmuyo demi canim iniyorben opuya 2 gün kala ve opudan sonra 3 gün 6 aylik hamile gibi dolastim karnim catlicakti ohss olcam diye cok korktum
Canim ben opu oldum bugün 11 yum. Toplandı çok şükür hersey iyi geçti verene allah alanda yapacak bişey yok artık bekliyoruz dollenmeleriniAmin kuzum ins hayirli olr sn naptn
Oh iyi bi ben değilmişim beni ailemin yanındayım gören akraba ne zamn dogum diye soruyorben opuya 2 gün kala ve opudan sonra 3 gün 6 aylik hamile gibi dolastim karnim catlicakti ohss olcam diye cok korktum
Canim test günün ne zaman ?aman büyümesin bi de o pist kistler
küçücük halleriyle sorun cikartiyorlar zaten.