Ben daha once gtmistm canm butun tahlillerm yapilmsti zaten doktor sadece kendini hazir hissedince gel dedi bzde kendimizi toplayalm dye agustosu bekledk adet olup hemen randevu alicam bu arada hangi hastanede doktorda tadevi goruyosnz kizlarBanada tahlilleri tamamla gel demisti 14 gun surdu hepsinin cikmasi. Yarin gidicem
2 günde bir çağırıyorlar geneldeBen daha once gtmistm canm butun tahlillerm yapilmsti zaten doktor sadece kendini hazir hissedince gel dedi bzde kendimizi toplayalm dye agustosu bekledk adet olup hemen randevu alicam bu arada hangi hastanede doktorda tadevi goruyosnz kizlar
ben tek kalmıştım eşim izin almadığı için. git gel yapmadımBen daha once gtmistm canm butun tahlillerm yapilmsti zaten doktor sadece kendini hazir hissedince gel dedi bzde kendimizi toplayalm dye agustosu bekledk adet olup hemen randevu alicam bu arada hangi hastanede doktorda tadevi goruyosnz kizlar
Ben kirklarelinden gdicem canm burdan 2 saat suruyo sadece 1kere gdip gelicem tek basima zaten esim 6snda izine cikiyoben tek kalmıştım eşim izin almadığı için. git gel yapmadım
benimde öyleydi. git gel zor oluyor. öyleki sabah erkenden randevu veriyorlar bazen. ilk gittikden 3 gün sonra çağırdı sonrası hep gün aşırıBen kirklarelinden gdicem canm burdan 2 saat suruyo sadece 1kere gdip gelicem tek basima zaten esim 6snda izine cikiyo
Dogrudur canm benm ailem orda yasiyo olmadi orda kalirim o yönden sansliyimbenimde öyleydi. git gel zor oluyor. öyleki sabah erkenden randevu veriyorlar bazen. ilk gittikden 3 gün sonra çağırdı sonrası hep gün aşırı
Ben 1hafta sonra gitmistim 3gun daha igneleri verdi sonra opu oldu canimKizlar bsi sormak istiyrm adetn 2.yada 3.gnu gdiyrrz ya bdaha kac gn sonra cagiriyo doktor ben istanbul disindaymda merak ediyrm
Igneleri kendinizmi vurdunuz canm ben kesinlkle yapamam gbime geliyo korkarim canm yanar dye deglde yanlis vurucam dyeBen 1hafta sonra gitmistim 3gun daha igneleri verdi sonra opu oldu canim
herşeyimiz aynı çıkıyor :) bende annemin evi vardı boş bende orada kaldım. en mantıklısı oDogrudur canm benm ailem orda yasiyo olmadi orda kalirim o yönden sansliyim
eğer imkanın varsa merkeze yakınsan git onlar kolundan vursun. ben ilk iki denemem de karnımdan kendim vurdum. karnım hormondan çıktı. bir dahada veremedim. kilo versende kalıyor karın. bu sefer hergün eşimle merkeze gittim kolumdan vurdular. daha rahat oldu ve kilo almadımIgneleri kendinizmi vurdunuz canm ben kesinlkle yapamam gbime geliyo korkarim canm yanar dye deglde yanlis vurucam dye
Canim daha önce aşılama da yine birlikte beklemistik inşallah hersey yolunda giderKizlar bende adetimi bekliyrm hayrlisiyla baslicaz tup bebege rabbm hepimize yardm etsn korku heyecan karisik
Cuma cumartesi veya pazartesi daha belli değil canım yarın belli olur belkiNeguzel canim senin transfer nezaman olcak benim cuma dondurulcak 1ay sonra transfer olcak
Canimmm igneler gobekten yapiliyor ama okadar minicik bi igneki yani yanlis yapma ihtimalin yok buyuzden caninda acimiyor kucuk oldugu icin hic korkma zaten en fazla 10 11 gun oluyor oda cabuk geciyor :)Igneleri kendinizmi vurdunuz canm ben kesinlkle yapamam gbime geliyo korkarim canm yanar dye deglde yanlis vurucam dye
eve test getirirsen bana yaparimBenim de solda var hala bugun baktim ultrasonda 2.3 cm ne buyuyor ne kuculuyor. Canim sen bi test cakmayacak misin daha :) zorla test yaptircam sana.
aman büyümesin bi de o pist kistlerBenim de solda var hala bugun baktim ultrasonda 2.3 cm ne buyuyor ne kuculuyor. Canim sen bi test cakmayacak misin daha :) zorla test yaptircam sana.
benim igneleri başladıktan 5 gün sonra cagirdi cnm ondan sonra iki günde bir hep gittim yumurta toplanana kadarKizlar bsi sormak istiyrm adetn 2.yada 3.gnu gdiyrrz ya bdaha kac gn sonra cagiriyo doktor ben istanbul disindaymda merak ediyrm
bana 2 sene sebepsiz infertilite dediler 2 sene sonra çıktı cikolata kistim olduğubenimki sebepsiz infertilite sorun olmaması daha kötü. sorun bilinse çözümü var.
cok basit cnm hic korkma internette ignelerin yapilisini anlatan videolar var sadece göbisine batiriyorsun o kadarIgneleri kendinizmi vurdunuz canm ben kesinlkle yapamam gbime geliyo korkarim canm yanar dye deglde yanlis vurucam dye
aaa koldan yapmanin öyle bi güzelliği oldugunu bilmiyordum bilsem kendime koldan yapardim. koca göbekli bi kiz oldum iyice 1 senedir ilaclardaneğer imkanın varsa merkeze yakınsan git onlar kolundan vursun. ben ilk iki denemem de karnımdan kendim vurdum. karnım hormondan çıktı. bir dahada veremedim. kilo versende kalıyor karın. bu sefer hergün eşimle merkeze gittim kolumdan vurdular. daha rahat oldu ve kilo almadım
Benim karnim da cikmisti, her tedavide 52 den 55 e cikiyorum ama odemdenmis. Tuzu kesin hemen gidiyor.aaa koldan yapmanin öyle bi güzelliği oldugunu bilmiyordum bilsem kendime koldan yapardim. koca göbekli bi kiz oldum iyice 1 senedir ilaclardan