Hic sorun olmaz korkma canim, zaten jeli sik hic yatma kalk fazlasi atsin kendini. Ise yarayan kadari iceride birikiyor sabah aksam siktigimizdan.canım jeli kullanmaya başladın mı. ben bunu açtığım bir miktar dışarı çıkıyor. bir sorun olmaz değilmi. ilk defa kullanıyorum pek birşey anlamadım
Hicbir sey olmaz 4 gun gecmis bile. Ben 2 gune almistim hemen.ShinSeGi test günün nezaman canım birde transfer günüyle birlikte kaçıncı gün duş aldın pazartesi transfer oldu bugün duş alsam sıkıntı olmaz galiba dimi
sağolasın canım dr 2-3 güne al dedi sizlerede danışayım dedimHicbir sey olmaz 4 gun gecmis bile. Ben 2 gune almistim hemen.
mlife organik nar suyu. cam sissede ve migroslardakızlar içtiğiniz narsuyunun markası ne
insallah cok güzel olur sen de artik saglikli bir gebelik yaşarsın insallah artik :) aslinda bende bugun kan tahlili yaptirsam cikar transferden sonra 8. günüm bugün ama herkes 10. gün yaptir diye esim annemler vs. ondan cumartesi yaptircam bakalimNeyse bunlari test gununden sonra konusuruz. Umarim her sey guzel olur. Benim transfer sonrasi 9. Gunmus test gunum. Dondurulmus embryolarda erkenmis.
sağol canımmlife organik nar suyu. cam sissede ve migroslarda
canim benim doktora kaldan transferden 1 gün sonra normal yaşantına don dedi ama nette arastirdim 4-5 gün dus almayin yaziyordu ben de biraz zor oldu ama 5. gün duş aldim. cumartesi test günüm:)ShinSeGi test günün nezaman canım birde transfer günüyle birlikte kaçıncı gün duş aldın pazartesi transfer oldu bugün duş alsam sıkıntı olmaz galiba dimi
ikizlerin olacak seninde inşallahbir de bu jel çıkıyor benim yapamıyorum galiba yacanim benim doktora kaldan transferden 1 gün sonra normal yaşantına don dedi ama nette arastirdim 4-5 gün dus almayin yaziyordu ben de biraz zor oldu ama 5. gün duş aldim. cumartesi test günüm:)
Bir kısmı akıyor zaten cnm önemli değil bide siktıktan hemen sonra en az ev içinde 10 dk yuru cnmikizlerin olacak seninde inşallahbir de bu jel çıkıyor benim yapamıyorum galiba ya
canim hemen mi çıkıyor? ben hemsireye sordum jeli siktiktan sonra yatayim mi dolasayim mi diye hic fark etmez dedi. bende aksam sıkıp biraz yatip bi mutfaga filan gidip gelip uyuyorum. suana kadar 1 kere cikti sabah onun haricinde hic cikmadi ama o da dert icerde topak topak birikiyorikizlerin olacak seninde inşallahbir de bu jel çıkıyor benim yapamıyorum galiba ya
Neye gore konuluyo bende istesem koyarlarmikiCanim benim bugün opu oldu 11 yum. Topladı inşallah iki embriyo konulacak oyüzden öyle dedim
Yaş ve deneme sayısına göre ama özel merkezler bu kurala uymuyor geneldeNeye gore konuluyo bende istesem koyarlarmiki
Cnm dr söylemiyor rahim duvarı için faydalı olduğu için belli bir zaman icilebiliyorGunaydin kizlar guzl haberler alicagmzbi gun olsn bu nar suyunu doktormu syledi ne zaman icmeye baslamak lazm ne kdr icmek lazm
Bende alip iciym bari tedaviye basladigm gn icmeye baslasam yum. Toplanana kdr bendw ananasi duymustm asilamada ck yemistm ama bsi olmamistiCnm dr söylemiyor rahim duvarı için faydalı olduğu için belli bir zaman icilebiliyor
hayirli olsun cnm. namaz kildim kuran okudum film izledim telde oyun oynadim bol bol kitap okudum cok şükür 7 gün geçti kaldi 2 gün :)Bende yeniyim. Ilk tüp bebek denemem, pazartesi blastozyst transferim oldu. Cok heycanliyim, cok korkuyorum. Doktorum rapor yazdi evde otur otur zamanda gecmiyor sürekli bunu düsünüyorum. Siz nasil geciriyorsunuz bu dönemi?
hayirli olsun cnm. namaz kildim kuran okudum film izledim telde oyun oynadim bol bol kitap okudum cok şükür 7 gün geçti kaldi 2 gün :)