Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Bende aranıza yeni katıldım tüp bebek tedavisi görüyorum yarın son kontrol inşallah yumurta toplama için randevu yapacaklar ve çok korkuyorum
hoşgeldin cnm hayırlı olsun benimde inss opu var yumurtalar toplanacak

cnm o duygular hepimizde var Allah emeklerimizin mukafaatini gönderecek inss dualarımız ve inancimizla

canım dualarında hep rabbim hayırlısını nasip et de.bende senin gibiydim. 1. de tutmadğı için yıkıldım. 2. de umudum yokken hamile kaldım.herşey tutmakla bitmiyor. bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim. O yüzden sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim sadece tutmayı değil

Bebeğimi kaybettikden sonra korkularım çok arttı. Korkum tutup tutmaması değil tutupda kaybetmek. 2 gün önce doktoruma bundan bahsettim. o da seni anlıyorum sakin ol herşey güzel olacak. Kadınları erkeklerin anlaması zor. yakın arkadaşımı tüp bebeğe yönlendirdim ve hamile kaldı dedi. 35. haftada bebeğini kaybetti ben bile 1 haftadır etkisinden kurtulamadım sizleri düşünemiyorum dedi. 35 haftayı duyunca korkularım arttı

Aynen cnm bende Dr iki dusugum olduğu için üzgünüm dediğimde 9 . aydada olabilir di dedi inss Allah bidaha yasatmasin hiçbirimize

Ilk tup bebegim tuttugunda bir turlu inanamadim ve emin olamadim, sonucta da dustu. Evrene nasil mesaj gonderirsek ona gore programlaniyor hayatimiz. Olacak diye dusunun, olacak olacak olacak! Sagliklica olacak ve bu da bizim hamilelik sapagina girisimiz olacak ! Inandirmamiz gerekiyor kendimizi ki beyin de ona gore gercek kilsin hayalimizi.

Canim Progesteron ates yapiyor. Ilaclarin etkisiyle atesimiz daha yuksek yani. Ama onemli olan inisler olmamasi. Tup bebek tedavisi esnasinda ilaclardan dolayi atesin pek bi onemi olmuyor. Ben ilaclari kesene dek dusmedi. Mesela bugun hamile degilim ama atesim 36.9 du. Atesle ugrasma direkt test yap, kesin cikar senin su anda zaten.

ben daha öncede progesteron iceren ilaclar kullandim cnm atesimi pek etkilememisti o zamanda normal aylar gibi oldu tablolarim ama bu sefer daha fazla progesteron aliyoruz dedigin gibi onun da etkisi vardir düşmemesi bile güzel benim icin moral veriyor :) cuma da yüksek çıkarsa süper. zaten benim cuma ya da cumartesi regli olmam lazim gecikme olmazsa

Hadi bakalim hayirlisi olsun ama progesteron vucudundan biraz olsun temizlenene dek adet olmayacaksin yani normalden 4-6 gun arasi ilaci birakman sartiyla oynayacak. Su anda ilac vucudunda oldugu icin zaten olman imkansiz normal gununde. Bir nevi geciktirici iciyorsun mantigiyla dusun.

Yumurtlamadan sonra atesimizin hortlama sebebi de Progesteron hormonu canim. Tup bebekte normal progesteronun etkisinden cikip daha fazla progesteron uretimi hamilelik olursa oluyor. O da bir atlamaya sebep oluyor. Mesela olcmedigin gunlerde 36.6 falan da olcmeye basladigin gun 36.8 e firlama varsa o gunden itibaren vucut kendi de salgilamaya basliyor hamilelikten. Ama herkeste olmuyor bu galiba.

bi de cok yumurtamiz oldugu icin her birinin biraktigi corpus luteumdan progesteron salgilandigini da farz edersek ateşin tüp bebek te yuksek olmasi normal dedigin gibi ama düşmediği sürece güzel moral verici :)

ShinSeGi Benim takvimimde ayin 12 sinde ilaclarim kesildi. Bak nasil yavas yavas inmis.
evet cnm. crinone jeli günde 1 tane kullaniyorum ben gecen sefer sadece adetimi 1 gun geciktirmisti ama bu sefer 5 günde bir prulotan iğne de oldum ondan bu sefer heralde 4 gün filan gecikir. gerci insallah hamileyimdir hic gelmez

evet cnm. crinone jeli günde 1 tane kullaniyorum ben gecen sefer sadece adetimi 1 gun geciktirmisti ama bu sefer 5 günde bir prulotan iğne de oldum ondan bu sefer heralde 4 gün filan gecikir. gerci insallah hamileyimdir hic gelmez
Neyse bunlari test gununden sonra konusuruz. Umarim her sey guzel olur. Benim transfer sonrasi 9. Gunmus test gunum. Dondurulmus embryolarda erkenmis.

Neyse bunlari test gununden sonra konusuruz. Umarim her sey guzel olur. Benim transfer sonrasi 9. Gunmus test gunum. Dondurulmus embryolarda erkenmis.
canım jeli kullanmaya başladın mı. ben bunu açtığım bir miktar dışarı çıkıyor. bir sorun olmaz değilmi. ilk defa kullanıyorum pek birşey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…