hoşgeldin cnm hayırlı olsun benimde inss opu var yumurtalar toplanacakBende aranıza yeni katıldım tüp bebek tedavisi görüyorum yarın son kontrol inşallah yumurta toplama için randevu yapacaklar ve çok korkuyorum
cnm o duygular hepimizde var Allah emeklerimizin mukafaatini gönderecek inss dualarımız ve inancimizlaHayirlisiyla olsunda sisligede raziyim herseye bende ck korkuyrm ya tutmazsa dyr gerci kotuyu anmak bile istemiyrm ama kendinizi nasil hazirladiniz kizlar neyle karsilasicagmi blmiyrm ya kendime nasl telkin vercem blmiyrm bazen dyorum olmayada bilir dunyann sonu diil bazn dyorum ya olmazsa naparim
canım dualarında hep rabbim hayırlısını nasip et de.bende senin gibiydim. 1. de tutmadğı için yıkıldım. 2. de umudum yokken hamile kaldım.herşey tutmakla bitmiyor. bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim. O yüzden sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim sadece tutmayı değilHayirlisiyla olsunda sisligede raziyim herseye bende ck korkuyrm ya tutmazsa dyr gerci kotuyu anmak bile istemiyrm ama kendinizi nasil hazirladiniz kizlar neyle karsilasicagmi blmiyrm ya kendime nasl telkin vercem blmiyrm bazen dyorum olmayada bilir dunyann sonu diil bazn dyorum ya olmazsa naparim
Aynen cnm bende Dr iki dusugum olduğu için üzgünüm dediğimde 9 . aydada olabilir di dedi inss Allah bidaha yasatmasin hiçbirimizeBebeğimi kaybettikden sonra korkularım çok arttı. Korkum tutup tutmaması değil tutupda kaybetmek. 2 gün önce doktoruma bundan bahsettim. o da seni anlıyorum sakin ol herşey güzel olacak. Kadınları erkeklerin anlaması zor. yakın arkadaşımı tüp bebeğe yönlendirdim ve hamile kaldı dedi. 35. haftada bebeğini kaybetti ben bile 1 haftadır etkisinden kurtulamadım sizleri düşünemiyorum dedi. 35 haftayı duyunca korkularım arttı
inşallah canım. bu gece hiç uyumadım çok huzursuzdumAynen cnm bende Dr iki dusugum olduğu için üzgünüm dediğimde 9 . aydada olabilir di dedi inss Allah bidaha yasatmasin hiçbirimize
teşekkür ederim cnm :) benim ateş sabah 7 de 3 gundur 36.8 ben normalde 36.8i ya dongum boyunca 1 kere gorurdum ya da hic gormezdim atesim en fazl 36.7 olurdu... ustelik benim ates son günler zigzag yapardi.
Canim Progesteron ates yapiyor. Ilaclarin etkisiyle atesimiz daha yuksek yani. Ama onemli olan inisler olmamasi. Tup bebek tedavisi esnasinda ilaclardan dolayi atesin pek bi onemi olmuyor. Ben ilaclari kesene dek dusmedi. Mesela bugun hamile degilim ama atesim 36.9 du. Atesle ugrasma direkt test yap, kesin cikar senin su anda zaten.teşekkür ederim cnm :) benim ateş sabah 7 de 3 gundur 36.8 ben normalde 36.8i ya dongum boyunca 1 kere gorurdum ya da hic gormezdim atesim en fazl 36.7 olurdu... ustelik benim ates son günler zigzag yapardi.
insallah ilaclarin etkisinden degil bebisten yuksektir atesim
ben daha öncede progesteron iceren ilaclar kullandim cnm atesimi pek etkilememisti o zamanda normal aylar gibi oldu tablolarim ama bu sefer daha fazla progesteron aliyoruz dedigin gibi onun da etkisi vardir düşmemesi bile güzel benim icin moral veriyor :) cuma da yüksek çıkarsa süper. zaten benim cuma ya da cumartesi regli olmam lazim gecikme olmazsaCanim Progesteron ates yapiyor. Ilaclarin etkisiyle atesimiz daha yuksek yani. Ama onemli olan inisler olmamasi. Tup bebek tedavisi esnasinda ilaclardan dolayi atesin pek bi onemi olmuyor. Ben ilaclari kesene dek dusmedi. Mesela bugun hamile degilim ama atesim 36.9 du. Atesle ugrasma direkt test yap, kesin cikar senin su anda zaten.
Hadi bakalim hayirlisi olsun ama progesteron vucudundan biraz olsun temizlenene dek adet olmayacaksin yani normalden 4-6 gun arasi ilaci birakman sartiyla oynayacak. Su anda ilac vucudunda oldugu icin zaten olman imkansiz normal gununde. Bir nevi geciktirici iciyorsun mantigiyla dusun.ben daha öncede progesteron iceren ilaclar kullandim cnm atesimi pek etkilememisti o zamanda normal aylar gibi oldu tablolarim ama bu sefer daha fazla progesteron aliyoruz dedigin gibi onun da etkisi vardir düşmemesi bile güzel benim icin moral veriyor :) cuma da yüksek çıkarsa süper. zaten benim cuma ya da cumartesi regli olmam lazim gecikme olmazsa
Yumurtlamadan sonra atesimizin hortlama sebebi de Progesteron hormonu canim. Tup bebekte normal progesteronun etkisinden cikip daha fazla progesteron uretimi hamilelik olursa oluyor. O da bir atlamaya sebep oluyor. Mesela olcmedigin gunlerde 36.6 falan da olcmeye basladigin gun 36.8 e firlama varsa o gunden itibaren vucut kendi de salgilamaya basliyor hamilelikten. Ama herkeste olmuyor bu galiba.ben daha öncede progesteron iceren ilaclar kullandim cnm atesimi pek etkilememisti o zamanda normal aylar gibi oldu tablolarim ama bu sefer daha fazla progesteron aliyoruz dedigin gibi onun da etkisi vardir düşmemesi bile güzel benim icin moral veriyor :) cuma da yüksek çıkarsa süper. zaten benim cuma ya da cumartesi regli olmam lazim gecikme olmazsa
bi de cok yumurtamiz oldugu icin her birinin biraktigi corpus luteumdan progesteron salgilandigini da farz edersek ateşin tüp bebek te yuksek olmasi normal dedigin gibi ama düşmediği sürece güzel moral verici :)Yumurtlamadan sonra atesimizin hortlama sebebi de Progesteron hormonu canim. Tup bebekte normal progesteronun etkisinden cikip daha fazla progesteron uretimi hamilelik olursa oluyor. O da bir atlamaya sebep oluyor. Mesela olcmedigin gunlerde 36.6 falan da olcmeye basladigin gun 36.8 e firlama varsa o gunden itibaren vucut kendi de salgilamaya basliyor hamilelikten. Ama herkeste olmuyor bu galiba.
evet cnm. crinone jeli günde 1 tane kullaniyorum ben gecen sefer sadece adetimi 1 gun geciktirmisti ama bu sefer 5 günde bir prulotan iğne de oldum ondan bu sefer heralde 4 gün filan gecikir. gerci insallah hamileyimdir hic gelmezShinSeGi Benim takvimimde ayin 12 sinde ilaclarim kesildi. Bak nasil yavas yavas inmis.
Neyse bunlari test gununden sonra konusuruz. Umarim her sey guzel olur. Benim transfer sonrasi 9. Gunmus test gunum. Dondurulmus embryolarda erkenmis.evet cnm. crinone jeli günde 1 tane kullaniyorum ben gecen sefer sadece adetimi 1 gun geciktirmisti ama bu sefer 5 günde bir prulotan iğne de oldum ondan bu sefer heralde 4 gün filan gecikir. gerci insallah hamileyimdir hic gelmez
canım jeli kullanmaya başladın mı. ben bunu açtığım bir miktar dışarı çıkıyor. bir sorun olmaz değilmi. ilk defa kullanıyorum pek birşey anlamadımNeyse bunlari test gununden sonra konusuruz. Umarim her sey guzel olur. Benim transfer sonrasi 9. Gunmus test gunum. Dondurulmus embryolarda erkenmis.