- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Alacagiz insallah ben merkeze cok guveniyorum canim.canım zaten düşük olması gerekiyormuş. gözün aydın herşey yolunda. inşallah sağlıcakla aynı gün bebeklerimizi alırız kucağımıza.
15.00 te canım.transferin saat kaçda @Sassenachen
Ayy hadi insallah pozitifi gorup bebegini kucagina alirsin canimmmmm15.00 te canım.
Neguzel canim senin transfer nezaman olcak benim cuma dondurulcak 1ay sonra transfer olcakCanim kötü düşünme bana doktor beni saat 2 de ara hergün dedi. Bir gün var aramızda inşallah güzel haber aliriz
Insallah canimm yarin gidixem doktoraAdetine kadar hemen tedavine basla bi ay daha bekleme Can'ım
Ya ben cocukluktan beri enfeksiyon sorunu cekiyorum. Ama bunun ciddiyetin nedir yarin ogrenicem bakalimcanim bende ereksiyon olmadigi halde doktor ignelerle beraber 3 günlük antibiyotik bi de vajinal fitil verdi tedbir amacli. ciddi bi enfeksiyon değilse sorun olmaz
yazik yaa kiyamamKizlar ben hsg de narkozdan uyanirken bebegime dusundugum ismi soyleyip aglayarak uyanmisim. Esimde benimle beraber agladı tabi duyunca. Diyo bana yansitmadan neler yasiyorsun icindebide helallik isteyip duruyo. Sorun bende ama yine her acıyı sen cekiyosun diyo
Bizler en zor dönemi eslerimizle beraber birlik icinde saygiyla aşıyoruz. Tabikj bu bi sınav rabbim sonumuzu hayirli kılsin insallahyazik yaa kiyamam
bizde de sorun bende cikolata kistim var esimin herseyo mukemmel derecede ama o hala kendini suclar bu benim kaderim benim istedigim hersey gec oldu sen de benim kaderime ortak oldun der durur
Ah hepimizin kucagi saglikla bebislerle dolsun insallah.Ayy hadi insallah pozitifi gorup bebegini kucagina alirsin canimmmmm
Benim de solda var hala bugun baktim ultrasonda 2.3 cm ne buyuyor ne kuculuyor. Canim sen bi test cakmayacak misin daha :) zorla test yaptircam sana.yazik yaa kiyamam
bizde de sorun bende cikolata kistim var esimin herseyo mukemmel derecede ama o hala kendini suclar bu benim kaderim benim istedigim hersey gec oldu sen de benim kaderime ortak oldun der durur
bende hsg de uyanırken eşim ve doktor nasılsın diye sorduklarında tüplerim açık birşey yokmuş diyerek uyanmışım.Kizlar ben hsg de narkozdan uyanirken bebegime dusundugum ismi soyleyip aglayarak uyanmisim. Esimde benimle beraber agladı tabi duyunca. Diyo bana yansitmadan neler yasiyorsun icindebide helallik isteyip duruyo. Sorun bende ama yine her acıyı sen cekiyosun diyo
Yerimmm yaa kıyamam. Kimse kimseyi tanimiyo ama herkes cok temiz kalpli bunu hissedebiliyorumbende hsg de uyanırken eşim ve doktor nasılsın diye sorduklarında tüplerim açık birşey yokmuş diyerek uyanmışım.
Cnm dr beni 5 gün sonra çağırmıştıKizlar bsi sormak istiyrm adetn 2.yada 3.gnu gdiyrrz ya bdaha kac gn sonra cagiriyo doktor ben istanbul disindaymda merak ediyrm
Banada tahlilleri tamamla gel demisti 14 gun surdu hepsinin cikmasi. Yarin gidicemKizlar bsi sormak istiyrm adetn 2.yada 3.gnu gdiyrrz ya bdaha kac gn sonra cagiriyo doktor ben istanbul disindaymda merak ediyrm
Istanbul disindan gidicem medikalpark ulun ulugda baslicam adet olunca trk gdicem esim olmadan izin alamiyo bu hafta bdahaki hafta brlkte gdicez bu iyi oldu ins carsamba falan olurum cumartrsi ilacm bticek snra adeti beklicem ck heycanliymCnm dr beni 5 gün sonra çağırmıştı