Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlar ben hsg de narkozdan uyanirken bebegime dusundugum ismi soyleyip aglayarak uyanmisim. Esimde benimle beraber agladı tabi duyunca. Diyo bana yansitmadan neler yasiyorsun icinde bide helallik isteyip duruyo. Sorun bende ama yine her acıyı sen cekiyosun diyo

yazik yaa kiyamam
bizde de sorun bende cikolata kistim var esimin herseyo mukemmel derecede ama o hala kendini suclar bu benim kaderim benim istedigim hersey gec oldu sen de benim kaderime ortak oldun der durur

yazik yaa kiyamam
bizde de sorun bende cikolata kistim var esimin herseyo mukemmel derecede ama o hala kendini suclar bu benim kaderim benim istedigim hersey gec oldu sen de benim kaderime ortak oldun der durur
Bizler en zor dönemi eslerimizle beraber birlik icinde saygiyla aşıyoruz. Tabikj bu bi sınav rabbim sonumuzu hayirli kılsin insallah

yazik yaa kiyamam
Benim de solda var hala bugun baktim ultrasonda 2.3 cm ne buyuyor ne kuculuyor. Canim sen bi test cakmayacak misin daha :) zorla test yaptircam sana.

bende hsg de uyanırken eşim ve doktor nasılsın diye sorduklarında tüplerim açık birşey yokmuş diyerek uyanmışım.

Kizlar bsi sormak istiyrm adetn 2.yada 3.gnu gdiyrrz ya bdaha kac gn sonra cagiriyo doktor ben istanbul disindaymda merak ediyrm

benimki sebepsiz infertilite sorun olmaması daha kötü. sorun bilinse çözümü var.

Cnm dr beni 5 gün sonra çağırmıştı
Istanbul disindan gidicem medikalpark ulun ulugda baslicam adet olunca trk gdicem esim olmadan izin alamiyo bu hafta bdahaki hafta brlkte gdicez bu iyi oldu ins carsamba falan olurum cumartrsi ilacm bticek snra adeti beklicem ck heycanliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…