Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Banada tahlilleri tamamla gel demisti 14 gun surdu hepsinin cikmasi. Yarin gidicem
Ben daha once gtmistm canm butun tahlillerm yapilmsti zaten doktor sadece kendini hazir hissedince gel dedi bzde kendimizi toplayalm dye agustosu bekledk adet olup hemen randevu alicam bu arada hangi hastanede doktorda tadevi goruyosnz kizlar

Ben daha once gtmistm canm butun tahlillerm yapilmsti zaten doktor sadece kendini hazir hissedince gel dedi bzde kendimizi toplayalm dye agustosu bekledk adet olup hemen randevu alicam bu arada hangi hastanede doktorda tadevi goruyosnz kizlar
2 günde bir çağırıyorlar genelde

ben tek kalmıştım eşim izin almadığı için. git gel yapmadım

Ben kirklarelinden gdicem canm burdan 2 saat suruyo sadece 1kere gdip gelicem tek basima zaten esim 6snda izine cikiyo
benimde öyleydi. git gel zor oluyor. öyleki sabah erkenden randevu veriyorlar bazen. ilk gittikden 3 gün sonra çağırdı sonrası hep gün aşırı

Igneleri kendinizmi vurdunuz canm ben kesinlkle yapamam gbime geliyo korkarim canm yanar dye deglde yanlis vurucam dye
eğer imkanın varsa merkeze yakınsan git onlar kolundan vursun. ben ilk iki denemem de karnımdan kendim vurdum. karnım hormondan çıktı. bir dahada veremedim. kilo versende kalıyor karın. bu sefer hergün eşimle merkeze gittim kolumdan vurdular. daha rahat oldu ve kilo almadım

Igneleri kendinizmi vurdunuz canm ben kesinlkle yapamam gbime geliyo korkarim canm yanar dye deglde yanlis vurucam dye
Canimmm igneler gobekten yapiliyor ama okadar minicik bi igneki yani yanlis yapma ihtimalin yok buyuzden caninda acimiyor kucuk oldugu icin hic korkma zaten en fazla 10 11 gun oluyor oda cabuk geciyor :)

cok basit cnm hic korkma internette ignelerin yapilisini anlatan videolar var sadece göbisine batiriyorsun o kadar :KK66: igneler cok ince acimiyorda sadece ben psikolojik olarak yipranmistim normalde kaldirabilcegim olaylar degil mecbura kalinca yaptim

eğer imkanın varsa merkeze yakınsan git onlar kolundan vursun. ben ilk iki denemem de karnımdan kendim vurdum. karnım hormondan çıktı. bir dahada veremedim. kilo versende kalıyor karın. bu sefer hergün eşimle merkeze gittim kolumdan vurdular. daha rahat oldu ve kilo almadım
aaa koldan yapmanin öyle bi güzelliği oldugunu bilmiyordum bilsem kendime koldan yapardim. koca göbekli bi kiz oldum iyice 1 senedir ilaclardan

X