yok canım sorun değil yaz tabi. herşeyin yolunda geçmesine mutlu oldum. herkezin yapısı tedavisi farklı. bir sorun olsa benide ararlardı. hayırlısı olsun hakkımızdaYazsam mi yazmasam mi kararsiz kaldim oyle yazdim. Daha tedavinin sonlanmasina var ve simdiden transfer yapilacak kalinliga ulasmisiz ikimiz de. Kafani takma ve karsilastirma olr mu ?
Hayirlisi olsun canim insallahh saglikli embriyolarin olur :)Slm arkadaşlar Allah izin verirse cuma yumiler toplanacak
Amin cnm inss dualarının duacisiyimHayirlisi olsun canim insallahh saglikli embriyolarin olur :)
yok cnm bazen geç arayabiliyorlar merkezlerKizlar benim dun opu oldu 7 yumis toplandi merkezide aradim onlar sizi ararlar dediler ama bugun bu saat oldu bilgilendirilmedim acaba dollenmedilermi ters biseymi var cok korkmaya basladim
Insallah canim tedavinin her asamasinda kafamizda deli sorular birakiyolarAmin cnm inss dualarının duacisiyim
yok cnm bazen geç arayabiliyorlar merkezler
Maşallah cnm gözün aydın çok sevindimNasil ugurlu bi sayfadir bu ya tam size yazdim aradilar 5tanesi kaliteli döllenmis cok sukur kizlar allahim hepimizin bu yolda yuzunu guldursunnnn
canim biz ateş takibi de yapiyorduk önceden fertility diye bi program kullaniyorduk orda tüp bebek o şekilde belirtiyormuso ne canım
ohhhh ne güzel masallahCok sukur her sey guzelmis simdilik.
Ben opudan çıktım bi yemek yedik eve gidiyorum. Hiçkira hiçkira ağlayarak girdim uyandigimdada da öyle uyandım ortalığı ayağa kaldırmışim kocami istiyorum canım kocacim diye aglamisim hep bilincin yerine geliyordu ama ben kocam dedim başka bişey demedim doktor iki üç defa geldi sonra eşimi cagirdilar normalde uyandıran sonra cagiriyorlarmis. Doktorum çok gülMuş. Esimede seninki ortalığı kaldırdı seni istiyor demiş gülerek :) Çok şükür 11 Yumoş toplandı :)
canim bende ereksiyon olmadigi halde doktor ignelerle beraber 3 günlük antibiyotik bi de vajinal fitil verdi tedbir amacli. ciddi bi enfeksiyon değilse sorun olmazKızlar smear testimde enfeksiyon saptanmissanirim tedaviyi geciktirirler dmi
güzel güzel yumurtalar bebekler olsuncnm çok şükür herşey yolunda cuma toplama olacakmis
canim bazen aramayi unutuyorlar galiba beni de aramadilar ben aradimKizlar benim dun opu oldu 7 yumis toplandi merkezide aradim onlar sizi ararlar dediler ama bugun bu saat oldu bilgilendirilmedim acaba dollenmedilermi ters biseymi var cok korkmaya basladim
Amin cnm inşallahgüzel güzel yumurtalar bebekler olsun
Gerçekten çok farklıydı ya niye öyle yaptım anlamıyorum :)en korktugum sey anestezi etkisi ile sacmalamakti cok şükür ben uyanirken doktor cok iyi hemşireler cok iyi diyerek uyanmisim esim alindi niye beni sayiklamadin diye senin hikayeni duymasin
Canim kötü düşünme bana doktor beni saat 2 de ara hergün dedi. Bir gün var aramızda inşallah güzel haber alirizKizlar benim dun opu oldu 7 yumis toplandi merkezide aradim onlar sizi ararlar dediler ama bugun bu saat oldu bilgilendirilmedim acaba dollenmedilermi ters biseymi var cok korkmaya basladim
canım zaten düşük olması gerekiyormuş. gözün aydın herşey yolunda. inşallah sağlıcakla aynı gün bebeklerimizi alırız kucağımıza.emily07 progesteron da 0.32 cikmis canim. Artik bugunden sonra basliyoruz zaten progesteron hapina yukselir herhaldes