Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Yazsam mi yazmasam mi kararsiz kaldim oyle yazdim. Daha tedavinin sonlanmasina var ve simdiden transfer yapilacak kalinliga ulasmisiz ikimiz de. Kafani takma ve karsilastirma olr mu ?
yok canım sorun değil yaz tabi. herşeyin yolunda geçmesine mutlu oldum. herkezin yapısı tedavisi farklı. bir sorun olsa benide ararlardı. hayırlısı olsun hakkımızda

Kizlar benim dun opu oldu 7 yumis toplandi merkezide aradim onlar sizi ararlar dediler ama bugun bu saat oldu bilgilendirilmedim acaba dollenmedilermi ters biseymi var cok korkmaya basladim

en korktugum sey anestezi etkisi ile sacmalamakti cok şükür ben uyanirken doktor cok iyi hemşireler cok iyi diyerek uyanmisim esim alindi niye beni sayiklamadin diye senin hikayeni duymasin

Kizlar benim dun opu oldu 7 yumis toplandi merkezide aradim onlar sizi ararlar dediler ama bugun bu saat oldu bilgilendirilmedim acaba dollenmedilermi ters biseymi var cok korkmaya basladim
Canim kötü düşünme bana doktor beni saat 2 de ara hergün dedi. Bir gün var aramızda inşallah güzel haber aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…