benim de adet zor söküldü. sokulunce icerde kalanlarda adetle çıktı. neden progestan degil de jel veriyorlar ki? üstelik jeldeki progesteron miktari daha düşük 90 mg progestanin daha yüksekti sanki. hem daha pahali hem pis bisey yaa. progestan fitilin kalanı hep kendiliğinden cikiyorduAyni seyi ben de yaptim. Onu yapmadan da dusuk baslamadi:
senden hamile kaldigin zamanki ateş tablonu istemistim ama görmedin sanirim cnm musait olunca atabilir misin? bi de ff ye tüp bebegi nasil isaretliyorduk?Ayni seyi ben de yaptim. Onu yapmadan da dusuk baslamadi:
bi problem cikmamistir insallah?Aynen, daha progesteronu vermedim cnm. Muayene bitti doktoru bekliyorum.
Ivf diye isaretlitorsun canim hamile tabloma musait olunca bakayim.senden hamile kaldigin zamanki ateş tablonu istemistim ama görmedin sanirim cnm musait olunca atabilir misin? bi de ff ye tüp bebegi nasil isaretliyorduk?
o ne canımIvf diye isaretlitorsun canim hamile tabloma musait olunca bakayim.
görüştünmü doktorlaIvf diye isaretlitorsun canim hamile tabloma musait olunca bakayim.
Cok sukur her sey guzelmis simdilik.bi problem cikmamistir insallah?
rahim kalınkığı kaç çıktıCok sukur her sey guzelmis simdilik.
9.75 canim.rahim kalınkığı kaç çıktı
sanmam enfeksiyon adetine kadar ilaçla tedavi edilirKızlar smear testimde enfeksiyon saptanmissanirim tedaviyi geciktirirler dmi
Ay insallah balim ya. Buarada cok tesekkur ederim cvp verdig icinsanmam enfeksiyon adetine kadar ilaçla tedavi edilir
Hayırlı olsun çok güldüm ya doktorun dediğine :) bundan sonrası da çok güzel geçsin inşaAllahBen opudan çıktım bi yemek yedik eve gidiyorum. Hiçkira hiçkira ağlayarak girdim uyandigimdada da öyle uyandım ortalığı ayağa kaldırmışim kocami istiyorum canım kocacim diye aglamisim hep bilincin yerine geliyordu ama ben kocam dedim başka bişey demedim doktor iki üç defa geldi sonra eşimi cagirdilar normalde uyandıran sonra cagiriyorlarmis. Doktorum çok gülMuş. Esimede seninki ortalığı kaldırdı seni istiyor demiş gülerek :) Çok şükür 11 Yumoş toplandı :)
Yazsam mi yazmasam mi kararsiz kaldim oyle yazdim. Daha tedavinin sonlanmasina var ve simdiden transfer yapilacak kalinliga ulasmisiz ikimiz de. Kafani takma ve karsilastirma olr mu ?sanmam enfeksiyon adetine kadar ilaçla tedavi edilir
Adetine kadar hemen tedavine basla bi ay daha bekleme Can'ımKızlar smear testimde enfeksiyon saptanmissanirim tedaviyi geciktirirler dmi
İnşallah canım :)Hayırlı olsun çok güldüm ya doktorun dediğine :) bundan sonrası da çok güzel geçsin inşaAllah
cnm çok şükür herşey yolunda cuma toplama olacakmiskontrolleri olan arkadaslar son durumlar neler?